04 / 05 / 2024

Ender Yorgancılar çandarlı limanı açıklaması

Ender Yorgancılar çandarlı limanı açıklaması

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar yaptığı açıklamada, 15 Mayıs 2011'de temeli atılan Çandarlı Limanı 'nın kaderine terk edilmemesi uyarısında bulundu.

21 fay kırığı olan İzmir'de 36 bin bina riskli!

İş Dünyası Buluşması’nda önemli açıklamalar yapan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar kentsel dönüşüm çağrısı yaparak, 21 fay kırığı olan İzmir'de 36 bin binanın riskli olduğunu söyledi. 

Depreme karşı binalarda da etiket olsun önerisi!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar yaptığı açıklamada "Tıpkı asansörlerde olduğu gibi binalara da kırmızı, mavi ve yeşil etiketler verilirse insanlar binalarının durumunu öğrenmiş olur." diye konuştu.

TOKİ'den İzmir Bucaya 32 derslikli okul!

İzmir İli Buca İlçesi İsmet Yorgancılar 32 Derslikli Okul ve Ötüken 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Alkoçlar Otelcilik konkordatodan çıktı! 

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a ait olan Alkoçlar Otelcilik ve Turizm A.Ş., 2018'de konkordato ilan etmişti. 64.8 milyon lira borcu olan şirketin, borçların üç sene içinde ödemesi gerekiyordu. Bilirkişiden gelen "Mal varlığı ile borçlar orantılı değildir" raporu, davanın seyrini değiştirdi

Ender Alkoçlar, Konyaaltı Sahili'ni 11 milyon TL'ye başka firmaya mı kiraladı?

Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kalan 26 yıl bu zararın katlanarak artacağı düşünüldüğünde belediyemizde telafi edilemeyen zararlar oluşması kaçınılmazdır” dedi...

Ender Alkoçlar: İtibar kaybı için dava açacağız!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türel dönemindeki Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi’ni iptal etti. İptal kararının ardından Ender Alkoçlar'dan açıklama geldi...

Ender Alkoçlar'a kiralanan Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi!

Antalya Konyaaltı Sahili'ni 28 yıllık süreyle kiralayan Ender Alkoçlar'ın şirketi belediyeyi 15 milyon liranın üzerinde zarara uğrattı. Bu sebeple sözleşme iptal edildi...

Menemen-Çandarlı-Aliağa Otoyolu güzergâhına değer katıyor!

Yapımı süren Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, bölgeyi cazibe merkezi haline getirdi. Son iki yıldır gayrimenkul fiyatları hızla artıyor. Proje tamamlandığında bölgedeki hareketlilik daha da artacak. Yatırımcılar bölgede fırsat kolluyor.

İzeltaş'ın acı günü! İsmet Yorgancılar vefat etti!

İzeltaş'ın Onursal Başkanı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yorgancılar 92 yaşında vefat etti.

Alkoçlar Grubu'ndan haciz açıklaması!

Hülya Koçyiğit'in kızı ve damadı Gülşah-Ender Alkoçlar'ın işletmeciliğini yaptığı 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldiği yönünde habere yönelik Alkoçlar Grubu'ndan açıklama geldi. 

Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldi!

Gülşah-Ender Alkoçlar’ın işletmeciliğini yaptığı 329 oda ve 750 yatak kapasiteli 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli’ne haciz geldi.

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ender Alkoçlar ve Harun Çapçı ortaklığında kuruldu. 

Bursa Tarihi Kapalı Çarşı'daki 121 dükkan yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İvazpaşa Çarşısı ile Yorgancılar Çarşısı arasında kalan bölümde çıkan ve 52 dükkanın içindeki eşyalarla birlikte küle döndüğü yangından sonra başlattığı restorasyon çalışmalarını tamamladı.

Ender Yorgancılar çandarlı limanı açıklaması Haberi

Ender Yorgancılar çandarlı limanı açıklaması


Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, 15 Mayıs 2011'de temeli atılan Çandarlı Limanı'nın kaderine terk edilmemesi uyarısında bulundu. 


Yorgancılar, yaptığı açıklamada, 2011'de başlayan projede teknik sebeplerden ötürü ilerleme kaydedilemediğini, Çandarlı'nın "35 İzmir 35 Proje" arasında belki de en önemli proje olarak dikkati çektiğini belirtti. 


Çandarlı Limanı'nın İzmir'in lojistik merkezi olarak 2023 hedeflerine ulaşmada büyük rol oynayacağını vurgulayan Yorgancılar, 2 bin metre rıhtım uzunluğu ve 4 milyon TEU (uluslararası gemi ticareti konteyner ölçü birimi) kapasitesinin 12 milyon TEU'ya yükselme kapasitesiyle dünyanın sayılı limanlarından biri olarak gösterildiğini ifade etti. Yorgancılar, "Çandarlı Limanı kaderine terk edilmesin. 2011'de başlayan projede teknik sebeplerden ötürü ilerleme kaydedilemiyor. Bölge ticaretini canlandırmasının ötesinde; istihdam, hammadde ve mamul madde aşamasında oluşturacağı katma değerle çok önemli bir...