07 / 07 / 2024

enerji tasarruflu buzdolabı

enerji tasarruflu buzdolabı

Enerji tasarrufunu yüzde 32'ye çıkaran LG'nin yeni buzdolabını en ucuza bulabileceğiniz noktaya baktık. Fiyatı ve özellikleri şöyle... 

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Samsung çamaşır makineleri en uygun fiyatlarla bu adreslerde! 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

Son teknoloji ürünü sessiz ve enerji tasarruflu Samsung çamaşır makineleri, kalite ve fonksiyonelliği ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturuyor. Peki en çok tercih edilen Samsung çamaşır makinesi modeli hangisi? İşte detaylar...

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı 'nda Oliz'e özel net 2 bin TL indirim fırsatı!

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı, geniş iç hacminin yanında sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. 

Beko 674581 EI 532 Litre Alttan Donduruculu Buzdolabı en ucuza nereden alınır? 22 Mart 2023 fiyat listesi 

Leke tutmaz şekilde tasarlanan Beko 674581 EI E Enerji Sınıfı 532 Litre Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı daha uzun süreli tazelik için geliştirilen teknolojilere sahiptir.

Airfel klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfel, split,duvar ve portatif klimalar dahil olmak üzere çeşitli klima sistemleri üreten bir Türk şirketidir. Airfel klimaları enerji tasarruflu, güvenilir ve dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Peki Airfel klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Vestel buzdolaplarında Mart indirimi! Buzdolabı Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel buzdolapları enerji tasarrufu ve motor kuvveti bakımından en önde gelen cihazlar arasında. Çeşitli alternatiflere sahip fonksiyonları ile göz dolduran Vestel buzdolabı ile de ön plana çıkıyor. Peki Vestel buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik 270531 EI 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı'nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 270531 EI F Enerji Sınıfı 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı 427 litre net hacim ile gelişmiş teknolojisi sayesinde hızlı soğutma ve dondurma fonksiyonlarına yer veriyor.

Bosch WGA252X0TR Serie 4 Çamaşır Makinesi kaç TL? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bosch WGA252X0TR Serie 4 çamaşır makinesi, 10 kilogram kapasitesi ve özel fonksiyonları ile dağ gibi biriken çamaşırları kusursuz yıkar. Enerji tasarruflu motoru, sessiz çalışır ve uzun ömürlüdür. Peki, Bosch motor garantisi kaç yıl? İşte detaylar...

Beko 970505 EB No Frost Buzdolabı kaç TL, en ucuz nereden alınır? 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Prosmart inverter kompresörlü Beko 970505 EB No Frost Buzdolabı, 455 litre hacme ve günlük 6 kilogram dondurma kapasitesine sahip. Peki, mavi ışık teknolojisi ile dikkat çeken Beko 970505 EB buzdolabının fiyatı kaç lira, enerji enerji sınıfı ne? 

Enerji tasarruflu çift kapılı buzdolabı Beko'da! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenler geniş aileler için Beko, gıdaları dondurmak için soğutma gücü yüksek teknolojiye sahiptir. Soğutma gücünün her mevsim devam etmesini sağlayan tasarıma sahip buzdolabı çift kapılıdır. 

Altus No Frost Kombi Buzdolabı 14.999 TL? En uygun fiyata nerde satılır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Biz çok kalabalık bir aileyiz bize geniş hacimli buzdolabı lazım diyen hanımlar Altus,geniş iç hacme,yüksek enerji yönetimine ve buzlanma yapmadan donduran teknolojisi ile sizin karşınıza çıkıyor. İşte buzdolabı hakkında merak ettikleriniz..

Altus No Frost Kombi Buzdolabı 14.999 TL? En uygun fiyata nerde satılır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Biz çok kalabalık bir aileyiz bize geniş hacimli buzdolabı lazım diyen hanımlar Altus,geniş iç hacme,yüksek enerji yönetimine ve buzlanma yapmadan donduran teknolojisi ile sizin karşınıza çıkıyor. İşte buzdolabı hakkında merak ettikleriniz..

enerji tasarruflu buzdolabı Haberi

enerji tasarruflu buzdolabı

Ekonomi ve iklim açısından önemi artan enerji tasarrufu beyaz eşya markaları da tasarruf sağlayan teknolojilerini geliştirmeye çalışıyor. 

LG'nin %32 enerji tasarrufu sağlayan son teknoloji buzdolaplarından 625 litre kapasiteli ürününün şu an en uygun olduğu adres şöyle... 

LG 642 Litre No-Frost Buzdolabı

43.146,00 TL

Şu an en ucuz adresi: hepsiburada.com

642 litre Mega Kapasite Yeni Güncellenmiş Door-in-Door Moist Balance Crisper Hygiene Fresh+ Inverter Lineer Kompresör


Buzdolabı kapısının üzerindeki camlı bölmenin ışığı üzerine iki kez dokununca yanıyor. 
İçeriyi görebilmeniz buzdolabının kapağını sürekli açmanıza gerek bırakmaz, böylece yiyecekler daha uzun süre taze kalıyor. 

%41'e Kadar Daha Az Soğuk Hava Kaybı


LG InstaView Door-in-Door kapıları açmadan içeriyi görmenize izin verdiği için, soğuk hava kaybını azaltabilirsiniz. 

İçeridekileri görmek için kapıyı açmanız gerekmez. Şimdi, cama iki kez vurarak aydınlatabilir ve soğuk havayı kaybetmeden içeridekileri...