08 / 05 / 2024

en ilginç binalar

en ilginç binalar

Adana'nın Seyhan ilçesinde yapımı tamamlanan 10 katlı binanın görüntüsü görenleri şaşırtıyor. Bina kentin beton görüntüsüne karşı sarmaşıklarıyla savaş açıyor.

İşte Fransa'nın en ilginç binası!

Fransa'nın En Modern Kütüphanesi Henri Detuleux isimli yapı, eğitim amacıyla tasarlanan, bünyesinde müzik, drama, dans atölyelerini ve bir kütüphaneyi barındırıyor. İşte o bina...

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

A101 aktüel 4 Mayıs 2023 katalog: İndirimli benzinli motosiklet fırsatı! Hemen bakın... Son dakika!

A101'un 4 Mayıs tarihli kataloğu, birbirinden avantajlı indirimlerle dolu. Ancak dikkat çeken en ilginç ürünlerinden biri, uygun fiyatı ve kaliteli tasarımıyla beğeni toplayan motorsiklet.

A101'e 50 cc motor geldi: iPhone 12'den daha ucuz! A101 4 Mayıs 2023 kataloğunu gören şok oldu!

A101'un 4 Mayıs kataloğu, birçok cazip indirim fırsatı sunarken, dikkatleri üzerine çeken en ilginç ürünlerden biri de motorsiklet oldu. Hem bütçe dostu fiyatı hem de kaliteli tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken motorsiklet, şehir içi ulaşımda pratik bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Binanın metrekaresini artırmak ve alan kazanmak için yapılan çıkmalı binalar deprem felaketi sonrasında yeniden gündem oldu. Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından yayınlanan resmi verilere göre, depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu! İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesindeki 10 ilde binalar kaç yaşındaydı? Rakamlar il il açıklandı! En yeni binalar hangi illerde?

Türkiye, sık sık deprem ülkesi olmasıyla gündeme gelirken; Maraş depreminin ardından 'Depremlere ne kadar hazırlıklıyız? Binalarımız ne kadar güvenli?' soruları olumlu yanıt bulamadı. Deprem bölgesindeki 10 ilde binalar kaç yaşındaydı? Rakamlar il il açıklandı! 

Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi!

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve 13.24’te merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olan 7,6 büyüklüğündeki depremlerle ilgili konuşan Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi olduğunu söyledi.

Bitcoin'in yükselme nedenini açıkladı herkes şoke oldu! Bitcoin bu seviyeleri görebilir

Bitcoin'in son dönemler önüne geçilmez yükselişi bazı teorisyenlerin açıklamasıyla kamuya anlatılıyor. En ilginç yorum ise Fox haber sunucusundan geldi. Konuyla alakalı herhangi bir kanıt bulunmasa da Twitter aracılığı ile kimi analistler konuyu değerlendirerek sunucunun açıklamalarına değindi.

Evkur'dan Samsung Galaxy Z Flip3'e 1300 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Evkur, Samsung'un en ilginç telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Z Flip3'e bin 300 lira indirim yaptı! Peki, Evkur'da Samsung Galaxy Z Flip3 fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs fiyat listesi...

Samsung Galaxy Z Flip3'e 4050 TL indirim! Stoklar tükenmek üzere! İşte 6 Mayıs fiyat listesi...

Turkcell Pasaj, Samsung'un en ilginç telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Z Flip3'e 4 bin 50 lira indirim yaptı! Peki, Turkcell Pasaj'da Samsung Galaxy Z Flip3 fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs fiyat listesi...

A101'den Samsung Galaxy Z Flip3'e 4700 TL indirim! Tükenmeden alın! İşte 5 Mayıs fiyat listesi...

A101, Samsung'un en ilginç telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Z Flip3'e 4 bin 700 lira indirim yaptı! Peki, A101'de Samsung Galaxy Z Flip3 fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs fiyat listesi...

İklim değişikliğiyle mücadelede en büyük rol binaların!

VERİMDER Dernek Başkanı Çağdaş Korkmaz iklim değişikliğiyle mücadelede en büyük rolün binaların olduğuna dikkat çekti.

Dünyanın en ilginç 10 oteli açıklandı!

CNN International dünyanın en ilginç otellerini açıkladı. Listeye Türkiye'den de çoğu kişinin çok ilginç bir otel girdi.

en ilginç binalar Haberi

en ilginç binalar

Adana'nın Seyhan ilçesindeki 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan Mavi Bulvar'da yer alan yapımı 2014'te tamamlanan 10 katlı Clubbahçe isimli apartman, kentin beton görüntüsüne karşın etrafını kaplayan sarmaşıklarla dikkat çekiyor. Damında terası ve yüzme havuzunun da bulunduğu binada daire fiyatları 1 milyon liradan satılıyor.

Binanın yeşil görünümünü şaşkınlıkla karşılayan vatandaşlar, sarmaşıkların binayı sarmasıyla birlikte 10 katlı apartmanın beton binaların arasında huzur verici bir yapı haline geldiği ifade ediyor. Özel bir yöntemle binanın tüm dış cephesinin sarmaşıklarla kaplandığı apartmanda dairelerin fiyatları oldukça yüksek.

Peyzaj mimarı Ahmet Barkuş, orijinal tasarıma sahip olan apartmanda 6+1 dairelerin 1 milyon lirayı aşkın fiyatlara satıldığına belirtti. Barkuş, "Adana’da bugüne kadar böyle bir uygulama olmamıştı. Dışarıdan görenler ’böcek tutar’ diyebiliyorlar fakat çevre açısından çok güzel bir şey....