28 / 06 / 2024

Emlakjet.com yakınında ara site ve çevresinde ara

Emlakjet.com yakınında ara site ve çevresinde ara

Emlakjet.com, 2 yeni “yakınında ara” ile “site ve çevresinde ara” seçenekleriyle kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

Vergi paketine ekleniyor: Engelli yakınının ölümü halinde mirasçılara ÖTV’yi ödeme zorunluluğu geliyor!

ÖTV’siz araç satın alan ailenin, engelli yakının yaşamını yitirmesi durumunda söz konusu aracın ÖTV’sini tümden ödemesini gerektirecek bir madde vergi paketine ekleniyor.

Arsa ve evden sonra şimdi de Hollywood yakınındaki köy satışa çıkarıldı!

Hollywood'a yakın bir konumda yer alan ve 28 binadan oluşan gizemli köy satışa çıkarıldı. Köyün 213 milyon TL karşılığında satışa çıkarıldığı belirtilirken, emlakçılar kimliği açıklanmayan ünlü bir film yapımcısının da söz konusu köyle ilgilendiğini söyledi.

Kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısı 169 bin 255’i buldu!

İstanbul'da gerçekleştirilen Uzlaştırma Uluslararası Sempozyumu'nda önemli açıklamalar yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısının 169 bin 255’i bulduğunu dile getirdi.

Dolar tarihi rekoruna yakın seyrediyor! Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları

Dolar/TL bugün tarihi rekoruna yakın seyrediyor. Güne yükselişle başlayan döviz kurları yatırımcılar tarafından araştırılmakta. Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları...

Altın son 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor! Elinde altını olan köşeyi döndü! 4 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde son iki ayın zirvesine yakın seyrediyor. Bugün altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? 4 Mart 2024 altın fiyatları.

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Dolar bugün de zirveye yakın! Yükseliş devam ediyor! 12 Ekim Perşembe dolar ne kadar?

12 Ekim Perşembe dolar/TL kuru bugün de zirveye yakın işlem görüyor. Dolar yeni güne değer kazanıyla başlarken vatandaşlar güncel son dakika dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 12 Ekim 2023 dolar/TL kuru.

Tapusu olanlara son dakika şoku! Emlak vergisine yüzde 60'a yakın zam! Aman dikkat! 

Gayrimenkulü olanlara emlak vergisi ile ilgili şok haber geldi. 2024 yılının başında emlak vergisine yüzde 60'a yakın zam gelmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu? Son dakika maaşlara hemen bakın!

Temmuz ayı memur maaş katsayısında uygulanan yeni düzenlemenin ardından sosyal hizmet modelleri çerçevesindeki pek çok kalemde de artış yaşandı. Peki dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu?

Yapı denetimiyle 1 milyona yakın bina depreme karşı güvence altında!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 2001 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 1 milyona yakın bina ve 6,8 milyon bağımsız bölüm denetlendi.

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Dolar/TL tarihi zirveye yakın seyrediyor! Dolar bugün ne kadar? 1 dolar kaç TL?

Dolar/TL, Merkez Bankası’nın (TCMB) politika faizini beklentilerin altında artışla yüzde 17,5’e yükselterek sıkılaştırmanın kademeli sürdürüleceği mesajından sonra tarihi zirvelere yakın yatay seyrediyor.

Emlakjet.com yakınında ara site ve çevresinde ara Haberi

Emlakjet.com yakınında ara site ve çevresinde ara

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com, hayalindeki evi arayanların işini kolaylaştıracak yepyeni ve rakipsiz iki özellik daha geliştirdi. Ana sayfadaki arama kutusundan itibaren gelişmiş altyapısıyla kullanıcıya destek olan Emlakjet.com, “yakınında ara” ile “site ve çevresinde ara” özellikleriyle yine sektörde fark yaratıyor.  

“Sen o evi hayal et, gerisi Emlakjet!” sloganı ile 2006 yılından bu yana satılık veya kiralık dairelere en pratik şekilde ulaşma imkanı sunan Emlakjet.com, gelişmiş altyapısı sayesinde hayalindeki evi arayan herkese, ana sayfadaki arama kutusundan itibaren pratik bir arama deneyimi sunuyor.

Emlakjet.com'un “yakınında ara” özelliği sayesinde, arama kutusuna yazılan merkezi lokasyonların yakınındaki ilanları aramak mümkün oluyor. Okul, metro, metrobüs, alışveriş merkezi, hastane, zincir market gibi noktaların isimlerini arama barına yazarak bunlara yakın ilanlara ulaşma imkanı sunan yeni altyapı, emlak...