05 / 05 / 2024

Emek İnşaat Sakarya Bina Satışı

Emek İnşaat Sakarya Bina Satışı

Emek İnşaat, Çanakkale'de 20 adet büroyu ve Sakarya'daki binayı ihaleye çıkardı. İhale, 12 Haziran 2012 Salı günü 14:00 ve 15:00 saatlerinde gerçekleştirilecek

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası, kıdemli üyelerini plaket verdi

İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60’ıncı yılını dolduran üyeler plaket, hizmet ve onur belgesi ile ödüllendirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat kazandı!

Ulaştırma Bakanlığı’nın milyarlarca TL'lik Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat ve Taşyapı İş Ortaklığı kazandı. 

Sakarya Kocaali 403 konut ihalesi bugün!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Sakarya Adapazarı 159 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi Alandüzü Mahallesi 159 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı!

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı. Cuma günü yapılan ihalenin maliyeti yaklaşık 1 milyar 787 milyon 26 bin 747 TL 90 kuruş olarak belirlendi.

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Emek İnşaat Sakarya Bina Satışı Haberi

Emek İnşaat Sakarya Bina Satışı

Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. tarafından yayınlanan ilan şöyle;

Çanakkale İli Merkez İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 141 Ada 35 Parseldeki binanın 2. katında yer alan 19-28 nolu bağımsız bölümler ile, 3. kat 29-38 nolu bağımsız bölümler olmak üzere toplam 20 adet büro vasıflı bağımsız bölümün toplu satış ihalesi yapılacaktır.

İhale Tarihi : 12.06.2012

İhale Saati : 15:00

İhale Yeri : Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere/ANKARA

İhale Şartnamesi için tıklayın!


Sakarya İli Adapazarı İlçesi Pabuçcular Mahallesi 190 Ada 19 Parsel de bulunan bina açık ihale ile satılacaktır.


İhale Tarihi : 12.06.2012

İhale Saati : 14:00

İhale Yeri : Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere/ANKARA

İhale Şartnamesi için