23 / 05 / 2024

Enerji Oscarları’nın ana sponsoru Yingli Solar

Enerji Oscarları’nın ana sponsoru Yingli Solar

2,5 GW üretim kapasitesiyle en büyük güneş paneli üreticilerinden olan Yingli Solar, Türkiye’nin en başarılı enerji projelerinin ödüllendirildiği ICCI 2013 Enerji Oscar Ödülleri’nin ana sponsorları arasında yer aldı...

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

İZBAN'ın ana hizmet binası kaçak çıktı! 

Sayıştay tarafından İZBAN'ın ana hizmet binasının yapı ruhsatı olmadığı tespit edildi. İşte detaylar...

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

MediaMarkt’ta Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Evlerin yeni olmazsa olmaz beyaz eşya ürünü haline gelen kurutma makinesi, artık özellik her ev kadınlarının hayallerini süslüyor. MediaMarkt, piyasaya iddialı bir giriş yapan Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’ni 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? CW Enerji paylarının borsada işlem göreceği tarih belli oldu!

Nisan ayının son haftasında halka arz sürecini tamamlamış olan CW Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı tarih de açıklandı.

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı 'nda Oliz'e özel net 2 bin TL indirim fırsatı!

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı, geniş iç hacminin yanında sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. 

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın ne kadara satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın, yenilikçi teknolojisi ve güvenilir özellikleri ile size mutfağınızda yeni deneyimler yaşatır.

Altus AL 509 F Enerji Sınıfı 5 Çekmeceli 196L Derin Dondurucu en ucuza nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Yenilikçi teknolojisi ile geniş hacme sahip Altus AL 509 F Enerji Sınıfı 5 Çekmeceli 196L Derin Dondurucuda yaz kış demeden gıda ürünleri aylarca saklanabilir.

Arçelik A Enerji Sınıfı Çamaşır Makineleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çamaşırları tertemiz yıkarken tasarruf etmenizi de sağlayan Arçelik A Sınıfı Çamaşır Makineleri ne kadar enerji tüketiyor? Hangi model ne kadar elektrik harcıyor? Fiyatları kaç TL? İşte cevabı...

'Rekor enflasyon' İngiliz basınının gündeminde! 45 milyon vatandaş 'enerji yoksulluğu' çekecek!

İngiltere'de enflasyon Temmuz ayında yüzde 10,1'e artarak son 40 senenin zirvesine yerleşti. Enflasyon çift haneli rakamları görürken Guardian İngiltere'deki ailelerin üçte ikisinin önümüzdeki kış enerji faturalarını ödemekte güçlük çekeceğini belirtiyor.

Konut kredilerinde enerji sınıfının önemi nedir? Konut kredilerinde enerji sınıfı neden önemli?

Konut kredilerinde enerji sınıfının önemi giderek artıyor. Konut teminatlı kredilerde neden enerji sınıfı önemli? Gelin birlikte bakalım!

Enerji Oscarları’nın ana sponsoru Yingli Solar Haberi

Enerji Oscarları’nın ana sponsoru Yingli Solar

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, Haziran 2012’de Türkiye ofisinin açılmasından bu yana hem ulusal hem de uluslararası etkinliklere katılmaya, enerji sektörünün önemli etkinliklerini sponsorluk yoluyla destekleme devam ediyor. Daha önce ICCI 2103 fuarı ana sponsoru olan Yingli Solar Türkiye, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek ICCI 2013 Enerji Oscar Ödülleri’ne destek vererek sponsorluklarına yeni bir halka ekliyor.


Enerji Oscarları ile Yingli Solar Türkiye’nin misyonu örtüşüyor

Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç: “ICCI 2013 Enerji Oscar Ödülleri ülkemizdeki enerji sektörünün en başarılı proje uygulamalarının seçildiği ve enerji sektörünün en prestijli yarışması. Ödüller enerji sektörüne yapılan hizmetleri ve katkıları desteklemek amacıyla veriliyor. Yingli Solar ise global ölçekteki rekabet avantajı, kalitesi ve tecrübesiyle güneş enerjisi sektöründe Türkiye’de öncü bir role...