04 / 05 / 2024

Emin Üstün röportaj

Emin Üstün röportaj

Bugüne kadar binlerce insanı ev sahibi yapan Eminevim, Türkiye'nin 81 ilinde ev teslim etmek için kolları sıvadı. Elbirliği sistemiyle, ev almak her ay on binlerce kişi başvururken aynı şekilde her ay yüzlerce kişi de evini teslim alıyor.

Emin Üstün; Ahenk İstanbul ile konuta başka boyut getirdik!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Milli Gazete'nin bugün yayınlanan İnşaat ekine röportaj verdi. Üstün, firmalarının faaliyetlerinden, Eminevim ve Ahenk İstanbul projelerinden bahsetti...

Evim şirketlerine resmen yüzde 15 sözleşme sınırı geldi! Bu tutarı aşan sözleşmeler için uygulanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine yüzde 15'lik sözleşme üst sınırı getiren düzenleme bugünkü 32414 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenleme, konut ve çatılı iş yeri için 5 milyon Türk Lirası'nı, taşıtlar için de 2 milyon Türk Lirası'nı aşan sözleşmeleri kapsayacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54.Hukuk Dairesi’nin kira kararı yüzde 25 sınırına dokunmuyor!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54. Hukuk Dairesi’nin konut kiralarında uygulanan artış oranı üst sınırının "adil” olmadığı yönündeki karar ev sahiplerini sevindirirken kiracıları üzdü. Peki, Kiralarda yüzde 25 sınırı kalkıyor mu? İşte detaylar...

Kiracılara kötü haber! Kira artışına yüzde 25 sınırına mahkeme 'Adil değil' dedi!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54. Hukuk Dairesi, konut kiralarında kira artış oranı üst sınırının yüzde 25 şeklinde uygulanmasının 'adil' olmadığına hükmetti. 

Kiracıları zor durumda bırakacak karar: Yüzde 25 sınırı kalkıyor mu?

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54. Hukuk Dairesi, konut kiralarındaki kira artış oranı üst sınırının yüzde 25 olarak uygulanmasının 'adil' olmadığına hükmetti. Bu kararın ardından Avukat Özgür Kip kararı değerlendirdi. Peki Yüzde 25 sınırı kalkıyor mu?

Tasarruf finansman sisteminde çekilişli modelin üst sınırı 10 milyon TL olmalı!

Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, konut fiyatları ve tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akbal, çekilişli sistemde üst sınırın 10 milyon TL olması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Borsa rekora doymuyor! BIST 100 endeksi, 6.500 puan sınırını aştı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, rekor kırmayı sürdürerek 6.500 puan sınırını aştı.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat: 2 Temmuz'dan itibaren kirada yüzde 25 zam sınırı yeniden başlıyor! 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 2 Temmuz 2023 tarihinden itibaren Temmuz 2024 tarihine kadar bir yıl süreyle konut kiralarında kira artışı oranı üst sınırının yüzde 25 şeklinde uygulanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

Merkez Bankası'ndan ihtiyaç kredilerinde kritik değişiklik: 70 bin liralık sınır geldi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından ihtiyaç kredisine ilişkin örtülü üst sınır uygulamasına tutar sınırı getirildi. İşte ayrıntılar...

Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın en ucuza nerede satılıyor? işte Kumtel 13 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfaklarına set üstü fırın almak isteyenler sizin için Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını araştırdık. İşte Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın özellikleri ve fiyatı..

Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın % 20'ye varan indirimle Hepsi Burada'da! işte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın, 70 litre genişliğinde iç hacmi ve sahip olduğu 5 adet pişirme fonksiyonu ile konforlu bir kullanım sunuyor. 

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın en ucuza nerden alınır,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın,geniş kapasiteli,turbo özellikli ve üstün pişirme teknikleri ile mutfakta yemek yapma işini pratikleştiriyor.

Emin Üstün röportaj Haberi

Emin Üstün röportaj

Bugüne kadar binlerce insanı ev sahibi yapan Eminevim, Türkiye'nin 81 ilinde ev teslim etmek için kolları sıvadı. Elbirliği sistemiyle, ev almak her ay on binlerce kişi başvururken aynı şekilde her ay yüzlerce kişi de evini teslim alıyor. Bu sistemle isteyen, istediği yerden ev alabiliyor. Faizsiz olması da sistemin en önemli özelliği... Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün'le Elbirliği sistemini ve sektörü konuştuk. 


 Eminevim neler yapıyor? 

Toplumun orta kesimine hitap eden projeler yapıyoruz. Alt kesimi nasıl ev sahibi yapabiliriz diye çalışıyoruz. Eminevim olarak Türkiye'nin her tarafından 70 binden 300 bin liraya kadar Elbirliği sistemimizle ev sahibi yapıyoruz. Aylık geliri çok mahdut olan kesim için çalışıyoruz özellikle. 


 Elbirliği sistemi nasıl çalışıyor? 

Tüketici ilk etapta ne kadar bir ev almak istediğini belirliyor. Peşinatlı veya...