21 / 07 / 2024

EMITT Fuarında Ankara

EMITT Fuarında Ankara

Ankara, bu yıl 19.'su düzenlenecek dünyanın 5. büyük turizm fuarı EMİTT 'e Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda hazırlanıyor. Fuar 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Adana yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) 70 ülkeden sektör temsilcileri bir araya geldi.

Altındağ yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

Altındağ Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan İstanbul EMITT “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”nda yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Mersin projeleri Emitt Fuarı'nda sergilendi!

Doğu Akdeniz ve Avrasya bölgesinin en önemli turizm buluşmasını gerçekleştiren ve dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Afyonkarahisar EMITT Fuarı'nda görücüye çıkacak!

Afyonkarahisar Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olarak kabul edilen EMITT Fuarı'nda Afyon'u tanıtacak.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Mersin Emitt Fuarı'nda yerini alıyor!

Mersin’i tarihi ve kültürel değerleri ile tüm dünyaya tanıtmayı kendisine ilke edinen Mersin Büyükşehir Belediyesi, uluslararası boyutta gerçekleştirilecek olan EMITT Fuarı’nda yerini alacak.

28.Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı!

Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı "Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara", 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Ankara 1 Ekim'de başlıyor!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara, bu yıl 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara için geri sayım!

Sektördeki yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara, bu yıl 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Türk yapı sektörü 28.Yapı Fuarı'nda Ankara’da buluşuyor!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, bu yıl 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında yapı sektörü temsilcilerini başkentte bir araya getirecek.

EMITT Fuarında Ankara Haberi

EMITT Fuarında Ankara

Başkent, 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMİTT) hazırlanıyor. Bu yıl 19.'su düzenlenecek fuarda, Ankara tarihi ve kültürel yönleri ile tanıtılacak. Hazırlık çalışmalarına ilişkin olarak 6 Ocak'ta bir toplantı yapıldı. Toplantıda, bu yıl EMITT'te hazırlanması planlanan Ankara standı ve sergilenecek görsellere ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. 


234 METREKARELİK ANKARA 

Ankara, TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde 234 metrekarelik bir alanda bulunan stantta, Ankara Kalkınma Ajansı, Büyükşehir canlı bir Ankara izlenimi sağlayacak standı ile katılacak. Ankara kiosku ile arka planı Ankara fotoğraflarından oluşan Ankara hatırası fotoğraf çektirme alanı oluşturacak ve hat sanatı gösterimleri düzenlenecek. 


Fuar süresince Nallıhan, ünlü iğne oyasını ve kozadan ipek çekimini, Kızılcahamam bazlama, tarhana ve erişte gibi yöresel ürünlerini, Beypazarı telkâri ustalarının el emeği...