20 / 07 / 2024

en pahalı yazlık evler

en pahalı yazlık evler

Dünyanın en pahalı yazlık evleri yakından tanıdığımız isimlere ait. George Clooney’nin İtalya’daki villası 74 milyon TL

2024 yazlık konut fiyatları ve kiraları ne kadar? Fiyatlar en çok nerede arttı?

Yaz sezonuyla birlikte yazlık konutlarda satılık ve kiralıklara talep arttı. Peki 2024 satılık ve kiralık yazlık fiyatları ne kadar? Fiyatlar en çok hangi bölgede arttı, nerede düştü? İşte bu soruların cevabı...

Yazlık konutların güncel satış ve kira fiyatları!

Türkiye’nin kıyı beldeleri dolarken yazlık konutların da güncel satış ve kira fiyatları vatandaşlar arasında en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. 

İstanbul'un kirası en pahalı ilçesi 51 bin 591 TL ile Sarıyer oldu! 

İstanbul'da kirası en yüksek ve en düşük olan ilçeler belli oldu. Kirada en pahalı ilçe Sarıyer olurken, kirası en düşük ilçe de Arnavutköy oldu. Peki vatandaşlar kiralarla ilgili neler söyledi? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Dünyanın en pahalı evi rekor fiyattan satışa çıkarıldı! 1100'lü yıllarda kale olarak inşa edilen ev satılacak...

Dünyanın en pahalısı olarak bilinen evin satışa çıkarıldığı kaydedildi. Bu süreçte, rekor fiyatı da duyanları şaşkına çevirdi. 1100'lü yıllarda kale olarak inşa edilen ev değişimi ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

İstanbul'da 7+2 havuzlu villa mı, Ankara'da 5+1 penthouse mu? İşte iki ilin en pahalı satılık konutları!

Fahiş oranlarda artan konut fiyatları barınma krizini tetiklerken, İstanbul ve Ankara'nın en pahalı satılık evleri belli oldu. İstanbul'da 7+2 havuzlu villa ve Ankara'da 5+1 penthouse'un satış fiyatı arasında sadece 90 bin TL fark var. İşte ayrıntılar...

En pahalı pırlanta yüzük kaç TL? Amor Pırlanta'da yüzük fiyatları belli oldu! Pırlanta yüzük fiyatları

En pahalı pırlanta yüzüğün fiyatı merak ediliyor. Bu kapsamda Amor pırlantanın fiyat listesi araştırılıyor. Peki pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? En pahalı pırlanta fiyatları kaç lira?

İstanbul, kirada Avrupa’nın en pahalı ikinci kenti oldu! 

AB Komisyonu’nun araştırmasında İstanbul, kira sorununda zirveye yerleşti. Gelir ve kiraya göre İstanbul, Münih’le beraber Avrupa’nın en pahalı ikinci şehri oldu. Münih’te küçük bir ev kirası 1770 Euro olruken, İstanbul’da 650 Euro olarak belirlendi. 

Kadıköy'ün en pahalı evi belli oldu! Dudak uçuklatan fiyatı ilan sitesini salladı! Aidatı ise resmen bir kira bedelinde!

İstanbul'un en  değerli ilçelerinden biri olan Kadıköy'de tarihi ve kültür yerleri kadar, satılık konut fiyatları da konuşuluyor. Kadıköy'de en pahalı satılık evin fiyatı adeta dudak uçuklatır türden. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en pahalı emlak piyasasına sahip! Konut fiyatları 10 ayın ardından ilk kez yükseldi! 

Dünyanın en pahalı emlak piyasalarından biri olan Hong Kong'da  konut fiyatları Mart ayında yüzde 1,1 oranında artış göstererek 10 aylık bir düşüşün ardından ilk kez yükseldi. 

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

Gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk? Fiyatları emlakçılar mı yükseltiyor?

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank tarafından geçtiğimiz ay açıklanan verilere göre Ankara konut fiyat artışında dünya birincisi oldu. Peki gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk?

Moskova'nın en pahalı dairesi görenleri hayrete düşürdü! Kirası 14 milyon ruble!

Rusya Moskova'da Şubat ayı itibarıyla en pahalı dairenin kirası 14 milyon ruble olarak açıklandı. İşte Moskova'daki en pahalı 3 kiralık daire...

Apple ürünlerine yeni zam; en pahalı iPhone 100 bin TL’ye dayandı!

Apple Türkiye'deki ürünlerine zam yaptı. Yeni zam ile birlikte artık en pahalı iPhone 90 bin TL'den 99 bin 999 TL'ye kadar çıktı.

en pahalı yazlık evler Haberi

en pahalı yazlık evler

Aspen’den Güney Fransa’ya kadar ünlülerin tatil evleri en münhasır bölgelerde bulunuyor. Çiftlik evinden küre şeklindeki evlere kadar ünlülerin tercihleri farklılık gösterse de, en pahalısından hiç vazgeçmiyorlar. Örneğin George Clooney’nin İtalya’nın Laglio köyünde bulunan 18’inci yüzyıldan kalma villası 40 milyon dolar (yaklaşık 74 milyon TL) değerinde. Como Gölü yakmlanndaki tatil evinde, Clooney’nin günde 1-2 saatini geçirdiği bir spor salonu ye havuzu var. 2002’de satın aldığı ev için ünlü aktör “Hayatımda yaptığım en iyi şey” demişti. Clooney’nin genel olarak kullandığı evi ise, 1995’te satın aldığı Los Angeles’ta bulunan 683 metrekarelik villa. 


18 milyar dolarlık servetiyle ABD’nin sekizinci sıradaki zengini olan New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg ise, "milyoner evleri” olarak bilinen Bermuda Adalan’ndaki villasında, eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi ile komşu. John...