26 / 07 / 2024

Elmas İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Elmas İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Elmas İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Şişli Merkez Mahallesi'nde, Abdalla Ataya ve Yakoub Dallıhasan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Elmas ve Veli Kunçay ortaklığında kuruldu.

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Beyk ve Hakan Gholamı ortaklığında kuruldu.

Google'ın kurucusu Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye!

Dünyanın  en zenginlerinden biri olan ve Google'ın kurucusu Larry Page çok önemli tavsiyelerde bulundu. İşte girişimcilerin ilham kaynağı Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye...

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman İnce tarafından kuruldu.

Orta ve üst gelir grubu konut kampanyası Kasım'da başlıyor!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada, orta ve üst gelir grubu tarafından merakla beklenen konut kampanyasının Kasım ayında başlayacağını açıkladı. 

Elmas Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Elmas Kılıç tarafından kuruldu.

Koçak'ta haftanın fırsatları! Elmas kolye, yüzük, küpelerde kampanya! İşte Koçak fiyat listesi 30 Eylül 2022

Koçak'ta fırsatlar listesi belli oldu Aradığınız elmas kolye, küpe, bilezik ve küpelerde kampanya başladı. Peki Koçak altın yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Koçak altın 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mustafa Muslu tarafından kuruldu.

Anneler Günü'ne öze Koçak'ta seçili ürünlerde muhteşem indirim! Koçak elmas bileklik ve kolye ne kadar?

Annelere gününe özel aradığını tüm takıları bir arada bulabileceğiniz Koçak'ta büyük fırsatlar sizleri bekliyor. Koçak'ın Anneler gününe özel başlattığı özel ürünlerin fiyatları 8 Mayıs tarihine kadar geçerlidir. Peki Koçak'ta altın yüzük, küpe ve kolye fiyatları ne kadar?

Sur Yapı'dan yeni şirket!

Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas yeni şirket kurdu. Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi Üsküdar'da kuruldu.

Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi Üsküdar'da Ufuk Elmas, Atilla Elmas ve Ziya Altan Elmas ortaklığında kuruldu.

Galatasaray gayrimenkullerini nasıl değerlendirecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Galatasaray Spor Kulübü başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener'in kulübün gayrimenkullerine ilişkin yaptıkları açıklamaları kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Elmas İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Elmas İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Elmas İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 12 Şubat 2015'te, Abdalla Ataya ve Yakoub Dallıhasan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Elmas İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır İnşaat taahhüt ve müteahatlik işleri yapmak  Resmi ve özel kuruluşların inşaat işleri tüneller,limanlar,fabrikalar,yollar,bentler barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi,resmi kurum ve hizmet binaları,beton asfalt,karayolu,liman binaları,iş hanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler ile her türlü toplu konut,kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları,hava meydanları,istasyonlar,otogarlar,çarşı mağaza,pazar iş yeri,otel, motel,villa pansiyon,hastane ,cami,dispanser,sağlık merkezleri,ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,tatil köyleri,okul inşaatı,eğitim merkezleri,öğrenci yurtları,gölet ve iskele,turistik konaklama,uçuş pistleri,sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol,doğal gaz hatları,kanal içme suyu,su kanalları,sulama ve kanalizasyon işlerinin inşasını yapmak,taahhütlerde bulunmak.  Şirket ahşap,yarı ahşap ve betonarme toplu konut,özel konut,her...