01 / 05 / 2024

en çık icradan satın alan kim

en çık icradan satın alan kim

Kadınların bir bölümü ev, araba, yazlık, iş yeri sahibi olma hayallerini, icralık malları takip ederek gerçekleştirmeye çalışıyor. Kadınlar en çok araba ve ev ihalesine giriyor.

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

20 yılın en kötü gelir-gider tablosu açıklandı!

Merkezi yönetim bütçesinde gelirlerin giderleri karşılama miktarı 2023 senesinde yüzde 78,7’ye kadar azalarak, son 20 senenin en kötü performansını gösterdi.

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul depremi için en kötü senaryo!  

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara için deprem tekrarlama aralığının dolduğunu açıkladı. Tüysüz, en kötü senaryoda fayın kırılarak 7,5 civarı bir deprem üretmesi bekleniyor. Deprem uzmanı, 1 milyon 120 bin binanın en azından 700 bin tanesinin olası bir depremde hasar alacağını kaydetti.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Cumhuriyet tarihinin en büyük icradan satışı!

Bir dönemin ayakkabı devi olan Yeşil Kundura’nın, Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile Zeytinburnu’ndaki bir arsası icradan satılıyor. Peki Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile plazanın hemen arkasındaki arsanın fiyatları ne kadar? İcradan satış ihalesi ne zaman yapılacak?

Büyük Marmara depremi 7.5 şiddetinde bekleniyor: En büyük hasar kıyılarda olacak! 30 milyon kişiyi etkileyecek!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve olabilecekleri, en kötü senaryoyu paylaştı. İşte o açıklamalar....

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

Dev finans kuruluşundan şok rapor: 2024’de iflaslar yüzde 10 artacak! İşte en kırılgan sektörler

Allianz Trade, 2023 yılı kez Küresel İflas Raporu’nun ikincisini yayınladı. Raporda, küresel ticari iflasların 2023 yılında yüzde 6 ve 2024 yılında ise yüzde 10 artacağı belirtiliyor. Raporda en kırılgan sektörlere de yer verildi.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

İstanbul'un büyük kabusu deprem: En kötü senaryo açıklandı! 3 milyon kişiyi doğrudan etkileyecek!

İstanbul için en kötü deprem senaryosu açıklandı... 3 Milyon nüfusu doğrudan etkileyecek... Hemen buraya bakın... O isim son dakika vererek konuştu...

En büyük tehlike: İstanbul için 7.5 şiddetinde deprem senaryosu!

6 Şubat felaketinden sonra, İstanbul'da yaşanan artçı sarsıntılar halkta korku uyandırıyor. Prof. Dr. Şükrü Ersoy'un açıklamasına göre, 7.0 veya daha büyük bir deprem bekleniyor, hatta 7.5 büyüklüğünde en kötü senaryo riski bulunuyor.

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Altın son 120 günün en kötü haftasına imza attı!

Altın, ABD'de güçlü ekonomik verilerin Fed'in faizleri yükseltme olasılığını artırmasıyla yaşadığı değer kaybı sonrasında 120 günün en kötü haftasına imza attı. 

en çık icradan satın alan kim Haberi

en çık icradan satın alan kim

Türkiye ’deki icra ihalelerinin toplandığı icralık sitesi, 600 bin üyesini baz alarak yaptığı araştırmada, kadın üye sayısının yüzde 30 oranına ulaştığını açıkladı. Araştırma kadınların icra ihalelerine ilgisi her geçen gün arttığını ortaya koydu. İcra ihalelerine katılımcılarının profili ile ilgili yapıla araştırma sonucunda, kadın üyelerin 2015’te geçen yıla oranla yüzde 10 artarak 180 bine ulaştığı belirtildi. 180 bin kadın üyenin, en çok ilgi gösterdiği ihalelerin başında otomotiv ihaleleri, sonrasında ise gayrimenkul ihaleleri geliyor.


ARABA MERAKI ÜYE YAPIYOR

Araştırmayla ilgili konuşan icralık.com Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, kadınların icralık mallara ilgisiyle ilgili şunları söyledi: Kadınların icra ihalelerine ilgisi her geçen gün artıyor. Geçen yıla oranla 2015’in ilk yarısı itibariyle kadın üye sayımızda yüzde 10 artış var. 180 bin kadın üyemizin, en çok...