04 / 05 / 2024

enerji bakanlığı petrol işleri genel müdürlüğü

enerji bakanlığı petrol işleri genel müdürlüğü

Ar Tarım Organik'in hakim ortağı olduğu Arp Petrol Üretim Sondaj A.Ş petrol arama faaliyetleri çerçevesinde petrol ve gaz emarelerine rastladığı yerde sismik bir çalışma yaparak belirlenecek noktaya petrol sondaj kuyusu açmayı planlıyor...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı açıkladı! 212 maden sahası ihale edilecek...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında, kapalı teklif ve açık artırma usulü ile ihaleye çıkılacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 15 uzman yardımcısı alımı yapacak...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ankara'da görevlendirmek üzere 15 uzman yardımcısı istihdam edeceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Osy Hafriyat İnşaat Turizm Enerji Maden Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osy Hafriyat İnşaat Turizm Enerji Maden Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selaattin Yarluğkal tarafından kuruldu.

Enerji Bakanlığı: "Elektrikte kurulu güç 2028'de yüzde 27 artışla 136 bin megavata ulaşacak"

Türkiye'nin elektrikte kurulu gücünün 2028 yılında yüzde 27 yükselişle 136 bin megavata yükseltileceği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları ve paylaşılan grafiğin içeriği...

Borusan EnBW Enerji ile Petrol Ofisi şarj istasyonu için anlaştı!

Yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten Borusan EnBW Enerji ve Petrol Ofisi elektrikli şarj istasyon ağı kurmak üzere stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Buna göre Petrol Ofisi’nin 2000 istasyonunda elektrikli şarj ünitesi kurulacak.

Enerji Bakanlığı 25 adet personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Temmuz! Sakın kaçırmayın!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 25 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruya ilişkin tüm detaylar ve başvuru şartları belli oldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Uluslararası Enerji Ajansı, küresel petrol talebindeki artış tahminini yükseltti!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), bu sene için küresel petrol talebine yönelik artış tahminini günlük 240 bin varil yukarı yönlü şekilde revize etti.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Çanakkale’de petrol arama çalışmaları başlıyor! Ruhsat verildi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) doğal ve tarihi sit alanları ile çevrili Çanakkale'de karada petrol aranma ruhsatı verildiğini duyurdu.

Enerji Bakanlığı çok sayıda personel alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek için personel alımı yapacağını açıkladı. Aynı zamanda kadro ve şartlar da belli oldu. İşte detaylar ve başvuru koşulları...

Enerji Bakanlığı çok sayıda personel alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 25 personel alımı gerçekleştirileceği ve başvurunun 1 Mart tarihinde başlayacağı belirtildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Sözleşmeli Personel Alımını kaçırmayın! Son başvuru tarihi 15 Mart 2023!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 15 Mart 2023 olarak açıklandı.

enerji bakanlığı petrol işleri genel müdürlüğü Haberi

enerji bakanlığı petrol işleri genel müdürlüğü


Ar Tarım'dan yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin hakim ortağı olduğu ARP Petrol Üretim Sondaj A.Ş. 'nin 25/09/2013 tarihinde almış olduğu Yönetim Kurulu Kararını aşağıda tüm paydaşlarımızın bilgisine sunarız.


" Şirket yönetim kurulumuz 25/09/2013 tarihinde şirket merkezinde toplanarak; Şirketimizin, Petrol arama faaliyetleri çerçevesinde devam eden, yeniden işleme çalışmaları neticesinde , petrol ve gaz emarelerine rastlanılmıştır. Bu nedenle çalışmalar sonuçlandığında yeni bir sismik çalışma yapılarak,belirlenecek noktaya petrol sondaj kuyusu açılmasına karar verilmiştir. Ayrıca  T.C. Enerji Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü yetkililerine yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verilmek üzere sunum yapmak için randevu talebinde bulunulmuştur.



Kamuoyuna saygılarımızla...