05 / 05 / 2024

eminevim Faizsiz Elbirliği Sistemi

eminevim Faizsiz Elbirliği Sistemi

Son dönemlerde konut ve araç almanın en çok tercih edildiği yöntemlerden biri olan faizsiz finansman sistemi, 2019 yılında yapılan satışlarla rekor kırdı. 

Faizsiz kredi için son 6 gün uyarısı geldi, hesaplara anında geçiyor! İşte bankaların Nisan 2024 kampanyaları!

Bankalar müşteri kazanabilmek için yeni kampanyalarını açıklarken, faizsiz kredi kampanyasında da artık son 6 güne girildi. İşte bankaların 0 faizli kampanyaları...

Evlilik kredisine 1.981 çift başvurdu! Evlilik kredisi başvurusu 2024: Aylık 3 bin 125 TL taksitle, faizsiz 150 bin TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca gençlere evlilik desteği çerçevesinde sunulan 150 bin TL'lik faizsiz kredi için Kahramanmaraş'tan 1.981 çift başvuru yaptı. Peki evlilik kredisi başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

İş Bankası’ndan faizsiz kredi için son 8 gün uyarısı! Bayram öncesi 0 faizle hesaplara tam 30 bin TL yatıracak! 

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası'nın 30 bin TL faizsiz kredi kampanyası için son 8 güne girildi. İşte İş Bankası faizsiz bayram kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Kentsel dönüşümde elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumu ne olacak?

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, kentsel dönüşüm uygulamalarında meydana gelen sorunları TBMM Genel Kurulu’na taşıdı. Ekici, elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumunu ele aldı.

Evlenecek çiftlere çeyiz parası! İşte şartları

Evlenecek çiftlere 150 bin lira faizsiz kredi için harekete geçilirken, bankada birikim yapanlara devlet katkısı da devam ediyor. Yüzde 58.46 çıkan yeniden değerleme oranına göre 36.548 lira olan devlet katkısı üst sınırı 57.915 liraya yükselecek.

Elbirliği mülkiyet nedir? Elbirliği mülkiyet müşterek mülkiyete nasıl çevrilir? 

Elbirliği mülkiyet, gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren önemli bir terimdir. Elbirliği mülkiyetin, müşterek mülkiyete de çevrilmesi mümkündür. Peki elbirliği mülkiyet nedir ve müşterik mülkiyete nasıl çevrilir? İşte konu ile ilgili detaylar haberin devamında yer alıyor...

Akbank'tan 0 faizle 20 bin TL kredi fırsatı!

Yeni kampanyalar için düğmeye basan Akbank, 0 faizle 20 bin TL kredi verecek. Peki Akbank faizsiz kredi için son başvuru tarihi ne zaman?

Borç batağına girenlere o bankadan bomba kampanya!  Faizsiz kredi için bakın ne kadar verecek!

Borcu olanlar kredi alarak borçlarını kapamayı amaçlıyor. Bu süreçte borcu olanların kredi alması zor olabilirken ING Bank faizsiz kredi imkânı ile dikkatleri üzerine çekti. Bir miktara kadar faizsiz kredi verdiğini ifade eden ING Bank yeni kampanyası ile ilgi topladı. 

Hisseli mülkiyette satış nasıl yapılır? Satışa itiraz hakkı var mı?

Hisseli tapuda elbirliği mülkiyet ve paylı mülkiyet hakları ve farkları neler? Satış durumunda nasıl bir yol izlenir? Hisseli tapu alırken ya da satarken nelere dikkat edilmeli? İtiraz hakkı var mı?

Emeklilerin içine soğuk sular serpildi! Maaşlarının 10 katını bulan faizsiz ödeme! İşte detaylar!

Emekliler için bankalardan yeni açıklama geldi. Maaşlarının on katını bulan faizsiz ödeme imkanı. İşte detaylar!

Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar? Faizsiz çiftçi kredisini hangi bankalar veriyor?

Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi kapsamında üretici ve çiftçilere kullandırılan kredilerde değişikliğe gidildi. Bu değişikliğin ardından çiftçiler, Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar?, Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

Acil paraya ihtiyacı olanlar dikkat! Faizsiz kredi için çifte müjde

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayan genç girişimci esnaf ve sanatkârlara, Başkanlıkça onaylanan projelerini Halkbank'a sunmaları durumunda yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak kredinin limiti 300 bin lira

İzalei Şuyu davası nedir? İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

İzale-i Şuyu, paylı veya elbirliği mülkiyetine konu taşınır veya taşınmaz malda ortaklar arasındaki paydaşlığa son vererek kişisel mülkiyete geçişi sağlayan bir dava türü olarak ifade ediliyor. Peki, İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

eminevim Faizsiz Elbirliği Sistemi Haberi

eminevim Faizsiz Elbirliği Sistemi


Türkiye’de faizsiz sistemi tercih ederek ev ve araç sahibi olanların sayısı hızla artıyor. 2019'da yapılan toplam teslimatlarla binlerce kişi konut ve araç sahibi olurken sektörün öncü firması Eminevim, 11 bin 195’i konut, 9 bin 988’i araç olmak üzere toplam 21 bin 183 teslimat yaparak sektörde bugüne kadar yapılan en yüksek teslimata da imza attı. Faizsiz Elbirliği Sistemi ile Eminevim ülke ekonomisine bir yılda toplamda 3,5 milyar lira kazandırmış oldu. Faizsiz sistemde aylık bazda yapılan en yüksek teslimat ise Aralık ayında gerçekleşti. Aralık ayında 2 bin 135 teslimat yapanEminevim, sektör içinde bir ayda en fazla yapılan teslimat rekorunun da sahibi oldu.

“Faizin ekonomiden aldığı payı biz yeniden kazandırıyoruz”

29 sene önce Emin Üstün tarafından bir iş modeli olarak geliştirilen faizsiz sistemin Türkiye’de bir sektör haline...