17 / 05 / 2024

emlak endeksi ekim ayı

emlak endeksi ekim ayı

Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ekim ayı raporu yayınlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de gerçekleştirildi.

TÜİK açıkladı: İnşaat ciro endeksi yüzde 98,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 65,3 arttı.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

İnşaat Malzemesi Faaliyet Endeksi 145 puana çıktı!

Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Ekim 2023 sonuçlarını yayımlandı. Rapora göre, seçimin ardından iki aylık süreçte toparlanma gösteren, eylülde sınırlı ölçüde gerileyen endeks, ekimde de düşüşünü sürdürdü. 

Ekonomik güven endeksi aylık bazda yüzde 1,2 artarak 96,5 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, ekonomik güven endeksi, Ekim ayında aylık bazda yüzde 1,2 artış göstererek, 96,5 değerini aldı.

Tüketici güven endeksi aylık bazda yüzde 4,4 artarak 74,6 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, tüketici güven endeksi Ekim ayında aylık bazda yüzde 4,4 artış göstererek 74,6'ya çıktı.

AVM Perakende Ciro Endeksi Ekim ayında yüzde 131,2 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, alışveriş merkezlerinde kiralanabilir metrekare başına düşen cirolar bu yılın Ekim ayında İstanbul’da 6 bin 594 TL, Anadolu’da 3 bin 845 TL şeklinde gerçekleşti.

Toplam ciro endeksi Ekim'de yüzde 124,8 yükseldi! İşte sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörlerindeki o rakamlar...

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, ekim ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 124,8 arttı. İşte ayrıntılar...

Temmuz 2022 Emlak Endeksi açıklandı!

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, Temmuz ayı endeksini yayınladı. Endekse göre Türkiye'de son bir ayda kiralık ev fiyatlarının en fazla arttığı il yüzde 12 ile Kocaeli oldu. satılık konutta ise yüzde 17 yükselişle Adana zirveye yerleşti.

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımları arttı mı?

Deep Knowledge Analytics-Henley Partners'in elbirliğiyle hazırlamış oldukları 'Yatırım Yoluyla Göç Emlak Endeksi' raporu açıklandı. 16 ülkeyi inceleyen rapora göre Türkiye genel sıralamada dördüncü oldu.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Ekim ayında yüzde 19,5 arttı!

ABD'nin ekim ayı ulusal konut endeksi sonuç verileri S-P CoreLogic Case-Shiller tarafından yayımlandı. Açıklanan resmi rakamlara göre, Ekim 2021’de geçen senenin aynı dönemine kıyasla yüzde 19.1 arttı.

Karşılanamayan konut ihtiyacı Muğla'daki ev fiyatlarını yükseltiyor!

Hepsiemlak Ekim 2021 Emlak Endeksi verilerine göre, Türkiye'de ortalama metrekare fiyatı en pahalı il 10 bin 167 TL ile Muğla olarak gerçekleşti. Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Ziya Ercan ve Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Ömer Yetgin, bölgedeki emlak sektörüne ilişkin konuştu.

İnşaat sektörü ciro endeksi Ekim'de yüzde 37,6 arttı!

Merakla beklenen rakamlara göre, inşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi, Ekim 2021'de geçen senenin aynı ayına göre yüzde 37,6 arttı.

ABD'de bekleyen konut satışları Ekim ayında beklentileri aştı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Ekim 2021'de aylık bazda yüzde 7,5 arttı.

emlak endeksi ekim ayı Haberi

emlak endeksi ekim ayı

'Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi"nde bir önceki aya göre yüzde 1.58, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17.33 oranında artış oldu. Bir önceki senenin aynı ayına göre; yıllık satış fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında, yüzde 22.33 oranıyla en yüksek artış İstanbul ilinde görüldü. Yüzde 8.61 ile en düşük artış ise Kocaeli'nde gerçekleşti. 



"Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1.33 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 7.30...