05 / 05 / 2024

Eminönünde bina yüksekliği ne kadar

Eminönünde bina yüksekliği ne kadar

1939 yılında Eminönü Meydanı'nı tanzim eden Henri Prost, Eminönü Meydanı'na bakacak binaların yüksekliğini belirlemiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

Yüzde 25 sınırlaması konut piyasasını kilitledi! 3 yıl içinde kiralık ev kalmayacak!

Türkiye'de konut krizi giderek derinleşirken Avukat Belçin Acka Niran resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda en fazla 3 yıl içinde kiralayacak ev bulunamayacağını ya da ulaşılamayacak kadar pahalı olacağını ya da hiç olmayacağını söyledi.

Eminönü Hanı 1939 yılında yıkılmış!

1942 yılında bir türlü sonuçlandırılamayan Eminönü Hanı için yıkım kararı verilmiş. Söz konusu yapının 1942 yılında yıkılması için çalışmalar başlatılmış.

Eminönü Meydanı 1939 yılında tasarlanmış!

1939 yılında belediyenin imar planlarının arasında Gazi Köprüsü'nün iki tarafındaki yolların açılması ve Eminönü Meydanı'nın tasarlanması varmış.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç il Ankara, İzmir ve İstanbul oldu! 

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç şehir Türkiye'den oldu. Peki Türkiye'de konut fiyatları ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Otel fiyatlarının yüksekliği karavana olan ilgiyi artırdı!

Türkiye otomobil piyasasının önde gelen online pazar yeri arabamcom’un yaptığı araştırmaya göre, karavan tatili düşünmenin temel nedenleri arasında ilk sırada otellerin pahalı olması yer alıyor.

Altın kolları sıvadı! Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak! Çabuk bakın! 24 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar güncel Altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Altın bugün kolları sıvadı. Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak. Hemen bakın işte 24 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceği belli oldu! Yatırımcılar o gün geliyor, hazır olun

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Ani iniş çıkışlar sergileyen gümüş için yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini merak ediyor. Analistler gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini açıkladı. Yatırımcılar hazır olun!

Ariş Pırlanta fırsat ürününde ikincisi yüzde 50 indirimli. İşte 30 Eylül 2022 Ariş fiyat listesi  

Kendinizi, Ariş Pırlanta ile mutlu edin. Ariş Pırlanta’da damla formundaki mavi topaz taşlı altın yüzük 2 bin lira indirimli. Mavi topaz taşın etrafına ayna efekti verilerek taşlı bir görünüm oluşturulan kalem işleme detaylı altın yüzük modelini kolye ve küpe seti ile birlikte kullanarak tarzınıza ı

Petrolün varil fiyatı yükseliyor! 1 varil petrol ne kadar? Petrolün varil fiyatı kaç dolar?

Petrolün varil fiyatı dün 105,03 dolar seviyesinde kadar yükseldi. Petrolün varil fiyatı haftanın yeni işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Petrolün varil fiyatı kaç dolar? İşte 14 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...

Türkiye konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülke!

Dünya genelinde, son bir senede konut fiyatlarının en fazla yükseldiği ülkenin Türkiye olduğunu dile getiren gayrimenkul sektöründe üst düzey yönetici olan Tarık Seçkin, konut üretiminde müteahhitlerin beklemeye geçmesiyle kiraların kış aylarında da yükselişi sürdüreceğine vurgu yaptı. 

Eminönünde bina yüksekliği ne kadar Haberi

Eminönünde bina yüksekliği ne kadar


1939 yılında Eminönü Meydanı'nı tanzim eden Henri Prost, Eminönü Meydanı'na bakacak binaların yüksekliğini belirlemiş. Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; Prost, burada yapılacak yeni binaların on altı metreden yüksek olmamasını istemiş.


Haberin devamı için...