04 / 05 / 2024

Eminevim konut tapuları teslimi

Eminevim konut tapuları teslimi

Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Konut ve arsa mirasçıları dikkat! Yeni düzenleme ile hisseli tapular daha kolay paylaşılacak! İşte ayrıntılar...

Konut ve arsa gibi gayrimenkullerin hisselere bölünmesiyle ilgili yaşanan hukuki karmaşalar yeni bir uygulamanın devreye girmesiyle daha kolay hale geldi. Peki hisseli tapular nasıl paylaşılıyor? işte ayrıntılar... 

Viridis Çengelköy'de son 20 konut! Tapular hazır!

Viridis İnşaat imzası taşıyan Viridis Çengelköy'de son 20 konutun satışı devam ediyor. Tapuların hazır olduğu proje 4 blok olarak inşa ediliyor. 

İlk evim arsa tapuları ne zaman verilecek? TOKİ’den yanıt geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İlk Evim İlk Arsam kampanyasında kuralar çekildi ve hak sahipleri belirlendi. TOKİ’den arsa almaya hak kazanan vatandaşlar tapuların ne zaman verileceği ile ilgili araştırmalar yaparken, TOKİ’den yanıt geldi...

İzmir'deki 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Örnekköy kentsel dönüşüm alanında kasım ayında tapuların dağıtıldığı söyleyerek, 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut inşa edildiğini kaydetti.

Eminevim 200 bin aileyi konut ve araç sahibi yaptı!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim, 200 bin ev ve araç teslimatına ulaştı.

Eminevim'den ilk çeyrekte 1.2 milyar TL'lik teslimat!

Faizsiz konut ve araç teslimatlarında 2021 yılına artışla başlayan Eminevim, yılın ilk çeyreğiyle ilgili teslimat bilançolarını açıkladı. Şirket, Mart ayında da 2 bin 628 teslimatla 30 yılın zirvesine ulaştı.

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Eminevim'den Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifine destek!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Eminevim 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı.

Eminevim'den tek tıkla ev sahibi olma imkanı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 'Dijital Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdi. Dijital Kayıt Sistemi ile tek tıkla ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Eminevim 2021'de 200 bininci teslimini yapmayı hedefliyor!

Türkiye'de faizsiz Elbirliği Sistemi ile konut satışı yapan Eminevim, 2021 yılında 200 bininci teslimata ulaşmayı hedefliyor.

TOKİ, Eminevim şirketine dava açıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ), Eminevim şirketi hakkında TOKİ ismini izinsiz kullanması nedeniyle yasal süreç başlattı. 

Eminevim konut tapuları teslimi Haberi

Eminevim konut tapuları teslimi

Türkiye genelinde 58 şubesi bulunan Emimevim, El Birliği adını verdiği faizsiz sistemiyle ev sahibi olmak isteyenlere farklı çözümler sunuyor. İzmir'de Eminevim sisteminden faydalanarak geçtiğimiz aylarda ev sahibi olanlar için düzenlenen toplu tapu teslim törenine 800 davetli katıldı. Akşam yemeğinde bir araya gelen davetliler arasında yeni evine taşınacak olanların heyecanı gözlerden kaçmadı. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ile Yönetim Kurulu üyesi olan çocukları Bi'ışra Üstün ve Muhammed Musab Üstün'ün elinden tapularını teslim alan aileler mutluluklarını dile getirdiler. Üçüncü kez izmir'de yapılan organizasyonda konuşan Eminevim Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün, Eminevim sisteminin giderek çok daha büyüdüğünü belirterek, "Eminevim ve Emin Otomotiv'den sonra artık enerji sektöründe de varız. Bunun yanı sıra turizm sektöründe de renkli projeler yapıyoruz. Başarılı yatırımlarımızı...