09 / 05 / 2024

Emek İnşaat Akün Şinasi sahnesi binasını kaça sattı

Emek İnşaat Akün Şinasi sahnesi binasını kaça sattı

Emek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yazıcı, Ankara’nın sembol tiyatro salonları Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu binanın satıldığını açıkladı. Akün ve Şinasi tiyatrolarının bulunduğu bina 33 milyon 200 bin TL'ye işadamı Ahmet Meriç'in oldu.

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

Çukurova Havalimanı inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Çukurova Havalimanı inşaatının akıbetiyle ilgili soru önergesi verdi. 

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da   500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Akın tarafından kuruldu.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti TBMM gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde bulunan Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti ve Lalapaşa 2.Göletinin tarla bağlantılarının yapılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Emek İnşaat Akün Şinasi sahnesi binasını kaça sattı Haberi

Emek İnşaat Akün Şinasi sahnesi binasını kaça sattı

Binayı 15 gün önce davet usulüyle yaptıkları ihale sonrasında sattıklarını belirten Yazıcı, “Ancak tapu devir işleminin gerçekleşmesinin ardından içindeki kurum ve kuruluşlar 1 yıl daha kalacaklar. Sonrasında binanın yeni sahibiyle anlaşırlarsa, kiracılık devam edebilir” dedi. 


Hürriyet Gazetesi'nde Hacer Boyacıoğlu'nun haberine göre; Ankara'nın köklü tiyatro salonları Devlet Tiyatroları Şinasi ve Akün sahnelerinin, Beyoğlu'nun simgelerinden biri olan Emek Sineması gibi kapatılmaması için çeşitli eylemler düzenlenmişti.


"Akün ve Şinası Sahnesi'ni değil kendi binamızı sattık!"


Yazıcı, satışla ilgili olarak şu detayları verdi:


“Biz defalarca ihaleye çıktık. Ancak binanın değerine yakın bir rakam çıkmadığı için satıştan vazgeçtik. Daha önce verilen teklifler 18 milyon TL civarında kalıyordu. Son dönemde ise bazı firma ve işadamları ilgilendiğini söyleyince davet usulüyle ihale yaptık. Daha önce defalarca ilan verdik, bir sonuç alamadık. Bu...