03 / 05 / 2024

Enerji fiyatları ne zaman düşecek

Enerji fiyatları ne zaman düşecek

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek : " Hem yapısal reformlarda hem de gelirlerde çeşitlendirilmeye gidilmesi gerektiğini görüyoruz. Görünüşe göre enerji fiyatlarının düşme ihtimali çok yüksek " dedi

Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modelinin yeni fiyatlarını sonunda açıkladı. Peki, Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Renault Austral fiyatları ne kadar? 11 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Sürüş keyfini ve enerji verimliliğini bir araya getiren Renault Austral fiyatları açıklandı. Peki, Renault Austral fiyatları ne kadar? 11 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Airfel klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfel, split,duvar ve portatif klimalar dahil olmak üzere çeşitli klima sistemleri üreten bir Türk şirketidir. Airfel klimaları enerji tasarruflu, güvenilir ve dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Peki Airfel klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Vestel buzdolaplarında Mart indirimi! Buzdolabı Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel buzdolapları enerji tasarrufu ve motor kuvveti bakımından en önde gelen cihazlar arasında. Çeşitli alternatiflere sahip fonksiyonları ile göz dolduran Vestel buzdolabı ile de ön plana çıkıyor. Peki Vestel buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel No Frost Kombi Tipi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

 Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı daha az enerji harcaması ile popüler olan Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Mantolama fiyatları ne kadar?

Mantolama, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Peki, mantolama maliyeti nedir? 2015 yılında mantolama fiyatları ne kadar?

Kartal Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar'da 975 tane daire yer alıyor. Tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 8 indirim yapılan Kartal Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

İstanbul Halkalı - Atakent bölgesinde inşa edilen Tema İstanbul Konutları'nda banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak projesi 2 kule olarak yükseliyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1+10'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen Avrupa Konutları Kale Evleri'nde konutların maksimum büyüklükleri 210 metrekare olarak belirlendi. Peki Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Metopol İstanbul'da yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul projesinde 1.155 tane daire ve 166 tane dükkan bulunuyor. Teslim işlemlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşeceği Westside İstanbul Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale Topkapı daire fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Peki Avrupa Konutları Kale Topkapı daire fiyatları ne kadar?

Enerji fiyatları ne zaman düşecek Haberi

Enerji fiyatları ne zaman düşecek


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 9. Türk-Arap Ekonomi Forumu'nda yaptığı konuşmada, bu forumda sadece hükümet yetkililerinin değil, hem Türkiye hem de Arap camiasının iş adamlarının da bir araya geldiğini belirterek, Türkiye ve Arap dünyası için reformların sürmesi ve bazı Arap ekonomilerinin çeşitlenmesinin önemli olduğunu kaydetti. 


MENA Bölgesine bakıldığında çok net bir şekilde en büyük zorluğun siyasi geçiş dönemi olduğunu ve bunun iyi yönetilmesi gerektiğini ifade eden Bakan Şimşek, şunları söyledi:


"Bu dönemdeki makro ekonomik istikrar da kritik önem taşıyor. Ekonominin çeşitlendirilmesi önemli zorluklardan biridir. Doğalgaza ve petrole bağımlılık var ama uzun vadede başarı veya başarısızlığın en önemli faktörü petrol, doğalgaz, teknoloji olmayacak, insan gücünüz önemli olacak. Kurumların kalitesi de burada belirleyici faktörlerden biri olacak. Sürdürülebilir refah oluşturmak istiyorsanız daha nitelikli kurumlara ihtiyacınız...