28 / 04 / 2024

emel sayının apart oteli

emel sayının apart oteli

Ünlü sanatçı, Armutalan’daki evini sattıktan sonra bu kez de Turunç’taki apart otelini satışa çıkardı.Türk Sanat Müziği’nin eşsiz sesi Emel Sayın, Marmaris’teki gayrimenkul yatırımlarını satmaya başladı...

Borsa İstanbul’da yatırımcının halka arzlara ilgisi azaldı!  

Geçen yıl gerçekleşen halka arzlarda rekor yatırımcı sayısına ulaşan Borsa İstanbul’da bu yıl rüzgar tersine döndü. Gazeteci Barış Esen geçen hafta yapılan Bor Şeker’in halka arzına katılımın geçen seneki sayının yarısında kaldığını belirtti.

Prof. Dr. Naci Görür '4'ün altındakileri ciddiye almayın' diyerek uyarıda bulundu!

Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Körfezi'ndeki peş peşe yaşanan depremler ile ilgili olarak, 4'ün altındaki sarsıntıları ciddiye almadığı kaydetti. Sayın Görür, halihazırda bir deprem beklendiği uyarısını da yine hatırlattı.

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

2023 Öğretmen atama başvuruları başladı mı? Ön başvuru tarihi ne zaman?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 45 bin öğretmen ataması yapılacağının açıklanmasının ardından gözler atama takvimine çevrildi. Bu sayının son yıllarda yapılan tek seferdeki en büyük sayıda öğretmen ataması olduğunu belirten Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, atama takvimi tarihlerini tek

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu! O destekler arttırıldı! Bu parayı hemen alın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen illerle ilgili yaptığı açıklamada "Ev sahiplerine 5 bin TL kira yardımı yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımız kiracılara yapılacak kira yardımının da 2 bin TL’den 3 bin TL’ye çıkarılması tali

Gram altını olanlar dikkat. Ünlü ekonomist altında kazandıracak formülü açıkladı

Son iki ayın en düşük seviyesini gören gram altın, yatırımcılarını düşündürmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist Şirin Sayın, elimizdeki altınları ne yapmamız gerektiğini açıkladı.

İstanbul'dan kaçan halkın yeni adresi bu şehir oldu! Pandemi sonrası 3+1 daire neredeyse kalmadı

İstanbul'da tarihinde ilk kez pandemi döneminde Anadolu'ya göç verdi. Sayının pandemi döneminde 50 bin olduğu öğrenildi. İstanbul'dan farklı bir şehre göç etmeyi tercih edenlerin ilk durağı ise Tekirdağ oldu. Tekirdağ'da şu anda 3+1 daireler neredeyse kalmadı.

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Tevfik Göksu'dan Oruç Reis Mahallesi'ndeki dönüşüme ilişkin açıklama!

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Oruç Reis Mahallesi'nde yaklaşık 16 bin daire olduğunu, proje sonunda bu sayının 9 bin konut haline geleceğine dikkat çekti ve projeyle ilgili bilgi verdi.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş ve Sayın Nihat Uzunoğlu'ndan oluşmasına karar verildi.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

emel sayının apart oteli Haberi

emel sayının apart oteli

Emel Sayın, Muğla-Marmaris’teki sahip olduğu gayrimenkullerini bir bir elden çıkarıyor.

Ünlü sanatçı, Armutalan’daki evini sattıktan sonra bu kez de Turunç’taki apart otelini satışa çıkardı.Türk Sanat Müziği’nin eşsiz sesi Emel Sayın, Marmaris’teki gayrimenkul yatırımlarını satmaya başladı. Marmaris aşığı olduğu bilinen ve bir zamanlar denize girdiği koya ismi verilen sanatçının son yıllarda ünlülerin gözdesi haline gelen Çeşme’ye yerleşerek yatırımlarını buraya kaydırmayı planladığı belirtiliyor. Emel Sayın, ilk olarak Armutalan’da sahibi olduğu evini sattı, şimdi ise Turunç’ta işlettiği 21 odalı apart otelini bir gayrimenkul firması aracılığıyla satışa çıkardı. Sanatçının Marmaris’teki turizm ve gayrimenkul yatırımlarından vazgeçerek son yılların en gözde ve popüler tatil beldesi olan Çeşme’ye yerleşmeyi istediği öğrenildi.Emel Sayın 2008 yılında yılbaşı tatili için geldiği Marmaris’te bir otelde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu yılbaşı çekilişi...