04 / 05 / 2024

en çok aranan konut

en çok aranan konut

sahibinden.com tarafından çıkarılan emlak haritasına göre, tüketiciler 2014 yılında en çok "2. katta doğalgazlı 3+1 sıfır daire" tercih etti. En yüksek fiyat İstanbul'da konuşuldu.

İŞKUR açıkladı! En çok eleman aranan 10 meslek...

İŞKUR tarafından hazırlanan Açık İş İstatistikleri Araştırması kapsamında 2024 sene birinci çeyrek sonuç raporunu açıkladı. İŞKUR verileri doğrultusunda, işverenlerin en çok aradığı meslekler belirtildi. 

En çok aranan meslek grupları belli oldu! İşverenler en çok bu mesleklerden eleman arıyor!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işverenlerim en çok aradığı meslek gruplarını açıkladı. İşte en çok aranan meslekler...

En çok konut aranan ilçe belli oldu! Beylikdüzü 2 aydır zirveyi kaptırmıyor!

Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin merakla beklenen 2023 yılı ekim ayı emlak verilerine göre en çok konut aranan iller arasında İstanbul başı çekerken, ilçelerde ise zirveyi Beylikdüzü aldı...

Türkiye'de en çok iş bulan meslekler belli oldu! Bakan Işıkhan açıkladı: 272 bin 419 işçi aranıyor!

İŞKUR'un yayımladığı rapora göre, Türkiye genelinde en çok işçi arayan 3 sektör, en fazla işçi aranan 10 meslek bulunuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan detayları paylaştı.  

2023’ün ilk yarısında en çok konut aranan iller belli oldu! Kiralık arayışında İstanbul ve Ankara arka sıralarda kaldı!

Zingat.com, yılın ilk 6 ayında en çok konut ve arsa araması yapılan illeri duyurdu. İlk sırada yer alan İstanbul’da metrekare fiyatı 69 bin lirayı aşan Sarıyer, kentin en değerli ilçesi oldu.

2022’de en çok işte bu meslek arandı!

Bu sene yine Google’da çok şeyler aradık, sorduk… Fakat bu yıl arama motorunda iş kollarından biri en fazla aranan ve ‘nasıl olunur?’  sorusunun yanıtı aranan meslek oldu.

Kripto Kraliçe Ruja Ignatova FBI'ın en çok arananlar listesinde! Bulana 100 bin dolar ödül!

'Kripto Kraliçe' olarak bilinen Ruja Ignatova isimli dolandırıcı, FBI'ın en çok aranan 10 kişilik listesine girdi.  Ignatova, Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek, binlerce kişiyi milyarlarca euro dolandırdı ve daha sonra da sırra kadem bastı.

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Türkiye'de en çok Bitcoin aranan şehirler hangileri oldu?

Google Trends, kelimelerin toplam aramalar içindeki oranına göre il il arama yoğunluğu verilerini açıklıyor. Peki Türkiye'de en çok Bitcoin aranan şehirler hangileri oldu? İşte Türkiye'nin en yoğun şekilde Bitcoin arayan 20 kenti...

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

Türkiye’nin en çok ev aranan semtleri!

Hürriyet Emlak, Türkiye genelinde son 1 ayda en çok hangi semtlerde satılık ve kiralık ev aradığımızın listesini çıkardı. Verilere göre, İstanbul’da satılıklarda Beylikdüzü, kiralıklarda Kadıköy öne çıkıyor.

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

En çok konut ve arsa aranan il ve ilçeleri açıklandı!

Zingatcom, 2020'nin ilk yarısında konut ve arsada en çok rağbet gören il ve ilçeleri açıkladı. Konutta İstanbul ve Bodrum ön plana  çıkarken, arsada İstanbul ve Çatalca başı çekti.

en çok aranan konut Haberi

en çok aranan konut

sahibinden.com tarafından çıkarılan emlak haritasına göre, tüketiciler 2014 yılında en çok "2. katta doğalgazlı 3+1 sıfır daire" tercih etti.


sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Türkiye'nin 2014 yılı emlak haritasını çıkardı. Harita, Türkiye'nin 7 bölgesinde oluşan emlak satış ve kiralama fiyatları, bölgesel konut tercihleri, en uygun alım-satım ve kiralama dönemleri hakkında bilgiler içeriyor.


Harita verilerine göre, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konutlarda en yüksek fiyattan alıcı bulan il İstanbul oldu. Kiralık konutlarda İstanbul'u sırasıyla Gaziantep ve İzmir izledi. Satılık konutlarda ise İstanbul'dan sonra en yüksek fiyattan alıcı bulan iller Gaziantep ve Adana olarak sıralandı. Emlakta ortalama fiyat kiralıklarda 750 lira, satılıklarda da 162 bin lira oldu.


Kiralık emlak en fazla ağustos ayında, satılık emlak ise en fazla aralık ayında rağbet gördü. Emlak özelliklerinde...