26 / 07 / 2024

emlakbuluyoruz.com yenilendi

emlakbuluyoruz.com yenilendi

Gaziantep Üniversitesi'nin iki akademisyeni tarafından bir üniversite projesi olarak Teknopark'ta doğan ve 7 senedir yayında olan emlak ilan portalı emlakbuluyoruz.com, geliştirmeler ve yeniliklerle dolu yenilenen yüzünü tanıttı.

emlakbuluyoruz.com Adana'daki emlak profesyonelleriyle buluştu!

Teknopark'ta doğan ve 7 senedir yayında olan emlak ilan portalı emlakbuluyoruz.com yenilendi. emlakbuluyoruz.com, Adana ve çevre illerden gelen emlak ofislerine sektörde ilk sayılacak yeniliklerini ve özelliklerini anlattı.

emlakbuluyoruz.com tüm Türkiye'ye yayılmayı hedefliyor!

Gaziantep Üniversitesi'nin iki akademisyeni tarafından bir üniversite projesi olarak Teknopark'ta doğan ve 7 senedir yayında olan emlak ilan portalı emlakbuluyoruz.com, geliştirmeler ve yeniliklerle dolu yenilenen yüzünü tanıttı.

Emlak İstasyonu kurumsal web sitesi yenilendi!

Emlak İstasyonu kurumsal web sitesi www.emlakistasyonu.com yenilendi. Web sitesi, kullanıcıları bilgisayar dışındaki cihazlardan gerçekleştirilen görüntülemelerde yaşanan sorunlardan da kurtarıyor.

Garanti Mortgage'ın web sitesi yenilendi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.garantimortgage.com güncel tasarım trendlerinden yola çıkılarak yenilendi. Bilgisayarların yanı sıra akıllı telefonlar ve tabletlerde de kolayca görüntülenebilen site, ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sunuyor.

Altinemlak.com.tr yenilendi!

Türk emlak piyasasının bireysel ve kurumsal açıdan tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan altinemlak.com.tr yenilendi. Yenilenen yüzüyle kullanıcılarına ‘Merhaba’diyen altinemlak.com.tr, Türkiye’nin en modern emlak portali olmaya aday…

Güneş Sigorta'nın web sitesi yenilendi!

Güneş Sigorta kurumsal web sitesi www.gunessigorta.com.tr güncel trendler ile tüketicilerin eğilim ve ihtiyaçları dikkate alınarak yenilendi. Ziyaretçilerine site için dolaşımda kolaylık sağlarken, bilgiye pratik ve hızlı bir biçimde ulaşma imkanı sunuyor

3DKonut.com'da Kayseri'de yer alıyor!

Kullanıcılarının ekranına, 81 ilden inşaat projelerini harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak getiren 3DKonut.com yenilendi. Geçen yıl yayma başlayan site 2014 sürümünde, gayrimenkul arama konusunda pek çok ilki bir arada sunuyor.

3DKonut.com'da Gaziantep de yer alıyor!

Kullanıcılarının ekranına 81 İlden inşaat projelerini harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak getiren 3DKonut.com yenilendi. Geçen yıl yayına başlayan site 2014 sürümünde, gayrimenkul arama konusunda bir çok ilki bir arada sunuyor.

3DKonut.com yenilendi!

Kullanıcılarının ekranına, 81 ilden inşaat projelerini harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak getiren 3DKonut.com yenilendi. Geçen yıl yayına başlayan site 2014 sürümünde, proje arama konusunda pek çok ilki bir arada sunuyor.

Dumankaya İnşaat'ın internet sitesi yenilendi!

Türkiye’nin en köklü gayrimenkul geliştirici firmalarından Dumankaya İnşaat’ın www.dumankaya.com web sitesi, modern fonksiyonel ve kullanıcı dostu tasarımlarla yenilendi.

Yemenoğlu İnşaat’ın kurumsal web sitesi yenilendi!

Yozgat’ta konut sektöründe ilklerin ve yeniliklerin öncüsü Yemenoğlu İnşaat‘ın kurumsal vitrini www.yemenoglu.com.tr websitesi modern çizgiler ve yenilikçi tasarımlarla yenilendi…

Sapphire Seyir Terası online bileti www.mybilet.com sitesinde!

Sapphire Seyir Terası, sıcak yaz gecelerinin de vazgeçilmezi olacak. İstanbul’un en yüksek noktasından 360 derece şehri izlemek isteyenler, online biletleri www.mybilet.com internet adresinden alabilirler

Ataç İnşaat'tan www.borsagundem.com'a ihtarname: Dava açacağız!

Ataç İnşaat, www.borsagundem.com sitesinde yayınlanan haber üzerine ihtarname yayınladı ve maddi-manevi tazminat davası açacaklarını bildirdi

emlakbuluyoruz.com yenilendi Haberi

emlakbuluyoruz.com yenilendi

Gaziantep Üniversitesi'nin iki akademisyeni tarafından bir üniversite projesi olarak Teknopark'ta doğan ve 7 senedir yayında olan emlak ilan portalı emlakbuluyoruz.com, geliştirmeler ve yeniliklerle dolu yenilenen yüzünü tanıttı. İlk yerelleşen tek interaktif ilan portalı emlakbuluyoruz.com, bu yenilikleri ile kısa zamanda Türkiye'deki tüm illere yayılmayı hedefliyor.


emlakbuluyoruz.com, en büyük farklarından biri olan "yerellik" ilkesini bozmadan, hizmet verdikleri şehirlere özgü adresleme sistemi ile tüm illere yayılmayı planlıyor. emlakbuluyoruz.com'daki tüm emlak ilanları puanlama sistemi sayesinde müşteriler tarafından değerlendiriliyor. Yapay zeka ile oluşturulmuş organik ilan listeleme özelliği sayesinde doping ve kontör gibi ekstra ödemeler yapmadan ilanlar satılabiliyor ve kiralanabiliyor. Üye emlak ofislerinin de müşteriler tarafından puanlandığı yeni sistemde amaç üye emlak ofisleri tarafından verilen hizmetin kalitesini yükseltmek.


Sadece üye emlak ofislerinin ilanlarını girebildiği emlak profesyonellerinin gerçek...