06 / 07 / 2024

Emrullah Turanlı iş sözü

Emrullah Turanlı iş sözü

Taşyapı Group sahibi Emrullah Turanlı, 10. Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nda yaptığı konuşmada işsizlerin beceri sahibi yapılması gerektiğini belirterek bin kişiyi hemen iş imkanı sağlayacağını söyledi.

Yabancıya gayrimenkul satışı için 3 kritik öneri! Yabancı yatırımcı bu şekilde artabilir! 

Yabancıya gayrimenkul satışı için 3 kritik öneri açıklandı. İşte Karmar A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş'in o açıklamaları...

Mühendisler ve mimarlar için sınıflandırma kriteri önerisi!

İnşaat sektöründe 4 yıl boyunca yürürlükte olan sınıflandırma kriterlerinin, sektör için yararlı olduğunu aktaran Karmar İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, şimdi bu kriterlerde mimar ve mühendisler gözetilerek yeni bir düzenleme gerçekleşirse kalitenin artacağını söyledi.

Yalıtım eksikliği yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz!

Ülkemizde binaların sadece yüzde 20’si yalıtımlı olduğu için yaklaşık 12 milyar dolarlık bütçenin boşa harcandığını belirten İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Ülke genelinde acilen yalıtım seferberliğine ihtiyaç var” dedi.

0.99 faizli ve 60 ay vadeli krediyle herkes kazanacak! İşte ayrıntılar...

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, yüzde 0,99 faizli, 60’a kadar uzun vadede finansman çözümünün sağlandığı yalıtım kredisi kapsamında, her sene 300 bin dairenin yalıtılması halinde 5 sene sonunda toplam milyar metreküp doğalgaz tasarruf edilm

Ağaç Tekstil İnşaat Kozmetik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaç Tekstil İnşaat Kozmetik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Citeçi tarafından kuruldu.

Binalarda enerji performansı yönetmeliği resmen değişiyor!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu Binalarda enerji performansı yönetmeliği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kentsel dönüşüm enerji verimli binalar hayata geçirmek için büyük fırsat!

Enerji tüketiminin her geçen gün arttığı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, enerjide  dışa bağımlılığı azaltmak için kalıcı çözümlere odaklanılması ve  yalıtım seferberliği başlatılması gerektiğini söyledi.

Türkiye'deki binaların yüzde 80'i yalıtımsız!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, Türkiye'de yer alan binaların yüzde 80'inin ısı yalıtımı olmadığını söyleyerek enerji verimliliği ve iklim değişikliği konusunda yapılması gereken çalışmaları anlattı. 

Sky Şehircilik İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Şehircilik İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Sünnetcioğlu tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Türkiye'de her 5 konuttan 1'i yangın yönetmeliğine uygun!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkanı Emrullah Eruslu, Yangından Korunma Haftası (25 Eylül-1 Ekim) sebebiyle açıklamalar yaptı. Emrullah Eruslu, Türkiye'de her konuttan yalnızca 5'inin yangın yönetmeliğine uygun şekilde yapıldığını belirtti.

Güvenli ve sağlıklı binalar için kentsel dönüşüm iyi değerlendirilmeli!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, '17 Ağustos Marmara Depremi’nin 22. yıl dönümü sebebiyle bir açıklamada bulundu. Eruslu, “Güvenli binalara sahip olmak için kentsel dönüşüm sürecini iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emrullah Turanlı iş sözü Haberi

Emrullah Turanlı iş sözü

10'uncu Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nda konuşan Taşyapı Group sahibi Emrullah Turanlı asgari ücretle nitelikli iş yapılamayacağını, işsizlerin beceri sahibi yapılması gerektiğini söyledi ve hemen bin kişiyi işe başlatacağını açıkladı.


2 gün sürecek olan fuarın açılışına Hatay Valisi Erdal Ata, İSTE Rektörü, MKÜ Rektörü, İŞKUR Genel Müdür yardımcısı Cafer Uzunkaya ve davetliler katıldı. Açılan stantlarda firmalara iş başvuruları yapıldı. İlk günde konuşmacı olarak katılan Taşyapı Group sahibi Emrullah Turanlı, işsizlik sorununun çok büyük olduğunu ifade ederek, şöyle dedi:

“Ülkemizin içinde bulunduğu döneminde ve dünyanın bugün kasıp kavurduğu işsizlikte, hatta dünyanın kasıp kavurduğu bu fakirlik sadece Türkiye’de yok, dünyada da var. Bugün Amerika’da Avrupa’da bin dolar, bin euro, bin 500 euro alan insanın geçimi inanın bizden bin kat daha zor. Orada...