30 / 04 / 2024

Emlak sektörünün emlak ofislerine etkisi

Emlak sektörünün emlak ofislerine etkisi

Emlak pazarındaki göz boyayıcı pasta, sektörün tüm oyuncularını hareketlendiriyor. Son dönemde emlak sektöründe yaşanan gelişmeler emlak ofislerini de etkisi altına aldı.

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

Metaverse üzerinden gayrimenkul alım satım işlemleri gelecekte emlak sektörünü nasıl etkileyecek?

Emlak sektörünün önde gelen firmalarından PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz Metaverse'nin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Konut sektörünün 2021 karnesi!

Türkiye’nin inşaat ve gayrimenkul sektörü, 2018 yılından beri kur şoklarına ve son dönemde küresel yüksek enflasyonun ağır maliyet baskısına karşın, ülkemizin ihtiyacı olan bütün gayrimenkul türlerinde üretimi sürdürüyor. Sektörün önde gelen isimleri emlak piyasasını değerlendirdi.

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

Emlak sektörünü neler bekliyor? 

Milliyet Gazetesi yazarı Nilüfer Kas, bugünkü yazısında, emlak sektörünün geleceğini kaleme aldı. İşte Kas'ın o yazısı...

Pandemi emlak sektörünü nasıl etkiledi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve birinci yılını geride bırakan pandemi sürecini emlak sektörü ve dijitalleşme açısından değerlendiren Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, pandeminin emlak sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi. 

​Koronavirüs gayrimenkul sektörünü şekillendirdi!

Koronavirüs emlak sektörünü yeniden şekillendirdi. Artık mülkler, sanal turlarla gezilirken tapular da online olarak satın alınabiliyor.

Koronavirüs Rusya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Rusya’da Kovid-19 salgının sebep olduğu krizden oldukça etkilenen emlak sektörünün toparlanması için uzun bir süre gerektiği belirtiliyor. Sektör temsilcileri, 2024'ten önce kriz öncesi inşaat temposunu yakalamalarının mümkün olmadığını belirtiyor.

Bankacılık sektörünün mevduatı azaldı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Bankacılık sektörünün mevduatı azaldı" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik analizi...

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 

Covid-19 sonrasında emlak sektörünü neler bekliyor?

Esenyurt'ta yükselen ve Sanayinin Modern Geleceği olarak ifade edilen Modern Sanayi Merkezi projesinin yüzde 70'i tamamlandı. Biz de hem projenin, hem de emlak sektörünün son durumu hakkında Alzamil Yatırım Müdürü Ogeday Çuhadar ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...

Koronavirüs Aydın'da emlak sektörünü nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını tüm sektörleri olumsuz etkilerken emlak sektörüne nasıl yansıdı? Barış Emlak sahibi Güler Kurudere Akbaş emlak sektörünün yaşayacağı sıkıntılar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu..

Emlak sektörünün emlak ofislerine etkisi Haberi

Emlak sektörünün emlak ofislerine etkisi

Emlak pazarındaki göz boyayıcı pasta, sektörün tüm oyuncularını hareketlendiriyor. Son dönemde emlak sektöründe yaşanan gelişmeler emlak ofislerini de etkisi altına aldı. Son olarak pazarda ofisleşme yarışına giren ulusal ve uluslararası franchise markaları birbirlerinden ofis ve müşteri kapmak için tv reklamlarına başladılar. Emlak pazarındaki göz boyayıcı pasta, sektörün tüm oyuncularını hareketlendiriyor. Bugüne kadar sessiz sedasız markalaşma ve ofisleşme stratejisi uygulayan birçok emlak franchise markası yön değiştirerek stratejilerini hareketlendirdiler. Böylece sektörde franchise savaşlarının kıvılcımı da çakıldı. Bu savaşın kıvılcımını ise Coldwell Banker ateşleyen taraf oldu. Özellikle farklı markalardan ofis kapma, transferler ve ulusal kanallarda yayınlamaya başladıkları reklam filmleri ile bir anda gözleri franchise sektörüne çevirten Coldwell Banker’a en hızlı cevap Remax’tan geldi. Reklam filmine bir reklamla cevap veren Remax sektördeki lider...