30 / 06 / 2024

emniyet müdürlüğü binası tamamlandı mı

emniyet müdürlüğü binası tamamlandı mı

Adana'da, uçakların alçalma ve tırmanma hattında olduğu gerekçesiyle Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün talebi doğrultusunda inşaatı durdurulan 14 katlı emniyet müdürlüğü binasının tamamlanması için havalimanı pistinin uzatılacağı bildirildi

İŞKUR açıkladı! Emniyet Müdürlüğü ve Belediye personel alımı yapacak? 

İŞKUR üzerinden duyurulan ilanlara göre, belediye ve Emniyet Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacak. Buna göre, başvuru için gerekli belgeler neler ve kimler başvuru yapabilecek? Başvuru şartları neler? 

İller Bankası Genel Müdürlüğü binasının inşaatı 488 milyon TL'ye mal oldu!

Ankara’da İller Bankası Genel Müdürlük binasının inşaat ve tadilat maliyeti gündeme düştü. Binanın yapımına ve tadilatına ödenen toplam tutar 488 milyon TL’ye ulaştı.

İŞKUR açıkladı, KPSS şartsız Emniyet Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacak

İŞKUR, açık iş ilanları üzerinden yeni bir personel alım ilanı açıkladı. Emniyet Müdürlüğü'ne KPSS şartı aranmadan daimi alımlar yapılacağı belirtildi. Yaş şartının aranmadığı personel alım ilanında farklı meslekler için alım yapılacağı bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü duyurdu! İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri bugün yapılamayacak!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından  Üsküdar ve Çengelköy iskelelerinde bazı vapur seferlerinin yapılamayacağına dair açıklama geldi. Peki hangi saat aralığında seferler yapılamayacak? İşte detaylar... 

Fırsatçılara büyük darbe! Emniyet Müdürlüğü harekete geçti

Ankara Emniyet Müdürlüğü, zelzelenin akabinde fahiş ücret artışı yapanlarla alakalı işlem başlatıldığını duyurdu.  konut satışı ve kiralamada fahiş fiyat uygulanan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında işlem yapılacak.

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzurum'daki eski İller Bankası Bölge Müdürlüğü binası Belediyeye devredilecek!

Erzurum şehir merkezi Yoncalık Caddesi'nde yer alan uzun yıllar İller Bankası Bölge Müdürlüğü şeklinde hizmet sunan bina harabe hale geldi. Binanın Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceği belirtildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Rize Emniyet Müdürlüğünün eski binası yıkılıyor!

Rize'deki eski emniyet müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı.

emniyet müdürlüğü binası tamamlandı mı Haberi

emniyet müdürlüğü binası tamamlandı mı


Uçakların alçalma ve tırmanma hattında olduğu gerekçesiyle Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün talebi doğrultusunda inşaatı durdurulan Adana'daki 14 katlı emniyet müdürlüğü hizmet binasının tamamlanması için havalimanı pistinin uzatılacağı bildirildi.


Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi tarafından Adana Valiliği yanına yaptırılan emniyet müdürlüğü binasıyla ilgili yaşanan sorun konusunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının ilgili kurumlara gerekli talimatı verdiğini, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in de konuyu takip ettiğini belirtti.


Sorunun çözümü için Adana Havalimanı pistinin uzatılması gerektiğini anlatan Coş, "Pistin uzatılması inşaatı çalışmaları için havalimanının hava trafiğine kapatılması gerekiyor" dedi. Adana Havalimanı'nın birkaç ay kapatılması durumunda en yakın Hatay veya Gaziantep Havalimanı'ndan istifade edilebileceğini anlatan Coş, şunları söyledi:


"Adana Havalimanı'nda her gün 10-15 bin yolcumuz oluyor. Her gün...