02 / 07 / 2024

Emekliler Derneği Başkanı

Emekliler Derneği Başkanı

1472 Konutun bulunduğu Emekliler TOKİ sitesinde incelemelerde bulunan Vali Azmi Çelik: “Yeni yılda üniversitemizin doğalgaza kavuşmasıyla birlikte TOKİ konutlarına da gaz verilecek” dedi.

Türkiye Emekliler Derneği açıkladı! Primlerin emeklilere geri dönüşü sağlanmalı

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Ergün, ekonomik koşulların her 4 emekliden birini çalışmak zorunda bıraktığını ifade ederken çalışan emeklilerin primlerinin geri dönüşünün sağlanması gerektiğini kaydetti.

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren 'işçi bulamıyoruz, Filipinler'den getiriyoruz' dedi! Vatandaştan yorum geldi

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren inşaat sektöründeki işçi sıkıntısına değinerek çalışacak eleman bulamadıklarından yakındı. Eren 'Filipinlerden insan getirmeye başladık' açıklamasına vatandaşlardan yorum yağmuru geldi. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren, büyüme verilerini değerlendirdi! İnşaat sektörü sevindiriyor...

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, ülke ekonomisinin tüm küresel sorunlara ve jeopolitik risklere rağmen senenin ilk çeyreğinde yer alan üzde 5,7 büyümenin iş dünyası için sevindirici olduğunu kaydederek, "İnşaat sektörü de aynı dönemde yüzde 11,1 büyümüştür" ifadesini kullandı.

BMD Başkanı Sinan Öncel: AVM ve cadde mağazalarındaki fahiş kira talebi enflasyonu körüklüyor!

Perakende sektöründeki yüksek maliyet ve kira talepleri markaları da zorluyor ve satışlarda daralma yaşanıyor. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Öncel de sektörün sorunlarını fiyat artışları ve kira talepleri şeklinde belirtiyor. 

Dernek Başkanı Solakoğlu’ndan şok açıklama: Et yılbaşında bin TL’yi geçecek

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu, dün ete yüzde 25 oranında zam yaptı. Et fiyatları altınla yarışmaya başladı. Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et fiyatlarının yılbaşında bin TL’yi geçeceğini söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Depremde ölen sigortalıların ailelerine maaş bağlanmalı! Emekliler Derneği'nden son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden 1 sene geçti. Türkiye Emekliler Derneği tarafından, yeni bir öneride bulunuldu ve depremde vefat eden sigortalıların ailelerine aylık bağlanması talep edildi. 

Türkiye Bankalar Birliği Başkanından dolar tahmini geldi: 39-40 TL olur!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Dolar/TL beklentisinin 39-40 lira olduğunu belirtirken, kredi kartlarına taksit ve limit sınırlaması gibi yeni düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

TÜRK-İŞ Başkanı Atalay'dan asgari ücrete zam açıklaması! Atalay tepki gösterdi...

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024 asgari ücreti için ilk toplantısını 11 Aralık 2023'te gerçekleştirecek. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ise yeni asgari ücret için açıklamalar yaptı. Atalay, "Sen zammı ver, ertesi gün fiyatları artır. Bu sürdürülebilir değil" diye tepki gösterdi. İşte haberin detayl

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Emekliler Derneği Başkanı Haberi

Emekliler Derneği Başkanı

YAPILARI İNCELEDİ

Beraberinde Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen ve bazı yöneticilerle birlikte Kuyubaşı’ndaki 1472 konut alanını gezen Vali Azmi Çelik, yeni yılda üniversiteyle beraber sitenin de doğalgaza kavuşacağını söyledi. İşmerkezi, cami, okul binası, sağlık ocağının yapılacağı alanı gezen Vali Çelik, Dernek Başkanı Ekmen ile yönetim kurulu üyelerini kutladı. Doğalgazın önümüzdeki yıl Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs alanına verileceğini ifade eden Çelik: “Yeni konut alanları da 2016’da doğalgaza kavuşacak” dedi. Bu arada Dernek Başkanı Ekmen, Vali Çelik’e teşekkür ederek, yeni proje için de çalışmalara başladıklarını söyledi.


Batman Çağdaş



Haber Batman Son Söz  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Vali Azmi Çelik, Emekliler Derneği tarafından Batman'a kazandırılan ve Batı Raman'da yapımı devam eden konutları inceledi. 


472 konut projesinin devam ettiği alanda incelemelerde bulunan Vali Çelik'e, Emekliler Derneği...