08 / 07 / 2024

Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz

Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz

Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, evlerin günlük ve saatlik olarak kiraya verilmesine tepki göstererek, ahlak polislerini göreve davet ettiğini söyledi.

Sahte emlakçılar şimdi de yazlıkçıların peşinde! Günlük ev kiralarken dikkat! Dolandırılmayın!

Yaz sezonun açılmasıyla birlikte vatandaşlar tatil bölgelerinden ev kiralamaya başladı. Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker,  günlük ev kiralamak isteyenleri sahte emlakçılara karşı uyardı. 

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren 'işçi bulamıyoruz, Filipinler'den getiriyoruz' dedi! Vatandaştan yorum geldi

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren inşaat sektöründeki işçi sıkıntısına değinerek çalışacak eleman bulamadıklarından yakındı. Eren 'Filipinlerden insan getirmeye başladık' açıklamasına vatandaşlardan yorum yağmuru geldi. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Konutta satışlar durdu, emlakçılar da işsiz kaldı: Sektörde yeni kredi kampanyası bekleniyor!

Konut satışlarının durmasının ardından emlakçılar da işsiz kaldı. Yılbaşından beri İzmir'de 700 emlak ofisinin kapandığı belirtilirken; sektörden yeni kredi kampanyası çağrısı geldi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

BMD Başkanı Sinan Öncel: AVM ve cadde mağazalarındaki fahiş kira talebi enflasyonu körüklüyor!

Perakende sektöründeki yüksek maliyet ve kira talepleri markaları da zorluyor ve satışlarda daralma yaşanıyor. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Öncel de sektörün sorunlarını fiyat artışları ve kira talepleri şeklinde belirtiyor. 

Yabancıların evlerini fahiş rakamlara satmasına ATEM Başkanı'ndan tepki! Döviz gelsin derken döviz gidiyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, yabancılara satılan evlere yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akçam,  yabancıların Türkiye’de aldığı evleri piyasada daha yüksek rakamlara satmaya çalıştıklarını açıklayarak tepki gösterdi. 

Dernek Başkanı Solakoğlu’ndan şok açıklama: Et yılbaşında bin TL’yi geçecek

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu, dün ete yüzde 25 oranında zam yaptı. Et fiyatları altınla yarışmaya başladı. Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et fiyatlarının yılbaşında bin TL’yi geçeceğini söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Yabancıya konut satışında verginin yüzde 16'ya yükseltilmesi emlak sektörünü çökertir!

Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Sungur yaptığı açıklamada yabancılara konut satışında verginin yüzde 12’den yüzde 16’ya yükseltileceği iddialarının gündeme geldiğini dile getirerek, hükümeti uyardı. Hasan Sungur yaptığı açıklamada  “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." dedi.

Türkiye Bankalar Birliği Başkanından dolar tahmini geldi: 39-40 TL olur!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Dolar/TL beklentisinin 39-40 lira olduğunu belirtirken, kredi kartlarına taksit ve limit sınırlaması gibi yeni düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

Kiralık daire sayısı artıyor ama kiralar düşmüyor!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz yaptığı açıklamada kiralık daire fiyatlarında düşüş olmadığını söyledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz Haberi

Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz

Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, evlerin günlük ve saatlik olarak kiraya verilmesine tepki göstererek, ahlak polislerini göreve davet ettiğini söyledi


Günlük ve saatlik kiralanan evlerle ilgili ilanların Manisa’da yaygınlaşması, emlakçılar tepki gösterdi. Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, kentte hiçbir emlakçının günlük saatlik kiralık ev kiralamadığını belirterek, "Bütün emlakçıları gezdim. Günlük evlerle ilgili mesleki olarak bizim hiçbir alakamız yok. İnternet sitelerinde bunları görüyoruz. Bunlar çok yanlış. Emniyetin ahlak polisini göreve davet ediyorum. Bu kişiler bizim mesleğimizi rencide ediyorlar. Bence bu iş kanuni de değil. Saatlik dendiği zaman herkesin kafasında soru işareti oluşuyor. Bizim uzaktan yakından alakamız yok. Ben tek tek bütün emlakçılara gittim. Sosyal medya üzerinden bunu yapıyorlar" dedi. 


Derneğe gelen şikayetler üzerine kendisinin de bu ilanları veren kişilerle müşteri gibi...