05 / 05 / 2024

endeksacom dijital eğitimler

endeksacom dijital eğitimler

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Depremden etkilenen KOBİ'lere Avrupa Birliği'nden DAHIL projesiyle 375 bin Euro hibe desteği!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen yürütücülüğünü uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın üstlendiği DAHIL projesi kapsamında KOBİ’lere çeşitli eğitimler verilerek, 375 bin Euro hibe desteği sağlandı.

Kadın kooperatiflerine yönelik eğitimler istihdamı artıracak

Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi ile kadınların kooperatifleşmesi ve mevcut kooperatiflere aktif katılımlarının sağlanması isteniliyor.

e-Devlet'te yeni hizmet! Kullanıma açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, e-Devlet Kapısı'na yeni bir dijital hizmetin eklediğini açıkladı. Cevdet Yılmaz, "Varis ve miras işleriyle ilgili 10'dan fazla kurumun hizmetlerini tek bir başlık altında toplayarak bütünleşik bir hizmet sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Sıfırdan e-ticarete başlamak mümkün mü? Ücretsiz e-ticaret şirketi nasıl kurulur?

İnternetin her geçen gün daha fazla insana ulaşması ve online alışverişin popülerliğinin artması, e-ticaret alanını girişimciler ve işletmeler için daha da ilgi çekici hale geliyor. Dolayısıyla bu dijital dünya, yeni iş olanaklarıyla sürekli bir büyümekte. Peki, e-ticarete sıfırdan nasıl adım atılır

Sıfırdan e-ticarete nasıl başlanır? Ücretsiz e-ticaret şirketi açılabilir mi?

İnternetin giderek daha geniş kitlelere ulaşması ve online alışverişin yükselişi, e-ticaret sektörünü cazip kılmaktadır. Bu dijital ortam, girişimciler ve işletmeler için sürekli genişleyen bir iş alanı sunmaktadır. Peki e-ticarete sıfırdan nasıl başlanır?

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

Anne babalara müjde! ŞOK’ta dijital yazı tahtası 99,95 TL’ye, A4 okul defteri 19,95 TL’ye düştü!

Okulların açılmasına sayılı günler kala ŞOK da eğitim ve kırtasiye ürünlerinde indirime gitti. Bu doğrultuda, ŞOK’ta dijital yazı tahtası 99,95 TL’ye, A4 okul defteri 19,95 TL’ye, ayaklı yazı tahtası 399 TL’ye düştü. İşte 16 Ağustos Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Rusya’da dijital ruble dönemi başlıyor!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkede dijital rublenin kullanımına yönelik yasanın yürürlüğe girmesi için onay verdi. Putin tarafından imzalanan kararnameye göre, Rusya'da dijital ruble dönemi başlayacak.

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Araç sahipleri acilen baksın! Bakanlık resmi açıklama yaptı, e-rapor dönemi başlıyor!

Araç muayenelerinde dijital devrim! TÜVTÜRK'ün yeni projesiyle muayene raporları artık kısa mesaj, e-posta ve e-Devlet üzerinden erişilebilir hale geliyor. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesi için telafi eğitimler ne zaman başlayacak? Hangi şehirler için telafi eğitimler verilecek?

6 Şubat günü meydana gelen depremde etkilenen 10 ildeki öğrenciler için uygulanacak telafi programına ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklamalarda bulundu.

İngilizce bilmeyen artık direksiyon başına geçemeyecek!

İstanbul’da dolmuş ve minibüsten taksiye dönüşen yeni taksilerde sürücü olmak isteyenlere yönelik eğitim çalışmaları başladı. Eğitimlerde sürücülere; kişisel gelişimden güvenli sürüşe, ilk yardımdan yabancı dil eğitime kadar geniş kapsamlı eğitimler verilecek.

AFAD`a gönüllü olmak isteyenler dikkat! AFAD’a nasıl gönüllü olunur?

AFAD'da gönüllü olmak için ne yapmalısınız? Gereken şartlar ve verilen eğitimler neler? Detaylar içeriğimizde.

endeksacom dijital eğitimler Haberi

endeksacom dijital eğitimler

Gayrimenkul sektörüne teknoloji odaklı gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen Endeksacom, tam kapanma döneminde gayrimenkul danışmanları için gerçekleştirilecek dijital pazarlama eğitiminde sektörün önde gelen isimlerinden Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel’i konuk edecek. 

Tuncel, eğitimde gayrimenkul danışmanları için dijital pazarlama yöntemleri hakkında bilgi verecek. Dijital pazarlamanın tüm detaylarıyla işleneceği “Dijital Emlak Danışmanı 2021” eğitimi, Endeksa sponsorluğunda ve gayrimenkul danışmanlarına özel olarak ücretsiz olarak gerçekleştirecek. Online olarak gerçekleştirilecek eğitim, 6 Mayıs Perşembe ve 8 Mayıs Cumartesi günleri 2 bölümde tamamlanacak.

Gayrimenkul sektöründe yeni devir: Dijital...