09 / 05 / 2024

emekli zammı temmuz 2022 ne zaman açıklanacak

emekli zammı temmuz 2022 ne zaman açıklanacak

Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği haber sonunda geldi. Emeklilere en az 4 bin 744 lira verilecek. İşte detaylar...

Emekli ve memurun Temmuz zammında flaş rakam! SGK uzmanı tek tek açıkladı: Zamlar tam bu kadar olacak! 

SGK uzmanı Özgür Erdursun, mekli ve memurun Temmuz zammındaki rakamları açıkladı. Peki emekli ve memura ne kadar zam yapılacak? İşte o oranlar...

Emekli zammında kafalar karıştı! En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Temmuz ayı ile emekli maaşlarına 6 aylık enflasyon oranında artış uygulanacak. En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

En düşük emekli maaşı 12.500, en düşük memur maaşı 39 bin TL! Emekli maaşı temmuz zammı, en düşük memur maaşı açıklandı!

Emekli maaşı temmuz zammı ve en düşük memur maaşı belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...

Temmuz 2024 emekli zammı için yeni ipucu geldi! Bağ-Kur ve SSK'lıların maaşları ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024'te ne kadar zam alacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli zammı için son dakika yeni ipucu geldi. Peki Bağ-Kur ve SSK'lılar ne kadar maaş alacak?

En düşük emekli maaşı için son dakika 3 yeni formül geldi! Emekli Temmuz 2024 zammı ne kadar olacak?

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Emekli Temmuz 2024 zammı için 3 yeni formül geldi. Peki emekliler Temmuz'da ne kadar zam alacak? 

Emekli Temmuz zammı 2024! SSK, BağKur emeklisi için rakamlar geldi! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? 

Ocak-Haziran dönemi için emekli zammı yüzde 49,25, en düşük emekli maaşı da 10 bin TL şeklinde açıklandı. Temmuz ayında 2 düzenleme daha yapılacak. Emekliye zam oranı belirlenecek ve taban aylıklar yükselecek. Milyonların merak ettiği hesaplar tek tek yapıldı.

Temmuz 2024 emekli aylıkları nasıl hesaplanacak? İşte son dakika emekli zammı hesaplama tablosu! 

Pek çok kişinin gündeminde yer alan memur ve emekli maaş zammı nasıl hesaplanacak?  İşte son dakika Temmuz 2024 emekli zammı hesaplama tablosu...

Memur enflasyon farkı 2024! Memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Milyonlarca memur ve memur emeklisi son dakika Temmuz zammı ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. İşte memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak? Memur maaş farkı! Emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024!

Mart ayına ilişkin enflasyon verileri bugün açıklandı. Açıklanan son dakika rakamlarının ardından 'Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak?' sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İşte emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024! 

Bakan Işıkhan da emekli zammı için Temmuz'u işaret etti: Emeklimize daha fazla pay vermeye devam edeceğiz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve Temmuz ayını işaret etti. İşte emeklilerin beklediği o açıklama...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz emekliye zam için tarih verdi!

Emekli zammı gündemde yer almaya devam ediyor. Yapılan son zamlar emekliyi mutlu etmedi. Emekliler maaşlarına bir artış beklerken güzel haber Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi.

Asgari ücreti bilen Fatih Portakal'dan emekliye seyyanen zam iddiası!

Asgari ücreti bilen gazetesi Fatih Portakal'dan çok çarpıcı emekli zammı iddiası geldi. Fatih Portakal açıklamasında "Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seyyanen zam açıklayabileceği iddia ediliyor" diye konuştu.

AK Parti'den emekli zammı için tarih geldi! Maaşlar güncellenecek mi? 

Milyonlarca emekli maaşlara yeni bir düzenleme yapılıp yapılmayacağı ile ilgili araştırmalar yaparken AK Partili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi...

emekli zammı temmuz 2022 ne zaman açıklanacak Haberi

emekli zammı temmuz 2022 ne zaman açıklanacak

Milyonlarca emeklinin beklediği müjde geldi. Yaşanan gelişmelere göre, emeklilere en az 4 bin 744 TL verilecek.

Üst üste gelen zamlardan bunalan emekliler nakit para desteği için araştırma yapıyor. Emekliye nakit desteği almak için ne yapmak gerekir, emekli desteği nasıl alınır gibi soruların yanıtlarını araştıran emeklilerin beklediği haber sonunda geldi.

Aktarılan son gelişmelere göre, emeklilere 4 bin 744 lira verilecek. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Milyonlarca memur ve emekli tarafından merakla beklenen 2022 yılının ilk zammı geçtiğimiz ay verildi. Aktarılan detaylara göre, memurlara ve memur emeklilerine ilk olarak toplu sözleşmede belirlenmiş olan  yüzde 5 artış ve enflasyon farkıyla yüzde 27.91'lik bir zam yapıldı. Ayrıca yine yaşanan gelişmelere göre, toplamda 2.5 puanlık ilave zam da yapıldı. Böylece yapılan yüzde 5'lik...