03 / 10 / 2024

ender yorgancılar açıklama

ender yorgancılar açıklama

İzmir'in İstanbul ile kıyaslanmaması gerektiğini söyleyen Başkan Ender Yorgancılar, "İngiltere'de Manchester Londra ile yarışmıyor. Onun konumu farklı. İzmir kendi özellikleriyle gelişmeli. Allah'ın lütfü burada tarım, ticaret, sanayi sağlık turizmi var"

Ender Yorgancılar: İzmir'i yeniden planlamalıyız!

EBSO Eylül ayı olağan meclisinde konuşan Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Ender Yorgancılar yaptığı açıklamada İzmir'i ekonomi anlamında yeniden planlamak gerektiğini söyledi.

Ender Yorgancılar: İş kazası kader olmasın!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye'de her 5-6 dakikada bir iş kazası yaşandığını ve bunun sonucunda da günde ortalama 4 kişinin yaşamını yitirdiğini belirtti.

Ender Yorgancılar: Çandarlı Limanı kaderine terk edilmesin!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar yaptığı açıklamada, 15 Mayıs 2011'de temeli atılan Çandarlı Limanı 'nın kaderine terk edilmemesi uyarısında bulundu.

Ender Yorgancılar: TOKi, sanayicilere fabrika inşa etsin!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar yaptığı açıklamada " TOKi, sanayicilere fabrika inşa etsin Sanayici ev parası öder gibi, fabrika parası ödesin. " dedi

Altını olanlar ya da altın almak isteyenler dikkat! Rekor kıran altın için İslam Memiş’ten yeni açıklama geldi!

Yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın yukarı yönlü hareketini sürdürdü ve 2 bin 807 TL'ye yükseldi. Rekor üstüne rekor kıran gram altın için İslam Memiş’ten de yeni açıklama geldi.

Analistten, ev sahibi olmak isteyenleri ilgilendiren açıklama: Ağustos-eylül gibi bu işi halledin, gidin evinizi alın!

Temmuz ayında konut satışları yüzde 16 artış gösterdi ve 2024'ün zirve satış rakamı kaydedildi. Peki konut almak için doğru zaman ne zaman? Analist ve kripto fenomeni Murat Ali Calman, konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o paylaşım...

'Kiraları ödemiyor, borçları var' iddialarına Getir'den açıklama: Gerekli ödemeler yapıldı!

Türkiye'nin ilk decacorn'u olan Getir'in başının davalarla dertte olduğu belirtildi. Hızlı sipariş uygulaması Getir'e ABD'de kira ödemediği için davalar açıldığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar ve Getir'den konuyla ilgili yapılan o açıklama...

Merkez Bankası da 37 TL... Dolarda 1,2,3,4,5,6,7 tanesi peşe peşe açıkladı. Açıklama resmi

Dolarda ne olup biteceği vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediyor... Merkez Bankası'nın dolar hakkındaki 37 TL açıklamasının ardından dolar konusunda bomba bir gelişme daha yaşandı. 1,2,3,4,5,6,7 tanesi peşe peşe açıkladı. Açıklama resmi.

Akbank'tan flaş açıklama... Kartı olanlar 78.000 TL...

Akbank'tan flaş bir açıklama geldi... Özellikle Akbank kartı olan vatandaşların bakması gerekiyor... Kartı olanlar 78.000 TL...

Ünlü analistten suçlama gibi açıklama: Faiz düşecek, GYO’lar uçacak algısı yapılıyor!

Konut fiyatlarında son dönemde düşüş eğilimi görülse de vatandaş konut almak için uygun fırsatı bulamıyor. Konut fiyatları üzerinde algı yapıldığı söyleyen Analist Tardu Barlastan suçlama gibi açıklama geldi. Barlas bazı analistlerin GYO’lar uçacak algı ile konut fiyatlarını etkilediğini belirtti.

İzmir sahil şeridindeki yapılar acilen dönüşüme girmeli!

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar yaptığı açıklamada deprem dirençli kent olma yolunda çok geç kaldıklarını belirterek, İzmir sahil şeridindeki yapıların  acilen dönüşüme girmesi gerektiğini söyledi. 

Merkez Bankası Başkanı'ndan flaş açıklama. Dolar kuru için 37 TL...

Merkez Bankası Başkanı'ndan dolar kuru hakkında flaş bir açıklama geldi. Dolar kurundaki hareketlilik vatandaşlarımızda da heyecana neden olmuştu.

Gram altında her ay yeni rekor gelecek! İslam Memiş'ten şok eden açıklama: Şimdi altın almalı mı, satmalı mı? 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Temmuz itibarıyla altın fiyatlarında her ay yeni rekorun geleceğine dikkat çekti. İşte altını olanları ve yatırımcıları buz kestirecek o açıklama...

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar'dan İzmir Büyükşehir'e çağrı: Arsa bulmakta zorluk çekiyoruz!

EBSO Haziran ayı olağan meclis oturumunda konuşan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar İzmir Büyükşehir'e çağrı yaparak, arsa bulmakta zorluk çektiklerini söyledi.

AK Parti Milletvekili Altınsoy'dan kira fiyatlarına ilişkin açıklama: Kira artışları sınırlanabilir!

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, enflasyondaki düşüşün kira artışlarını sınırlayabileceğinin altını çizdi. İşte o açıklama...

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar: İzmir'de yatırımcı var, arsa yok!

Yaptığı açıklamada İzmir'in sanayici ve yabancı yatırım potansiyeli açısından büyük bir üretim merkezi olduğunu dile getiren Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, şehirde yatırım alanlarının yetersiz olduğunu kaydetti.

'Kesme altın satılmayacak' iddiasına İslam Memiş'ten ilk ve son açıklama geldi! Altın almak isteyenler dikkat!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten, altın yatırımcılarının sıkça tercih ettiği 'kesme altın' ile ilgili son zamanlarda çıkan 'kesme altın satılmayacak' iddialarına yönelik kritik açıklama geldi. Kesme altın satılmayacak mı?  Altın yatırımcıları dikkat...

ender yorgancılar açıklama Haberi

ender yorgancılar açıklama


İzmir'in İstanbul ile kıyaslanmaması gerektiğini söyleyen Başkan Ender Yorgancılar, "İngiltere'de Manchester Londra ile yarışmıyor. Onun konumu farklı. İzmir kendi özellikleriyle gelişmeli.  Allah'ın lütfü burada tarım, ticaret, sanayi sağlık turizmi var. Enerji kaynaklarını geliştirebilirsin. İzmir'in yeniden planlanması lazım. Kentsel dönüşüm büyük fırsat. Bunun için yerel yönetim ve odalar katkı koymalı. Kimsenin itiraz etmeyeceği planlar yapılmalı. Deniz ujaşımı aktif kullanılmalı, trafik rahatlatılmalı. İzmir'in sağlık turizminin ön plana çıkması gerekiyor. Turizm sezonu sadece Çeşme'de 3- 4 ayla kalmamalı, 6 aya çıkarmak lazım. Jeotermal önemli fırsat.  İzmir yaşanacak şehir. Tarıma, turizme ve bölgesel kalkınmaya önem verilmeli" dedi. 


9...