01 / 05 / 2024

Emirgan Köşkleri

Emirgan Köşkleri

1971 yılında tarihi beş köşk turistik otel, lokanta olarak kullanılacakmış. Boğaz'da harap haldeki Pembe Köşk, Beyaz ve Sarı Köşkler, Çadır Köşkü, Hidiv Kasrı restore edilerek turistik tesis haline getirilecekmiş.

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Atasay'ın en çok satılan altın yüzükleri belli oldu! Atasay altın yüzük fiyatları kaç TL? 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Atasay altın yüzük kategorisinin en çok satan altın yüzükleri belli oldu. Beştaş yüzükten tektaşa tüm altın yüzükler bulunuyor. Peki Atasay'da altın yüzükler ne kadar? Altın yüzük fiyatları kaç TL? Hangi yüzük ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 Atasay fiyat listesi.

65 yaşından küçükler dikkat! SGK duyurdu! 7 Ekim’de süre doluyor! İşte detaylar!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yeni bir duyuru yaptı. Bu duyuru 65 yaşından küçükleri ilgilendiriyor. İşte merak edilen detaylar!

Kira sözleşmeleri ve tarafların yükümlülükleri!

Konut veya çatılı iş yeri kiralama işlemlerinde kiralanan taşınmazların altı aydan daha uzun süreli kiralanması gerekiyor. Peki kira sözleşmeleri ve tarafların yükümlülükleri nelerdir? İşte tm merak edilenler...

8 maddede kiracının kiraya verene karşı yükümlülükleri!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stj.Av. Beste Karakoç, "Kiracının kiraya verene karşı yükümlülükleri" konusunu kaleme aldı. İşte 8 maddede kiracının kiraya verene karşı yükümlülükleri...

Devletin tarihi köşkleri yeni sahiplerini bekliyor!

Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli simgelerinden Çankaya Köşkü, hemen yanı başında Başbakanlık Konutu, Dışişleri Konutu ve TBMM Başkanlık Konutu’yla birlikte devletin yönetim merkezi olarak bilinen tarihi mekanlar yeni sahiplerini bekliyor.

7 maddede sitelerde kat maliklerinin yükümlülükleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "sitelerde kat maliklerinin yükümlülükleri" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

7 maddede Yeni Vergi Yükümlülükleri Taslağı!

Yeni Vergi Yükümlülükleri Taslağı’na göre, birçok alanda vergi düzenlemeleri yapılırken, yüksek gelir elde edenlerin vergisi de artırılıyor; lüks konut, konaklama ve dijital hizmetlere ise yeni vergiler getiriliyor. İşte Yeni Vergi Taslağı’nı 7 maddede tüm detayları…

60 yalı ve 40 yalı dairesi satışta!

Türkiye lüks konut pazarının yüzde 75'ini İstanbul'daki gayrimenkuller oluşturuyor.Özellikle Boğaziçi yalıları ve köşkleri için son yıllarda körfez ülkelerinden alıcılar geliyor.  

Uludağ'daki orman köşklerine büyük ilgi!

Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri haline gelen Uludağ'da, bir otelin orman köşkleri, konforu ve manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 

Mirasçıların Vergisel Yükümlülükleri Rehberi 2018 metni!

Ölüm halinde mirasçıların yapması gereken işlemlere yönelik hazırlanan "Mirasçıların Vergisel Yükümlülükleri Rehberi" güncellendi. İşte Mirasçıların Vergisel Yükümlülükleri Rehberi 2018 metni..

Mirasçıların Vergisel Yükümlülükleri Rehberi 2018 yayınlandı!

Mirasçıların Vergisel Yükümlülükleri Rehberi, vergi kanunlarında yapılan son değişiklikler dikkate alınarak güncellendi. İşte yeni Mirasçıların Vergisel Yükümlülükleri Rehberi 2018...

Emirgan'daki tarihi Hamdi Paşa Köşkü 3 milyon dolara satılıyor!

İstanbul'un en nezih bölgelerinden Emirgan Kestane Sokak'ta yer alan tarihi Hamdi Paşa Köşkü, 3 milyon dolar + KDV bedelle satılacak..

Emirgan Köşkleri Haberi

Emirgan Köşkleri



Tarihi beş köşk turistik pansiyon, lokanta olacak


  YILLAR önce padişahların ve sultanların en saltanatlı günlerini geçirdikleri İstanbul'daki beş tarihi köşkte bundan sonra turistler yemeklerini yiyecekler, Boğaz'a karşı kahvelerini yudumlayacaklardır.

  İstanbul'a gelen yabancıların Topkapı ve Dolmabahçe Saraylarını gezdikten sonra Osmanlı İmparatorluğu devrine ait diğer yerleri de görmek, fazla bilgi edinmek istediklerini tespit eden Turizm ve Tanıtma Bakanlığı, bu konuda çalışmalara başlamıştır. 

  Boğaz'da bir kısmı harap durumda bulunan beş köşk onarılarak turizm hizmetlerine tahsis edilecek, pansiyon, lokanta, kafeterya haline getirilecektir.


  KORULARDAN DA İSTİFADE EDİLECEK


  Emirgan'daki Pembe Köşk, Yıldız'daki Çadır Köşkü, Çubuklu'daki Hip Ali Paşa Köşkü, Emirgan'daki Beyaz ve Sarı Köşklerde...