17 / 05 / 2024

Emlak GYO hisseleri

Emlak GYO hisseleri

Şirketten KAP'a yapılan açıklamaya göre, Emlak Konut GYO azami 1 milyar 520 milyon liralık hisse geri alım programını 28 Nisan'da yapılacak genel kurulun onayına sunacağını açıkladı...

Emlak Konut GYO hisseleri düştü! Yabancılar satıyor: Emlak Konut hisse son durum 1 Nisan 2024!

Emlak Konut GYO hisselerinde bu sabah yüzde 9'a yakın gerileme yaşandı. Emlak Konut hisse son durum 1 Nisan 2024! 

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Hakkı Alp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hangi alanda çalıştı? Emlak GYO’da ne iş yapıyor?

Hakkı Alp kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Hakkı Alp’in hayatı...

Çinli emlak şirketlerinin hisseleri sert düştü!

Çin'de borç krizinde olan emlak sektöründe sular durulmak bilmiyor. Şimdi de Shimao unvanlı şirketin yaşadıkları sektör hisseleri üzerinde olumsuz fiyatlamalar yaşanmasını sağladı. 

Emlak Konut GYO hisseleri yabancıların en çok satış yaptığı 2'nci hisse oldu!

Yabancı yatırımcıların son 1 ay içindeki takas değişimleri değerlendirildiğinde; en fazla satışın Garanti Bankası hisselerinde yapıldığı kaydedildi. En çok ikinci satış ise Emlak Konut hisselerinde yaşandı.

Emlak Konut GYO'nun hisseleri uzun vadede kazandıracak!

Tera Yatırım Uluslararası Piyasalar Stratejisti Mehmet Bilal Bircan, Emlak Konut GYO'nun hisselerinin orta ve uzun vadede kazandıracağını söyledi. 

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

Emlak Konut GYO hisseleri düşer mi çıkar mı?

Borsagundemcom Ekgyo düşer mi, çıkar mı? Nerelerden alayım? Alış yapayım mı? sorusunu yanıtladı...

Faiz indirimiyle konut satışları katlandı!

Kamu bankalarının faiz indirimi ile birlikte Emlak GYO’nun tarihi kampanyası konutta ertelenen talebi canlandırdı. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Satışlar 5’e katlandı” diye konuştu.

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki Genel Müdür Yardımcısı değerleme uzmanı Belgin Belgiç, bu akşam online ve canlı yayınla 'Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 ve 2' başlıklı eğitim verecek...

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de....

GYO hisseleri alternatif yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul’da tüm endeksler yükselmeye başladı. Birçok hissenin iskontolu olduğu borsada gayrimenkul yatırım ortaklığı hisseleri, ev almak isteyenler için basamak oldu.

Yeniköy Konakları'nı Aydur İnşaat yapacak!

Emlak GYO'nun İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Aydur İnşaat ile 216 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

Emlak GYO hisseleri Haberi

Emlak GYO hisseleri

Emlak Konut GYO azami 1 milyar 520 milyon liralık hisse geri alım programını 28 Nisan'da yapılacak genel kurulun onayına sunacağını açıkladı. Şirketten KAP'a yapılan açıklamaya göre, yaşanabilecek fiyat dalgalanmalarının azaltılması amacıyla azami 380 milyon TL sermayeye tekabül eden pay 36 ay boyunca geri alınabilecek. Payların geri alınması için belirlenen üst limit 4 TL olacak. Geri alım için azami 1 milyar 520 milyon lira kaynak ayıracak olan şirket, bu tutarı mevcut nakit varlıklar ve şirket faaliyet gelirleri ile finanse edecek. 


Geri alım programı hissedeki yükselişi destekledi. Burgan Yatırım Analisti Murat İğnebekçili, "Hisse, 17 Aralık sürecinde düşmüştü. Yerel seçimde hükümetin güven tazelemesi sonrası yabancı yatırımcının ilk gireceği hisselerden biri Emlak GYO idi. Hisse geri alım haberi de gelince, hisseye giriş oldu" dedi. 


Dünya...