15 / 05 / 2024

Emlak Dünyası yayına başladı

Emlak Dünyası yayına başladı

Çanakkale'de, inşaat, yatırım ve emlak haberlerinin yer aldığı 'Emlak dünyası'adlı gazetesi, yayın hayatına başladı. 15 günde bir yayımlanacak olan gazete, inşaat sektöründeki gelişmeler, Çanakkale ve çevresinden emlak ve yatırım alanlarıyla ilgili haber

Sidney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasındaki ünlü isimlerin satışlarıyla canlandı!

Sydney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasının önde gelen isimlerinin bulunduğu yüksek riskli işlemlerde bir artışa tanık oluyor. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Son dakika! EYT'de tehlike çanları çalmaya başladı! İş dünyası alarma geçti!

EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) konusundaki gelişmeler sonrasında, işletmeler için uygun faiz oranlarına sahip EYT kredileri sunulmuştu. Ancak son zamanlarda artan kredi faiz oranları iş dünyasında büyük rahatsızlık yarattı ve faizlerin sabitlenmesi talepleri yükseldi.

İş dünyası Merkez Bankası’nın faiz artırım kararını nasıl karşıladı? İşte ilk tepkiler…

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) uzun bir aradan sonra faizleri artırmasının kamuoyundaki yankıları sürüyor. İş dünyasının temsilcileri de faiz kararına ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu.

İş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi! İşte iş dünyasından gelen ilk mesajlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yeni Bakanlar Kurulu’nu kamuoyu ile paylaşırken, iş dünyasının temsilcileri yeni kabineyi değerlendirdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı başta olmak üzere ekonomi bakanlıklarına getirilen deneyimli isimler iş dünyasında memnuniyetle karşılandı.

İş dünyasından uyarı: ‘Enflasyon 3 haneyi görebilir’

Patronlardan kredi musluklarının açılmasına yönelik çağrı geldi. Son bir senedir finansmana erişimde büyük sorunlar yaşayan iş dünyası özellikle seçim öncesi kilitlenen kredi sisteminin tekrar açılmasını talep ediyor.

İş dünyasından seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalar!

İş dünyası temsilcileri, seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Yeni dönemden umutlu olduğunu belirten temsilciler, sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.

Paranızı dolara yatırmayın diyen Mert Başaran peş peşe açıkladı! Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın

Altın ve dolar ile ilgili yorumlarda bulunan Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan son dakika ''paranızı dolara yatırmayın'' açıklaması geldi. Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın.

Altında adeta tüm ipler koptu! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın

Altında adeta tüm ipler koptu... Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

Bu bankalar resmen ipleri kopardı! Garanti, İş Bankası, Akbank tek tek açıkladı, duyanın adeta dünyası başına yıkıldı

Bu bankalar resmen ipleri kopardı... Garanti, İş Bankası, Akbank tek tek açıkladı, duyanın adeta dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Emeklilere peş peşe resmen soğuk duş! Bir bir açıklandı, duyan emeklinin adeta dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Emeklilere peş peşe resmen soğuk duş... Bir bir açıklandı, duyan emeklinin adeta dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Altın fiyatları sert çakıldı! Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün sert çakıldı. Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları.

Emlak Dünyası yayına başladı Haberi

Emlak Dünyası yayına başladı

Çanakkale'de, inşaat, yatırım ve emlak haberlerinin yer aldığı 'Emlak dünyası'adlı gazetesi, yayın hayatına başladı.  15 günde bir yayımlanacak olan gazete, inşaat sektöründeki gelişmeler, Çanakkale ve çevresinden emlak ve yatırım alanlarıyla ilgili haberler verecek. Gazetenin imtiyaz sahibi ve sorumlu yazı işleri müdürü Remzi Can, "Çanakkale Emlak Dünyası Gazetesi bundan böyle her 15 günde bir okurlarımızla buluşacak. 

Çanakkale'nin yatırım haberleri, inşaat haberleri, emlak haberleri gazetede yer alacak» Çanakkale Emlak Dünyası Gazetesi, abonelik sistemiyle dağıtılıyor. Abone olanların adreslerine, gazeteyi teslime diyoruz" dedi. 


Çanakkale...