24 / 07 / 2024

Endüstride Mükemmellik Ödülü

Endüstride Mükemmellik Ödülü

Türkiye’nin bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Koç Üniversitesi’nin WHU, INSEAD ve Avrupa’nın önde gelen diğer işletme okulları ile ortaklaşa düzenlediği “Endüstride Mükemmellik Ödülü” sürecinde Türkiye ikincisi oldu.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

İSTİM'e En İyi Endüstriyel Lojistik Yapı ödülü!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla bu yıl altıncısı düzenlenen "Sign of the City Awards (SotCA)" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi...

Tepebaşı Belediyesi akıllı dönüşüm projesine ödül!

Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

Melikgazi Belediyesi'nin dönüşüm projesine ödül!

Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Kategorisinde “Referans Dönüşüm Projesi” ile Yılın Metropol İlçe Belediyesi ödülüne layık görüldü. 

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Folkart'a Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü!

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” töreninde Folkart, 3’üncü yıldızdan 4’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü”ne layık görüldü.

5. Levent'e En İyi Dönüşüm Projesi Ödülü!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent “Sign of the City Ödülleri”nde “En İyi Dönüşüm” projesi ödülünü almaya hak kazandı.

Endüstride Mükemmellik Ödülü Haberi

Endüstride Mükemmellik Ödülü

Türkiye’nin sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Koç Üniversitesi’nin WHU, INSEAD ve Avrupa’nın önde gelen diğer işletme okulları ile ortaklaşa düzenlediği  “Endüstride Mükemmellik Ödülü”  sürecinde Türkiye ikincisi oldu.


Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurt içi ve yurt dışında yaptığı çalışmaları aldığı ödüllerle taçlandırıyor. Çilek, , Koç Üniversitesi’nin Avrupa’nın önde gelen işletme okulları ile ortaklaşa düzenlediği Endüstride Mükemmellik Ödülü yarışmasında ikincilik kazandı. Tüm uygulamaları yerinde gözlemleme şansı bulan yarışma heyeti, Çilek’in, yalın üretim alt yapısı, sürdürülebilirlik faaliyetleri ve çalışan kaynaklı verimlilik artışı özelliklerinden oldukça etkilendi.


Geçtiğimiz aylarda, Sanayi Bakanlığı tarafından Verimlilik Ödülü’ne layık görülen Çilek markasının Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Koç Üniversitesi’nin WHU, INSEAD ve Avrupa’nın önde gelen diğer işletme okulları ile ortaklaşa düzenlediği...