06 / 05 / 2024

Eminevim trabzon tapularını teslim etti mi

Eminevim trabzon tapularını teslim etti mi

Yalı Park Otel'de düzenlenen organizasyonda 38 aile tapusunu teslim aldı. Ailelerin yanı sıra programa katılan davetliler arasından yapılan sürpriz hediye çekilişiyle pek çok aile bir birinden güzel hediyeler kazandı.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Osmanlı tapuları günümüzde geçerli mi?

Osmanlı döneminde tapusu olanlar tapunun günümüzde geçerli olup olmadığını merak ediyor. Peki, Osmanlı tapularının günümüzde geçerli mi?

Kentsel dönüşümde önemli bir aşama tamamlandı! Hak sahipleri tapularını alacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projelerinde önemli bir aşama daha sona erdi. Belediyenin dönüşüm çalışmalarına devam ettiği Karşıyaka Örnekköy’de ikinci etapta binaların yapımı tamamlandı. Hak sahipleri, tapularının Belediye Başkanı Tunç Soyer’in elinden alacak.

Eminevim BDDK lisansını aldı! 3. Nesil Finansman Modeli devreye alındı!

Tasarruf finansını 30 sene önce Türkiye ile buluşturan ve bugün dev bir sektör haline gelmesine imkan sunan Eminevim BDDK lisansını aldı. Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç, BDDK lisansının alınmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki!

İBB ve Bakirköy CHP Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki gösterdi.

Sultangazi'de kentsel dönüşüm ile 30 aile tapularına kavuştu!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tapuların teslimi gerçekleşti.

Ankara'da kentsel dönüşüm mağduru aile 17 yıldır tapularını alamadı!

2004 yılında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm çerçevesinde kendilerine tapu sözü verilen Şeremet ailesi, henüz tapularını alamadı.

Tekirdağ'da tapularını alamadıklarını iddia eden site sakinlerinden suç duyurusu!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, tapularını alamadıklarını ve müteahhitlerin kendilerini dolandırdığını iddia eden site sakinleri, suç duyurusunda bulundu.

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Şuşalılar 28 yıl sakladıkları tapularını sandıklardan çıkardı!

Ata yurtları Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Azerbaycanlılar, 28 sene sakladıkları tapularını sandıklardan çıkardı.

Trabzon Havalimanı'nın pisti onarılacak!

Türkiye'nin hava trafiği yönünden en önemli havalimanları arasında yer alan Trabzon HavalimanI'nın pisti onarılacak.

Songül Ülkü: İstanbul’daki evlerimin tapularını alamıyorum!

Perihan Abla dizisinin oyuncularından Songül Ülkü, yaşadıklarını anlattı. Başından geçen olaylarla ilgili konuşan Ülkü, ''İstanbul’daki evlerimin tapularını alamıyorum'' dedi.

Eminevim trabzon tapularını teslim etti mi Haberi

Eminevim trabzon tapularını teslim etti mi

Organizasyona 450 davetlinin yanında, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün, Emin Şirketler Grubu Satış Müdürü Sezai Gök ve bölge yöneticileri katıldı. 


23 YILDIR HİZMET EDİYORUZ 

Emin Şirketler Grubu Satış Müdürü Sezai Gök. 23 yıldır hayalleri gerçekleştirdiklerini belirterek. 

"Bu salonda bulunanlar büyük bir aile. Ben de bu ailenin bireyi olarak sizlerle beraber olmaktan 20 yıla yakın süredir size hizmet etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Geçmişte olduğu gibi bugünün Türkiye'sinde de ev almak çok zor. 

Peşin parası olan aileler ev sahibi olurken peşin parası olmayan aileler ya banka kredisi kullanmak zorunda kalıyorlar ya da ev alma hayalini sadece kurmak zorunda kalıyorlar. 


EL BİRLİĞİ İLE EV ALMAK KOLAYLAŞIYOR 

İşte biz Eminevim olarak El Birliği sistemiyle, yardımlaşma sistemiyle ev alma zorluğunun üstesinden geliyoruz. 23 yıldan bu yana tüm...