29 / 04 / 2024

eminevim tapu dağıttı

eminevim tapu dağıttı

EMİNEVİMİN Kütahya'daki tapu teslimle ilgili organizasyonuna 900 davetlinin yanı sıra Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Üstün ve birçok iş adamı katıldı.

Eminevim tapuları verdi!

Eminevim Antalya Şubesi, Alanya'da 10 aileye ev tapularını verdi

Temettü dağıtacak Koç Holding ve şirketlerinin listesi belli oldu

Borsada uzun süreli yatırım düşününler tarafından tercih edilen temettü hisseleri bu sene de dağıtıma başladı. Koç Holding ve şirketleri de bu sene dağıttığı temettü ile yatırımcısını güldürecek. İşte temettü dağıtacak Koç Holding şirketleri ve temettü miktarları…

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

e-Devlet'ten onaylayamayan tapu sahiplerine kötü haber! 100 bin lira cezası var

Fahiş konut ve araba fiyat artışlarının önüne geçilmesi amacıyla hayata geçirilen yeni karar 1 Kasım'da yürürlüğe girecek. Bu durumda E-Devlet veya Web Tapu'da kimlik doğrulaması dönemine geçiliyor.

Ortak tapu nedir?

Ortak tapu, gayrimenkul alanında sıkça kullanılan önemli kavramlardan biridir. Gayrimenkul sahipliği, tapu belgeleri aracılığıyla belirlendiği için tapu türlerinin ne anlama geldiğini bilmek önemlidir. Ortak tapu da bazı hakları temsil eden bir belge türüdür. Peki ortak tapu nedir?

Özel okullarda şok! MEB’in ücret dağıttığı ders kitapları geri dönüşüm tesislerine satılıyor!

MEB'in dağıttığı ders kitaplarının bazı özel okullarca kapağı dahi açılmadan geri dönüşüm tesislerine satıldığı, öğrencilerine de kendi kitaplarını 10-25 bin lira arasında fiyata satıldığı ifade edildi.

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

Tapu belgesi nasıl çıkarılır?

Tapu belgesi nasıl çıkarılır? Tapu belgesi e-Devletten çıkarılır mı? soruları tapu da işi olan ve tapu belgesi çıkarılması gerekli kılan durumlar bulunmaktadır. Peki Tapu belgesi nasıl çıkarılır?

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır? İşte tapu parsel sorgulama detayları!

Tapu kaydı dökümüne dair detaylar, tapu da işi olan kişilerce araştırılıyor. İşte tapu kadastro parsel sorgulama detayları!

Türkiye'de bu da oldu! Suriyeliler Türklere BİM'den hediye kartı dağıttı

Suriye'de 2011 yılında başlayan iç savaştan Türkiye'nin Hatay iline kaçan göçmenler bir ilke imza atarak şehirde BİM'in hediye kartını dağıttı. 800 lira değerindeki hediye kartını dağıtan Suriyeli göçmenlerin derneğinin söz konusu parayı nasıl temin ettiği açıklanmadı

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Kripto para şirketinden Bitcoin dağıtımı!

Kripto para şirketi BlockFi, düzenlediği ödül kampanyası ile yanlışlıkla milyonlarca dolar değerinde Bitcoin dağıttı. 

eminevim tapu dağıttı Haberi

eminevim tapu dağıttı

Yemek ikramının da olduğunu programda 87 aileye tapuları teslim edildi. 

Eminevim Satış Müdürü Sezai Gök, 23 yıldır hayalleri gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu salonda bulunanlar büyük bir aile. Ben de bu ailenin bireyi olarak sizlerle beraber olmaktan, size hizmet etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Geçmişte olduğu gibi bugünün Türkiye'sinde de ev almak çok zor. Peşin parası olan aileler ev sahibi olurken, peşin parası olmayan aileler ya kredi kullanmak ya da ev almanın sadece hayalini kurmak zorunda kalıyorlar, işte biz Eminevim olarak el birliği ve yardımlaşma sistemiyle ev alma zorluğunun üstesinden geliyoruz. 

23 yıldan bu yana tüm Türkiye'de ev alma hayali bile kuramayan aileleri bir araya getirerek, onları kendi aralarında yardımlaşmaya sevk edip ev almanın zorluğunun üstesinden geliyoruz." diye konuştu. 

Emin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kemal...