27 / 04 / 2024

Emlak Çadırı ev fiyatları

Emlak Çadırı ev fiyatları

Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar 31 Mayıs'ta "Emlak Çadırı'nda satışa sunulacak.

Emlak Çadırı ev fiyatları!

Emlak Çadırı ev fiyatları 99 bin TL’den başlangıç gösteriyor. İlgi Yönetim imzasıyla hayata geçirilen Emlak Çadırı projesinde konut, ofis ve dükkanlar hemen teslim ediliyor.

Emlak Çadırı fiyatları ne kadar?

31 Mayıs Pazar günü 220 adet dairenin, 10 adet dükkanın ve 10 adet VIP ofisin satışa sunulacağı Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim imzası taşıyor. Peki Emlak Çadırı fiyatları ne kadar?

Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Eskişehir'de emlak sektörünü neler bekliyor?

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

Emlak sektöründe yaşanan uyuşmazlıklar istanbul'da konuşuldu!

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde "Emlak Müşavirliği ve Emlak Sektöründe Yaşanan Uyuşmazlıklar" konusunda sektör temsilcilerinin katılımları ile toplantı yapıldı...

Google emlak sektörüne giriyor!

İnternetin en büyük arama motorlarından Google, emlak sektörüne giriyor. Google California'a 8 bin ev inşa edecek.

Türkler yurt dışında emlak yatırımına yöneldi!

Yurt dışına milyoner göçü, emlak firmalarını harekete geçirdi. Türk vatandaşlarının yurt dışında emlak yatırımına yöneldi. Şirketler, ev alana danışmanlık hizmeti veriyor.

Emlak komisyonuna sınır ev alacaklara müjdeli haber oldu!

Emlak sektöründe alım satım komisyonlarına yüzde 4 sınırı getirilmesi ev alacaklar için müjdeli bir haber oldu. 

Emlak dolandırıcıları sahte vekaletle ev satıyor!

Eski tapudaki sahte satışlar, ev hayali kuran vatandaşların kabusu haline geldi. Uzun süredir tapu dairesinde işlem görmemiş taşınmazları satın alırken çok dikkatli olmak gerekiyor. "Ev sahibi yurt dışında, vekaleti bende" diyen emlak dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın.

Emlak Çadırı ev fiyatları Haberi

Emlak Çadırı ev fiyatları

Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar 31 Mayıs'ta "Emlak Çadırı'nda satışa sunulacak. Emlakcadiri.com açıklamasına göre. bu yıl ilki düzenlenecek Emlak Çadırı'nda, konutlar 99 bin liraya liraya. VIP ofisler 149 bin liraya ve cadde dükkanlar 199 bin liraya satışa çıkarılacak. Yılda sadece bir gün kurulacak olan Emlak Çadırı'nın ilki 31 Mayıs 2015 pazar günü yapılacak. Tamamlanmış ve iskanı alınmış markalı gayrimenkul projelerindeki bağımsız bölümleri "Fiyatı siz belirleyin" sloganı ile alıcılarla buluşturmayı hedefleyen Emlak Çadırı, katılımcılarına maket üzerinden değil, görerek beğendiği konut, ofis ya da dükkanı piyasanın çok altında fiyatlarla sunuyor. 


Ankara...