03 / 05 / 2024

Emlak Çadırı katılmak için gerekenler

Emlak Çadırı katılmak için gerekenler

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda, konutlar 99 bin TL'ye, VIP ofisler 149 bin TL'ye ve Cadde dükkanlar 199 bin TL'ye satışa sunulacak. Yılda sadece bir gün kurulacak olan Emlak Çadırı'nın ilki 31 Mayıs 2015, Pazar günü yapılacak.

Emlak Çadırı 31 Mayıs'ta kurulacak!

Her yıl bir kez düzenlenecek olan Emlak Çadırı, bu yıl 31 Mayıs 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek. Emlak Çadırı'nda kullanıma hazır daireler 99 bin TL'ye, ofislerin 149 bin TL'ye ve cadde dükkanlarının 199 bin TL'ye satılacak.

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Yazmin Oukhellou emlak sektörüne girdi!

İngiltere’nin ünlü reality şovlarına katıldıktan sonra şöhreti yakalayan Yazmin Oukhellou, televizyon işlerini geride bıraktı. Dubai’ye yerleşen ünlü isim, artık emlak sektöründe...

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...

Türk emlak yatırımcısı rotasını Karadağ'a çevirdi!

Türk emlak yatırımcısı rotasını Karadağ'a çevirdi. Türklerin emlak yatırımı son 3 yılda 39 kat arttı...

ALTSO’dan Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar semineri !

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 17 Ekim 2019 Perşembe günü “Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar” semineri yapılacak. Seminere Google, Google Partners ve Digital Exchange gibi bu alanda ünlü kurumların temsilcileri konuşmacı olarak katılacak…

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

Emlak sektöründe yaşanan uyuşmazlıklar istanbul'da konuşuldu!

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde "Emlak Müşavirliği ve Emlak Sektöründe Yaşanan Uyuşmazlıklar" konusunda sektör temsilcilerinin katılımları ile toplantı yapıldı...

Park Çadır Buluşmaları’nda Ayşe Arman rüzgarı!

Park Residences Cadde’de gerçekleştirilen ‘Park Çadır Buluşmaları’, katılımcıları ünlü isimlerle buluşturmak adına programlarına devam ediyor. 

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

Emlak Çadırı katılmak için gerekenler Haberi

Emlak Çadırı katılmak için gerekenler

Gayrimenkul sektöründe çadır dönemi başlıyor. İlgi Yönetim tarafından farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar Emlak Çadırı'nda çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda, konutlar 99 bin TL'ye, VIP ofisler 149 bin TL'ye ve Cadde dükkanlar 199 bin TL'ye satışa sunulacak. Yılda sadece bir gün kurulacak olan Emlak Çadırı'nın ilki 31 Mayıs 2015, Pazar günü yapılacak. İlgi Yönetim Genel Müdürü Murat Gülep; "Biz gerekli tüm teknik, idari kontrolleri ve anlaşmaları yaparak Emlak Çadırı'na garantör olduğumuz konut, ofis ve cadde dükkanlarım topluyoruz" şeklinde konuştu. Satışlara kayıt ve başvuru için son gün 29 Mayıs Cuma saat 17.00. 

Dileyen herkesin katılabileceği Emlak Çadırı na ön başvurular emlakcadiri.com web...