05 / 05 / 2024

en iyi işverenler listesi

en iyi işverenler listesi

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini açıkladı. Türkiye’de 3’üncü kez açıklanan listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip 25 şirket yer alıyor.

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

2023’te satın alınabilecek en iyi 10 telefon

2023 yılının sonuna yaklaşırken, bir dizi farklı özelliklere sahip telefonlar piyasada yer aldı. Bu telefonlar, performans, oyun deneyimi ve kamera yetenekleri gibi farklı özelliklerde birbirlerinden ayrılıyor. Ancak en iyi telefonu seçmek isteyen kullanıcılar için seçenekleri daraltmak önemlidir.

Ege’nin gizli cennetleri ABD'de manşet oldu! Avrupa'da gidilecek en iyi gezi rotasyonlarından...

ABD merkezli CNN televizyonu, gezi sayfasının kapağına Türkiye’yi taşıyarak, Türkiye'nin Ege kıyıları için “Avrupa’da gidilebilecek en iyi gezi rotasyonlarından birisi” ifadesi kullanıldı. 

Linkedin’den işçi çıkarımı! Tam 716 kişiyi işten çıkardı!

Son zamanların en popüler uygulaması olarak meydana gelen Linkedin 716 kişiyi işten çıkarıyor. İş bulma uygulaması olarak bilinen ve sıklıkla kullanılan Linkedin’in işten işçi çıkarması dikkatleri uygulama olarak üzerinde çekti. Linkedin uygulaması ve haberin detayları..

İnce eleyip sık dokuyanlar için 12 taksitle alınabilecek en iyi telefonlar ve fiyatları!

Cep telefon pazarında talebin ertelenmesi üzerine 12 taksit imkanı getirildi.Bu imkanla birlikte piyasada stokçuluk tartışması da başladı. Peki 12 taksitle alınabilecek en iyi alternatifler neler? İşte yanıtı...

Elon Musk'tan sonra kaybetti! İşte Twitter'ın 2022 tablosu

Araştırma firması Pathmatics'in Reuters için derlediği bilgilerde , Elon Musk'ın devralınmasının ardından Twitter'daki en iyi reklam verenler, şirketin gelir kaynağına yapılan son şoku harcamalarının kısılması ile yaptı.

Satın alabileceğiniz en iyi 20 telefon! İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Akıllı telefon pazarındaki onlarca üretici, her yıl yüzlerce akıllı telefon çıkarıyor. Bu akıllı telefonlardan bazıları rafta "amiral gemisi" olarak biliniyor. Peki satışta olan en iyi telefonlar hangileri ve hangi özellikleriyle diğerlerinden ayrılıyorlar?

Samsung iddialı! Sosyal medyada en iyi fotoğraflar ondan sorulacak!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, kullanıcılarına sosyal medya için en iyi fotoğrafları çekme imkanı vermek için kolları sıvadı. İlk hangi telefona o özelllik konulacak?

2022`nin en iyi telefonları belli oldu!

Popüler YouTuber Marques Brownlee, her sene gerçekleştirdiği yılın en iyi telefonlarını açıkladı! İşte ödül sahipleri!

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

en iyi işverenler listesi Haberi

en iyi işverenler listesi

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini açıkladı. Türkiye’de 3’üncü kez açıklanan listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip 25 şirket yer alıyor. Şirketlerin ciro ya da ekonomik başarıları üzerinden değil, çalışanlarının mevcut kurum kültürleri hakkındaki düşünceleri ve İK uygulamalarının bütünü üzerinden değerlendirildiği listede, Türkiye’deki çalışanlarda gurur algısının üst düzeyde olduğu belirlendi.



2015 Türkiye'nin en iyi işverenleri listesi


50 - 500 kategorisi


01- Microsoft

02- BursaGaz

03- Hilti

04- EMC

05- The Istanbul Edition Hotel

06- SAP Türkiye

07- Daiichi Sankyo

08- JTİ Pazarlama

09- Doğuş Holding

10- Abbvie

11- Sahibinden.com

12- Tırkasset Varlık Yönetimi

13- Toyota Pazarlama

14- GE Aviation

15- Socar Enerji A.Ş

16- VDF Finansman

17- GittiGidiyor

18- GE Healthcare HQ


500-2000 kategorisi


01- AXA Sigorta

02- Ericsson Türkiye

03- H&M


+2000 kategorisi


01- Vodafone

02- Turkcell Global Bilgi


En iyi küçük işyeri kategorisi (20-50)


01-...