03 / 05 / 2024

Emlakchi firmasının kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bilge Özdemir

Emlakchi firmasının kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bilge Özdemir

Emlakchi firmasının kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bilge Özdemir kimdir? Bilge Özdemir, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Bilge Özdemir'e dair merak ettikleriniz...

Google'ın kurucu ortağı Larry Page, 32 milyon dolara ada aldı!

Google'ın kurucu ortağı Larry Page Porto Riko'daki bir ada olan Cayo Norte'yi satın aldı. Söz konusu adayı sessiz sedasız satın alan Page’in ada için 32 milyon dolar ödediği belirtildi.

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD'li M.D.C'yi 4,95 milyar dolara satın alacak!

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD merkezli M.D.C. Holdings firmasını 4,95 milyar dolara satın alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Elon Musk davalardan kurtulamıyor! Şİmdi de Halkla İlişkiler firmasının faturalarını ödemedi

Twitter'ın eski bir halkla ilişkiler firması, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık satın almasından bu yana faturalarını ödemediğini söyleyerek sosyal medya şirketine Cuma günü dava açtı.

Elon Musk bu kez de dev ilaç firmasını hedef aldı! Ortalık fena karıştı!

Son dönemlerde dünya gündemini en fazla meşgul eden isim olan Elon Musk, yaptığı ifşalara bir yenisini ekledi. Dünyanın en zengin iş insanlarından ve SapecX, Twitter ve Tesla’nın sahibi olan Musk, bu kez de dev ilaç üreticisi Pfizer’i hedefe aldı ve bakın gündemi sarsacak hangi iddialarda bulundu…

Bakan o ilimizi işaret etti! 100 milyar dolarlık altın ve gümüş toprak altında yatıyor

Çanakkale’de üretim yapan TÜMAD Madencilik firmasını ziyaret eden Bakan Mustafa Varank, çarpıcı açıklamalar yaptı. Altın ve gümüş madenciliğinin ekonomiye katkısına değinen Varank, o ilimize için önemli bir müjde verdi.

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un ilham veren 7 sözü!

Apple'ın kurucu Steve Jobs'un ilham veren 7 sözünü sizler için derledik. Ayrıntılar haberimizde...

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçti!

Akiş GYO, 2021 yılı mali tablo ve raporlarının denetimi için PwC Bağımsız Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim firması olarak seçilmesine karar verdi. 

Işıklar Yapı 2021 yılı bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Işıklar Yapı'nın 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Birleşik Ekol Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ve bağlı ortaklarının denetlenmesi ile faaliyetlerini yürütmek üzere Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Akkuyu Nükleer Santrali inşaatıyla ilgili soru önergesi verildi!

Akkuyu Nükleer Santrali inşaatı projesinde yer alan bir Rus firmasının hisselerinin devri meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Arnavutluk'taki mağdur Türk işçiler sorunlarının çözülmesini bekliyor!

Arnavutluk'ta 2019 yılında yaşanan depremden sonra Avrupa Birliği (AB) fonlarıyla inşasına başlanan deprem konutlarıyla ilgili taşeronluk hizmeti veren Türk firmasının sahibi Y.F. dolandırıcılık iddiasıyla suçlanırken, bu firmanın Türkiye'den getirdiği 86 işçinin ise mağdur oldu.

PROKULE Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırımları hız kesmiyor!

PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Kurucu Ortağı Gökhan Gürlek, PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık firmasının bugünkü ulaştığı noktayı, yaptıkları yatırımları ve gelecek hedeflerini anlattı.

Emlakchi firmasının kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bilge Özdemir Haberi

Emlakchi firmasının kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bilge Özdemir

Bilge Özdemir kimdir? 

Bilge Özdemir, 1963 yılı Artvin, Borçka doğumlu. Bilge Özdemir bugün, Emlakchi firmasının kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı.


1985 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Bilge Özdemir, 1987-1990 yılları arasında Koç-Bilar A.Ş. ve Vestel-Karel A.Ş. firmalarında pazarlama müdür yardımcısı olarak görev aldı. Bu sürede pazar araştırmaları, medya ve reklam ajansları ile ilişkiler ve reklam stratejileri üzerine çalıştı. 


1990 yılında ABD’ye giden Özdemir, Dale Carnegie Halkla ilişkiler programına katılıp, Hesser College’da 2 yıl uluslararası pazarlama, New Hampshire College’da 4 yıllık ekonomi ve finans eğitimi aldı. ABD’de bulunduğu süre içinde Lin Chis Management Corp.’da, Hooksett’te alışveriş merkezi ve L.Derry’de apartman projelerinde pazar araştırma, tadilat ve kiralama uzmanı olarak görev aldı.


Türkiye’ye döndükten sonra 1998 yılına kadar Acarlar İnşaat A.Ş.’de pazarlama ve...