05 / 05 / 2024

emlak franchising markaları

emlak franchising markaları

23 ilde 105 bayiye ulaşan, tamamı yerel sermayeli, güçlü sistem altyapısına sahip bir emlak franchising markası olan ALTIN EMLAK kendi işinin patronu olmak isteyen yeni girişimcilere fırsatlar sunuyor.

Türk markalar gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleşiyor!

Ulusal Franchising Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezif Emek yaptığı açıklamada, Türk markaların gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleştiğini söyledi.

Yabancı emlakçılar Türklerin peşinde!

Türk şirketlerinin peşine Avrupa’daki satılık markalardan sonra, şimdi de yabancı emlakçılar düştü. Almanya’dan İtalya’ya, İngiltere’den İspanya’ya birçok ülkenin emlakçıları, iflas eden markaların tahliye ettiği dükkanlar için Türk perakendecilerine teklifler götürüyor...

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

TURYAP, Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı!

Türkiye'nin lider emlak pazarlama markalarından TURYAP, Zeytinburnu Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Sarıbay tarafından kuruldu.

İzmirli emlakçılar için ücretsiz ilan fırsatı!

“İzmir markalarıyla iş birliği” kapsamında İzmir Ticaret Borsası (İTB) Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) ile Asrın Grup bir araya geldi. 

Franchising sektörü büyümeye devam!

Franchising sektörü ekonomideki toparlanmanın olumlu havasından etkilenmiş vaziyette. Zincir markaların şube sayıları giderek artıyor. Dijitalleşmeye yatırım yapan markalar atılım içinde... 

TURYAP iki temsilcilikle İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemi kuran TURYAP, İngiltere’nin başkenti Londra'nın Bloomsbury ve Wood Green bölgesinde bugün iki temsilcilik açtı. TURYAP, İngiltere emlak piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğü açıldı!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğünü açıldı. Emlak İstasyonu avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu, Azerbaycan`da master franchising ofisi açıyor!

Emlak İstasyonu Yurtdışındaki ilk master franchising ofisini, Azerbaycan'da açacak.

Emlak İstasyonu'ndan Anadolu bölgesinde franchising fırsatı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu bölgesinde girişimcilere franchising fırsatı sunuyor.

emlak franchising markaları Haberi

emlak franchising markaları

23 ilde 105 bayiye ulaşan, tamamı yerel sermayeli, güçlü sistem altyapısına sahip bir emlak franchising markası olan ALTIN EMLAK kendi işinin patronu olmak isteyen yeni girişimcilere fırsatlar sunuyor.

1998 yılından beri faaliyet gösteren, Türkiye’nin ilk Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim verme yetkisine sahip tek kuruluş olma özelliği taşıyan ALTIN EMLAK bayii sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor. Bursa, Ankara, Şanlıurfa, Samsun ve Denizli’yi öncelikli hedef şehirleri arasına alan ALTIN EMLAK, fuara özel kampanya düzenliyor.


Türk Standartları Enstitüsü’nden onaylı ilk ve tek firma olan ALTIN EMLAK, markalı bir zincirin güvencesiyle iş kurmak isteyen binlerce girişimciye, hedeflerine ulaşabilme imkanı sağlıyor.

FUARA ÖZEL KAMPANYAMIZ

ALTIN EMLAK Genel Müdürü Hakan Erilkun; temsilciliklerinin, dış tabelalarından, matbuatlarına, müşteri sözleşmelerinden mobilyalarına varıncaya kadar anahtar teslim hizmet verdiklerini belirterek şunları söyledi: “Türkiye’deki tüm...