16 / 05 / 2024

Emlağın Enleri seçildi

Emlağın Enleri seçildi

Hürriyet Emlak tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimler ödüllendirildi. 

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Toyota, ‘Dünyanın En Değerli Otomotiv Markası’ seçildi

Interbrand tarafından açıklanan ‘Dünyanın En Değerli Markaları (Best Global Brands)’ araştırmasının 2023 sonuçları kapsamında Toyota, bir kez daha dünyanın en değerli otomotiv markası olarak seçildi. Toyota'nın marka değeri, 59 milyar 757 milyon dolardan 64 milyar 504 milyon dolara kadar yükseldi. İ

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

2022 yılı sonuçları açıklandı! Dünyanın 4. Türkiye'nin birincisi o seçildi! 

En prestijli natürel sızma zeytinyağı yarışmasına katılan ''Novavera'' bir başarıya imza atarak 4'üncü sırada seçildi. Nova Vera yamalak sarısı zeytinyağı kategorisinde ise 720 puan alarak Türkiye’nin ‘en iyi zeytinyağı’ da ''Novavera'' seçildi.

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…

THY’den büyük başarı! Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi seçildi

Türk Hava Yolları (THY), havacılık değerlendirme kuruluşu olan Skytrax tarafından "Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi" seçildi. İşte detaylar…

Mesa, gayrimenkul ve inşaat sektöründe yılın itibarlısı seçildi! 

The One Awards’da MESA adına ödülü aldı. The One Awards’da Mesa, yılın itibarlısı seçildi. 53 yıllık köklü geçmişi ile “yaşam markası” olarak anılan MESA, sunduğu teslim sonrası hizmet anlayışı ile sektörde öne çıktı. 

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Avrupa Konutları 2020'nin en itibarlısı seçildi!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları projesi, Marketing Türkiye tarafından yapılan araştırmada Türkiye'nin en itibarlı markası seçildi.

Dünyanın en pahalı 10 evi seçildi!

Dünyanın en pahalı 10 evi seçildi. Dillere destan Zeki Paşa Yalısı, dünyanın en pahalı ikinci evi oldu. Tarihe tanıklık eden yalının fiyatı ise tam 95 milyon dolar....

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Trabzon'da kentsel dönüşüm seçimlere yansıdı!

Trabzon’un Zafer mahallesinde düzenlenen kentsel dönüşüm seçimlere yansıdı. Bir apartmanda oturanların itirazı üzerine apartman mahalle sayıldı AKP'li eski il başkanının eşi ise muhtar seçildi.

Emlağın Enleri seçildi Haberi

Emlağın Enleri seçildi

Turkcell, Pronet, Hafele ve Armut’un sponsorluğunda gerçekleştirilen tören, Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı ev sahipliğinde yapıldı. Emlağın En’leri Ödül Töreni, piyasa büyüklüğünün yaklaşık 12 milyar TL olduğu öngörülen emlak pazarlama ofislerini ve emlak sektörünün önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi. Hürriyet Emlak, tüm Türkiye’de 35.000 online ilan yayınlayan, 100.000’in üzerinde kayıtlı emlakçının olduğu ve faal olarak çalışan bir emlak ofisinin gelirinin yılda 2 milyon TL’ye kadar çıktığı emlak sektörüne verdiği desteği sürdürüyor.

Hürriyet Emlak tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen “Emlağın En’leri Ödül Töreni” 19 Eylül Çarşambagünü, saat 19.30’da Adile Sultan Sarayı’nda yapıldı. Törene, Türkiye’nin önemli zincir emlak ofislerinin yetkilileri de katıldı.

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı’nın ev sahipliğinde,...