06 / 05 / 2024

emlakçı öldürüldü

emlakçı öldürüldü

Antalya Alanya'nın Kestel beldesinde bir diskoda çıkan kavgada 41 yaşındaki emlakçı İlker Gökalp öldürüldü...

Çin'deki emlak sektörünün sorunları sona ermedi! Acilen müdahale edilmesi gerekiyor!

Çin'deki emlak sektörünün sorunlarının henüz sona ermediği ve hızla sorunların ele alınması gerektiğine vurgu yapıldı. 

Emlak dolandırıcılığı davası için Trump'tan 100 milyon dolar teklifi!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları suçlamasıyla yargılandıkları dava sonucu çarptırıldıkları ceza için 100 milyon dolar teklifte bulundu.

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Emlak sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Exchange programının bu bölümünde Covid-19 süreci ve sonrasında emlak sektöründeki gelişmeler masaya yatırıldı. Peki Kovid-19 salgınının etkilediği küresel emlak piyasasını 2022 yılında ne bekliyor?

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Bandırma İhsaniye emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla yıldızı parlayan Bandırma İhsaniye, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

Yazmin Oukhellou emlak sektörüne girdi!

İngiltere’nin ünlü reality şovlarına katıldıktan sonra şöhreti yakalayan Yazmin Oukhellou, televizyon işlerini geride bıraktı. Dubai’ye yerleşen ünlü isim, artık emlak sektöründe...

ABD'de emlak sektörü küçüldü!

ABD'de Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM) tarafından açıklanan verilere göre, ülkedeki hizmet sektöründe 17 alanda büyüme, 1 alanda ise küçülme yaşandığını belirtidi. Bu dönemde küçülme gösteren alan da emlak sektörü oldu. 

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez naklı gerçekleştirildi. Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

emlakçı öldürüldü Haberi

emlakçı öldürüldü
Sabaha karşı Kestel'deki diskoda eğlenen İlker Gökalp, daha önceden arasında problem olan Ergün B: ile karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İlker Gökalp belinden silahı çıkarttığı sırada Ergün B. tarafından önce bıçaklandı daha sonra silahla vuruldu. İlker Gök olay yerinde yaşamını yitirdi. Ergün B. olay yerinden...