17 / 05 / 2024

EMF Özer Yapı Mimarlık kimin 

EMF Özer Yapı Mimarlık kimin 

EMF Özer Yapı Mimarlık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Özkan Keser ve Ercan Tukan ortaklığında 240 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Depreme karşı dayanıklı binalar için son dakika uyarısı: Zemin kontrolü ve vize uygulaması yapılmalı! 

Doç. Dr. Çağlar Özer, yapılardaki statik projenin dışına çıkılmasının engellenmesi için belirli periyotlarda zemin kontrolü ve vize uygulanmasını tavsiye etti. İşte ayrıntılar...

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Abm Özer Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Abm Özer Yapı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Özer tarafından kuruldu.

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Son dakika! Bakan Özer açıkladı: Okullar tatil edildi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs pazar günü yapılacak olan seçim nedeniyle 15 Mayıs Pazartesi günü okulların tatil edileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Zekai Özer Yapı İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zekai Özer Yapı İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zekai Özer tarafından kuruldu.

Öğretmene, Bakan Özer’den müjdeli haber!

Öğretmenlere müjdeli haber veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu yıl içinde yapılacak yeni düzenlemelerle öğretmenlerin özlük hakları ile ilgili ilave iyileştirmelerin yapılacığını duyurdu.

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Milli Eğitim Bakanı Özer’den okul kayıt paralarına ilişkin açıklama geldi!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer son zamanlarda yaşanan okul kayıt parası adı altında zorunlu bağışlara ilişkin yapılan şikayetler üzerine konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Sech Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sech Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Seçkin Özer tarafından kuruldu.

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Özer Karaböberli tarafından kuruldu.

1 milyonu aşkın öğretmenin beklediği haber Milli Eğitim Bakanı Özer'den geldi! Cuma günü yayımlanacak

Türkiye'de eğitim camiasında 1 milyon 200 bin öğretmen görev yapıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmelik çalışmalarında son aşamaya gelindiğini duyurdu. Çalışma cuma günü yayımlanmak üzere Cumhurbaşkanlığına gönderilecek.

EMF Özer Yapı Mimarlık kimin  Haberi

EMF Özer Yapı Mimarlık kimin 

EMF Özer Yapı Mimarlık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 240 bin TL sermaye ile bugün Özkan Keser ve Ercan Tukan ortaklığında kuruldu.

EMF Özer Yapı Mimarlık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket konusuna giren işlerde, yürürlükteki mevzuata riayet etmek kaydıyla ülke içinde ve dışında sürdüreceği çalışmalarıile ulusal üretime ve gelire katkıda bulunup sürekli gelişimi amaçlar. Bunun için aşağıda ayrıntıları belirtilen işlerle ilgili olarak taşeronluk , bayilik, alım-satım ve pazarlama, bilumum dahili ticaret ithalat-ihracat işleri ile uğraşır...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


EMF Özer Yapı Mimarlık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres; BAHÇELİEVLER MH.İZZETTİN ÇALIŞLAR CD.N.7/10...