20 / 05 / 2024

emekli maaşı zammı 2021

emekli maaşı zammı 2021

Temmuz ayında emekliler çifte kazanç sağlayacak. Emekliler Temmuz'da 550 TL zam, 1100 TL ikramiye alacak...

Emekli zammında son dakika! Ünlü ekonomist refah payı müjdesi vererek duyurdu: En düşük emekli maaşı 15 bin TL...

Milyonlarca memur ve emekli merakla Temmuz zammını beklerken, yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist Muhammet Bayram'dan da çarpıcı tespitler geldi. Peki en düşük emekli maaşı 15 bin TL mi olacak?

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı: 4 tabloda yeni ücretler! En düşük emekli maaşında ilk rakam açıklandı !

Son dakika emekli maaş zammı haberi geldi. SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı için dört tablo oluşturuldu. Emeklilere ne kadar zam gelecek? En düşük emekli maaşı ne olacak?  Temmuzda emekli maaşları ne kadar olacak sondakika?

Emekli maaş zammında son dakika! Hazırlıklar tamamlandı! Emekliler için verilecek destekler gün yüzüne çıktı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarafından emekliler için çalışmaların tamamladığına dair açıklamalarda bulunmuştu. İşte emekli maaş zammında son dakika....

En düşük emekli maaşı 12.500, en düşük memur maaşı 39 bin TL! Emekli maaşı temmuz zammı, en düşük memur maaşı açıklandı!

Emekli maaşı temmuz zammı ve en düşük memur maaşı belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...

Emekli Temmuz zammı 2024! SSK, BağKur emeklisi için rakamlar geldi! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? 

Ocak-Haziran dönemi için emekli zammı yüzde 49,25, en düşük emekli maaşı da 10 bin TL şeklinde açıklandı. Temmuz ayında 2 düzenleme daha yapılacak. Emekliye zam oranı belirlenecek ve taban aylıklar yükselecek. Milyonların merak ettiği hesaplar tek tek yapıldı.

SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı maaş zammı son dakika: İki hesaplama masada! En düşük emekli maaşında flaş gelişme

Emekli maaşlarında son dakika haberi geldi. Ocak Haziran döneminde en düşük emekli maaşı 10 bin lira olmuştu. Emeklilerin gözü Temmuz zammına çevrildi. Söz konusu zam için de iki hesaplama masaya yatırıldı. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Memur enflasyon farkı 2024! Memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Milyonlarca memur ve memur emeklisi son dakika Temmuz zammı ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. İşte memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak? Memur maaş farkı! Emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024!

Mart ayına ilişkin enflasyon verileri bugün açıklandı. Açıklanan son dakika rakamlarının ardından 'Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak?' sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İşte emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024! 

Hükümetten peş peşe emekliye zam açıklaması: Cumhurbaşkanı Yardımcısı tarih verdi! Emekli maaşlarına zam ne zaman?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki emekli maaşlarına zam ne zaman yapılacak? İşte Yılmaz'ın o açıklaması..

Emekli maaş zammında ilk sinyal! En düşük emekli maaşı için bu rakam konuşuluyor...

Emekli maaşına seyyanen artışla ilgili Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdür Hüseyin Gökçe, en düşük emekli aylığı alanların kök maaşlarında teknik düzeltmenin şart olduğunu söyledi.

En düşük emekli maaşına düzenleme: 11-12 bin TL'yi bulacak! Milyonlara son dakika müjdesi!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği emekli maaş zammı için geri sayım başladı. Bunun yanı sıra en düşük emekli maaşının yükseltilmesi de gündeme geldi. İşte merak edilen ayrıntılar...

Şimdi sırada emekli maaş zammı var! Emekli maaşı ne kadar olacak?

Emekli maaşı her sene Temmuz ve Ocak aylarında olmak üzere senede 2 defa yapılırken, 6 aylık enflasyona göre belirlenmektedir. Şu ana kadar 5 aylık enflasyon rakamı açıklanırken, 3 Ocak 2024 günü açıklanacak olan Aralık ayı enflasyon oranı ile emekli maaş zammı belirlenecek. İşte haberin detayları..

Ocak 2024 emekli maaşı zammında yüzdelik oran açıklandı mı? SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli zammında son dakika!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan Ocak 2024 emekli maaşı zammında yüzdelik oran açıklandı mı? İşte SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli zammında son dakika...

emekli maaşı zammı 2021 Haberi

emekli maaşı zammı 2021

Emekliler, Temmuz ayında hem zam hem ikramiyelerini birlikte alacak. Zam oranlarının 5 Temmuz'da enflasyon verilerinin açıklanmasıyla duyurulması planlanıyor.

İKRAMİYE 12-19 TEMMUZ'DA

Takvim'de yer alan habere göre; Merkez Bankası'nın beklenti anketine göre TÜFE tahmininleriyle 6 aylık enflasyon oranı bu kapsamda emekli maaşlarına uygulanacak zammın yüzde 7.66 olması bekleniyor.

Buna göre SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin gelirleri 550 liraya ulaşacak. Bu kapsamda herhangi bir değişikliğin yapılmadığı durumda bin 100 liralık ikramiye, 12-19 Temmuz tarihlerinde hesaplara yatırılacak. 

ERKEN MAAŞ DA GÜNDEMDE

SSK'dan emekli olanlar her ayın 17-26'sı, Bağ-Kur emeklileri de her ayın 25-28'i arasında maaşlarını alıyor. Kurban Bayramı ise binlerce emeklinin maaş zamanıyla denk geliyor. Bu nedele maaşların erken yatırılması gündemde. 

BU TAKVİME DİKKAT!

1-5 TEMMUZ: Memur emeklilerine maaş, ay içinde zam farkı

5 TEMMUZ: Zam oranları belli olacak

12-19 TEMMUZ: Kurban Bayramı ikramiyesi

17-26 TEMMUZ:...