25 / 07 / 2024

Elmadağda çatı mı uçtu

Elmadağda çatı mı uçtu

Elmadağ'da şiddetli fırtına apartman çatısını uçurdu. Tatlıca Mahallesi'nde bir apartmanın çatısı, akşam çıkan şiddetli fırtına sebebiyle yola uçtu. Çatı yoldaki bir aracın üzerine düşerek hasara neden oldu.

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Çiftçilere ücretsiz dağıtım başladı! 15 ayrı başvuru merkezi oluşturuldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Kemerburgaz’daki İSTAÇ Katı Atık Merkezi’nde, atıkların geri dönüşümüyle ısıtılan seralarda ürettiği fideleri, İstanbullu çiftçilere ücretsiz dağıtıyor. Dağıtım için 15 ilçe ve 166 mahallede başvuru noktası kuruldu.

Yerli otomobilin fabrikasının temeli Haziran'da atılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Aralık ayında tanıtımı yapılan ve 2022'de yollara çıkması planlanan yerli otomobilin fabrikasında alt yapı işlemleri bitirildi, fabrikanın temelinin Haziran'da atılması planlanıyor...

Konya'da atıl vaziyetteki bina yıkılacak!

Çalışmalarına devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’da atıl vaziyette bulunan bir binanın yıkımını gerçekleştirecek.

Global Vitrin'in ilk adımı İstanbul’da atıldı!

The Global Showcase (Global Vitrin) projesinin ilk adımı, İstanbul’da atıldı. Proje kapsamında Türkiye adına global entegrasyonu sağlamak için geliştirilen urbanLAB konferanslarının ilki de Almanya pazarı ile başladı.

Kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesinin temeli Nisan'da atılacak!

Çamlıca Camisi'nde incelemelerde bulunmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Kirazlıtepe temelinin Nisan'da atılacağını söyledi...

Sahabiye Dönüşüm Projesi'nin temeli Haziran'da atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin 2017 projelerini kamuoyu ile paylaştı. Çelik Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temelinin Haziran'da atılacağını söyledi.

Ankara Elmadağ'da 2 bin 885 konutluk dönüşüm başlıyor!

Sanayide büyük atılımlar gerçekleştirdiklerini belirten Elmadağ Belediye Başkanı Şahin, kentsel dönüşüme start verdiklerini de müjdeledi.Elmadağ'da 2 bin 885 konut, 400 dükkan ve çeşitli sosyal donatılarıyla birlikte 400 milyon TL'lik proje hayata geçiyor

Şanlıurfa'da Atık Su Arıtma Tesisleri yapılacak!

Modern kentleşmenin yapısal revizyonunu merkez ve kırsal ilçelerde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ve Bozova’da yapımına başladığı Atık Su Arıtma Tesisleriyle çevreye duyarlılık projelerini adım adım gerçekleştiriyor.

Alanyaspor Kamp Tesisleri'nin temeli 2016'da atılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya ziyaretinde Alanyaspor kamp tesisleri için belirlenen 100 dönüm alanı gezip, müjdeyi verdi. Temel 2016’da atılacak.

Antalya Kumluca Camii'nin temeli 27 Kasım'da atılacak!

Kumluca'da yeni yapılacak ve ilçenin en büyüğü olacak cami inşaatında çalışmalar hızla devam ederken, cami inşaatı temelinin 27 Kasım'da atılacağı bildirildi.

İskenderun Sahil Camii'nin temeli 13 Kasım'da atılıyor!

İskenderun’un simgesi konumunda olacak sahil camii için geri sayım başladı. Nihal Atakaş adı ile inşaatı yükselecek olan caminin temeli, 13 Kasım Cuma günü 2015 günü saat 14:30’da atılacak.

Vodafone Arena'da çatı bloğu kaldırılıyor!

Beşiktaş'ın uzun süredir yapımı devam eden stadı Vodafone Arena'da çatı bloğunu kaldırma çalışmaları başladı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde durum ile ilgili açıklama yaptı.

Elmadağda çatı mı uçtu Haberi

Elmadağda çatı mı uçtu

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde şiddetli yağmur ve fırtına, bir apartmanın çatısının uçmasına neden oldu.


Tatlıca Mahallesi'nde bir apartmanın çatısı, akşam çıkan şiddetli fırtına sebebiyle yola uçtu. Çatı yoldaki bir aracın üzerine düşerek hasara neden oldu.


Öte yandan apartman sakinleri ve belediye ekipleri, çatı enkazını kaldırarak enkaz altında herhangi birinin olup olmadığını...