02 / 05 / 2024

en yenilikçi şirket seçimi daikin türkiye

en yenilikçi şirket seçimi daikin türkiye

Daikin, Daikin Türkiye'yi en yenilikçi şirket şeçti. Daikin Türkiye açıklamasına göre, dünyanın 160 ülkesinde faaliyet gösteren Daikin, bünyesindeki en yenilikçi şirket olarak Daikin Türkiye'yi seçti...

Gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracı kavgaları sık sık gündeme gelirken, tahliye konusu da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi? İşte Avukat Tarık Çakmak'ın konu ile ilgili paylaşımı...

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Polat Şen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından biri olan Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Türkiye'de en çok iş bulan meslekler belli oldu! Bakan Işıkhan açıkladı: 272 bin 419 işçi aranıyor!

İŞKUR'un yayımladığı rapora göre, Türkiye genelinde en çok işçi arayan 3 sektör, en fazla işçi aranan 10 meslek bulunuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan detayları paylaştı.  

Borsada bu hafta en fazla hangi şirket kazandırdı? Borsa İstanbul yüzde kaç değerlendi?

Borsa İstanbul bu hafta yüzde 3,68 oranında primlendi. Öte yandan, 25 – 29 Eylül tarihlerinde değeri en çok artan şirket yüzde 26,14 oranıyla Eczacıbaşı Yatırım oldu.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Borsa kayıpta! Hangi hisseler prim yaptı, hangileri değer kaybetti? İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsada bayram öncesi gelen satışlarla endeks yüzde 0,80 oranında gerileme ile günü 5 bin 18 puandan tamamladı. Peki, borsada kaç şirketin hisse senedi değer kazandı, hangileri değer kaybetti? En çok işlem gören hisseler hangileri? Altın ve dolar fiyatları ne oldu? Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin en değerli 100 internet şirketi belli oldu! En değerli şirket hangisi oldu?

Türkiye’de faaliyet gösteren ve gelirlerinin tamamını internet aracılığı ile elde eden en büyük şirketler belli olurken en değerli şirket “Nesine” oldu.

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

2022'de en çok aranan işler belli oldu

Kariyer.net'in istihdam verilerini göre, 2022'de en fazla iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla bilişim, üretim ve yapı olarak belirlendi. İşte tüm detaylar...

2022’de en çok işte bu meslek arandı!

Bu sene yine Google’da çok şeyler aradık, sorduk… Fakat bu yıl arama motorunda iş kollarından biri en fazla aranan ve ‘nasıl olunur?’  sorusunun yanıtı aranan meslek oldu.

Vestel’in yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı

Vestel’in yenilikçi teknolojileri sayesinde daha az enerji ve su tüketen beyaz eşya ürünlerine Avrupa’nın en prestijli bağımsız test kuruluşlarından biri olan Alman VDE tarafından tam not verildi.

en yenilikçi şirket seçimi daikin türkiye Haberi

en yenilikçi şirket seçimi daikin türkiye


Dünyanın 160 ülkesinde faaliyet gösteren Daikin, bünyesindeki en yenilikçi şirket olarak Daikin Türkiye'yi seçti. 


Daikin Türkiye açıklamasına göre, şirket, faaliyet gösterdiği 160 ülke arasında "En Yenilikçi" şirket olarak Daikin Türkiye'yi ödüllendirdi. Daikin Türkiye'nin 2 yıllık sürede 2 kat büyüyerek hedeflerinin önünde gitmesi bu ödüle adaylığını sağlarken ve satışlarını artırırken servis kalitesinden, insan kaynakları gücüne kadar pek çok alanda önemli iyileştirmeler yapabilmesi de Daikin Group yönetimini etkiledi. 


Daikin Industries'in genel merkezinin bulunduğu Osaka'da tüm ülke yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen Daikin Group 2013 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda, Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, "Excellent Innovation-Mükemmel Yenilikçi" ödülünün sahibi oldu. Temmuz 2011'den bu yana gösterdiği çalışmalarla sektöründe olduğu gibi grup bünyesinde de öne çıkan Daikin Türkiye, bu özel ödüle layık görüldü. 


Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO)...