16 / 06 / 2024

Emlak Kredi Blokları levent satılık

Emlak Kredi Blokları levent satılık

Levent'te Kanyon Alışveriş Merkezi'nin karşısında, İş Kuleleri'nin yanında bulunan Emlak Kredi Blokları'ndaki hak sahipleri de bu talihli isimlerden. Yaklaşık 40 yıl önce yapılan Emlak Kredi Blokları dokuzar katlı altı blok'tan oluşuyor...

Konutta satışlar durdu, emlakçılar da işsiz kaldı: Sektörde yeni kredi kampanyası bekleniyor!

Konut satışlarının durmasının ardından emlakçılar da işsiz kaldı. Yılbaşından beri İzmir'de 700 emlak ofisinin kapandığı belirtilirken; sektörden yeni kredi kampanyası çağrısı geldi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

1954'te İstanbul'a takma evler fabrikası girişimi! 

1954 yılında Emlak Kredi Bankası Genel Müdürü, Almanya'ya giderek, İstanbul'a takma ev fabrikasının kurulması için anlaşma yapmış.

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Çin emlak sektörüne kredi dopingi! Hisseler yükseliyor...

Çin emlak hisseleri, zor durumdaki emlak sektörünü desteklemeyi amaçlayan yeni kredi tedbirlerinin uygulamaya konulmasının ardından yükselişe geçti.

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

Emlak devi Signa'nın çöküşü, Avrupa'daki bankaların kredi kalitesini vurdu!

Avrupa'nın önde gelen emlak ve perakende holdinglerinden Signa'nın iflası bankaları da etkiledi. Bazı ülkedeki bankaların kredibilitesi ve karları üzerinde olumsuz bir etki olarak tanımlandı.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak sektöründe takas dönemi başladı! Kredi getirili konutlar takas ediliyor!

Banka kredisine erişemeyenler çareyi takasta buldu. Emlak sitelerinde binlerce ev, araç, arsa, tarla ve iş yeri takas kabul ederken, İstanbul’da 101 milyon TL değerinde bir köşk, Beylikdüzü’nde 70 milyon TL’ye 13 daire, İstanbul’da gayrimenkul, dükkan ve araç takas edilmeyi bekliyor.

Konutta kredi desteği kira sorununu çözer! Ev alacaklar bu detaylara hemen bakın! 

Emlak Uzmanı Dr. Mustafa Koçak, Temmuz ayı konut satış verileri ile beraber, ilk kez konut alacaklara verilecek kredi desteğini değerlendirdi. Koçak, ilk defa konut alacaklara verilecek kredi desteğinin kira sorununu da çözeceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Emlak sektörü alarm veriyor: Konutta kriz derinleşiyor!

Konutta finansmana erişim zorluğu rakamlara yansıdı. Bankaların kredi musluklarını kısması ve yüksek kredi faizleri emlak sektöründe krize davetiye çıkarıyor. İnşaat sektörü temsilcileri, “Böyle sürerse pazar yüzde 30 daralır” değerlendirmesi yapıyor. İşte detaylar...

Çin'de kredi kullanımı azaldı: Konut krizi derinleşiyor! Dünya devinde neler oluyor?

Çin ekonomisi, emlak piyasasındaki yeni stres ve büyüme görünümünü tehdit eden deflasyon ile birlikte çok az toparlanma işareti gösteriyor. Ekonomistlerin 780 milyar yuan olarak beklediği kredi kullanımı temmuz ayında 345.9 milyar yuan olarak açıklandı.

Ev almak isteyenlere bu bankadan 1 milyon kredi! Tam 120 ay taksitle siz de ev alabilirsiniz!

Ev almak isteyenlere Albaraka’dan  1 milyon değerinde kredi desteği geldi. Rekabetçi emlak ve yükselen enflasyon nedeniyle ev alımları zorlu bir hale geldi. Albaraka Türk Konut Finansmanı sayesinde ev almak isteyenler bu hayale daha kolay kavuşabilecekler. 

Emlak Kredi Blokları levent satılık Haberi

Emlak Kredi Blokları levent satılık

İstanbul'un taşı toprağı altın özellikle İstanbul'un plazalar bölgesi olan Büyükdere Caddesi üzerinde bir gayrimenkulünüz varsa başınıza talih kuşu konmuş demektir. 


Levent'te Kanyon Alışveriş Merkezi'nin karşısında, İş Kuleleri'nin yanında bulunan Emlak Kredi Blokları'ndaki hak sahipleri de bu talihli isimlerden. Yaklaşık 40 yıl önce yapılan Emlak Kredi Blokları dokuzar katlı altı blok'tan oluşuyor. Bu binalarla yıllar önce Boyner Ailesi'nin ilgilendiği biliniyor. Ardından hak sahiplerinin kapısını MNG Holdingin sahibi Mehmet Nazif Günal'da çalmış. Ancak her ikisiyle de anlaşma sağlanamamış. 


Aldığımız son duyumlara göre Turgay Ciner'in sahibi olduğu Ciner Holding bloklara talip olmuş. Ancak henüz anlaşma sağlanmış değil. Blokların girişindeki daireler 80'er metrekare iken üst katlarda daireler 100 ve 120'şer metrekare büyüklüğünde. Ciner Ailesi'nin büyük dairelere birer milyon dolar teklif ettiği söyleniyor. 


Aslında son zamanlarda Turgay...