14 / 05 / 2024

en büyük doğal yaşam alanı inşaatı

en büyük doğal yaşam alanı inşaatı

Türkiye’nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’ inşaatı sürüyor.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

En büyük banknot 200 TL ile artık ne et, ne peynir, ne de zeytinyağı alınamıyor!

Yüksek enflasyon ortamında fiyatlar sürekli artarken en büyük banknot olan 200 TL değerini kaybetti. Artık 200 lira ile markete gidildiğinde ne et, ne peynir, ne de zeytinyağı alınamıyor. 

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Asgari ücrette son dakika açıklaması! Bakan müjdeyi verdi! Tarihin en büyük artışı!

Milyonların gözü Temmuz ayında yapılacak olan asgari ücret zammına çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin müjdeyi açıkladı: Tarihin en büyük artışı olacak...

Avrupa'nın en büyüğü olacak! Kritik gün geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, kapasitesi genişletilerek Türkiye'nin en büyük doğal gaz deposu olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi'nin, bugün açılacağını duyurdu.

2023 yılında ekonomi bekleyen en büyük tehlike ne?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, IMF'nin açıkladığı rapor doğrultusunda küresel ekonomi ve Türkiye ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte Eğilmez'e göre 2023'te Türkiye'ye bekleyen en büyük tehlike...

Dünyanın en büyük bakır şirketinin kapısına hükümet tarafından kilit vuruldu

Şili’nin Puchuncavi bölgesinde dünyanın en büyük bakır üretim fabrikası olan "Codelco"nun çalışanları protesto gösterisi düzenledi. Hükümetin Şili'nin Çernobili olarak bilinen Ventanas bölgesinde bulunan fabrikayı kapatma kararı almasının ardından çalışanlar, fabrika bahçesinde toplandı.

Bugüne kadar atılan en büyük dolar adımı! Dengeler tamamen değişebilir

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle dünya üzerindeki ekonomik dengelerin yeni baştan tesis edilmesi için çalışmalar sürerken ABD'den dev dolar adımı geldi. Karar, Senato’da yapılan oylama ile 86’ya karşı 11 oyla onay aldı. Şimdiye kadar atılan en büyük adım olarak tarihe geçti.

2022 yılının en büyük personel alımı! Başvurular başladı, kaçırmayın!

İş arayan milyonlarca vatandaşın merakla beklediği 2022 personel alımları için başvurular başladı. 2022 yılının ilk büyük personel alımı için toplamda 66 bin 552 personel alınacak. Alım yapılacak olan meslekler içinde, bekçi, hastane personeli, güvenlik görevlisi ve sekreter yer alıyor.

en büyük doğal yaşam alanı inşaatı Haberi

en büyük doğal yaşam alanı inşaatı

Türkiye’nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’ inşaatı sürüyor. Konuyla ilgili bilgiler veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Çağlayan Mahallesi’nin Kendirli mevkiinde bulunan ve Orman Bölge Müdürlüğü’nden yıllık 750 TL ücretle tahsis yolu ile belediyemize kazandırdığımız 84 bin metrekare arazi üzerinde yapımını sürdürdüğümüz Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi inşaat çalışmaları hızla sürüyor” dedi. Yaklaşık 4 milyon 240 bin liraya mal olacak merkez, 450 köpek kapasiteli olacak ve ayrıca sokak hayvanlarının tedavilerinin yapılacağı bölümler ve ameliyathaneler yanında kedi evi de yer alacak. Ziyaretçiler için de dinlenme yerleri inşa edilecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından 84 dönümlük alan üzerine inşa edilmekte olan yapımına Orman ve Su İşleri Bakanlığı katkı...