02 / 05 / 2024

enerji tasarruflu kentsel dönüşüm evi

enerji tasarruflu kentsel dönüşüm evi

Altensis Yönetim Kurulu Üyesi Emre Ilıcalı, dönüşümde binaların belli oranda enerji verimli olması halinde enerjide elde edilecek tasarrufun 30 milyar doları bulabileceğini söyledi.

Sayıştay, İZBETON raporunda 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz devredildiğini açıkladı!

Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Beton ve Asfalt Enerji Üretim ve Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon Tic. ve San. A.Ş.’ye dair (İZBETON) raporunu yayımladı. Raporda, 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz şekilde protokolle devredildiği belirtildi. İşte detaylar...

Mustafa Varank: Kentsel dönüşüm hamleleri hızlanacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm hamlelerinin hızlanacağını ve vatandaşlara desteklerinin artacağını söyledi.

Hazine arazilerinde son dakika! Kentsel dönüşüm için de kullanılacak: 144 milyon metrekare alan TOKİ'ye devredildi!

Hazine arazileri, yatırımların, enerji üretiminin, tarımın ve deprem sonrası kentsel dönüşümün desteklenmesi için kullanılacak. Bu kapsamda, her sene 20 milyon metrekare yüzölçümlü taşınmaz eğitim, tarım ve hayvancılık, turizm ve diğer amaçlı yatırımlar için ilana verilecek. 

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Samsung çamaşır makineleri en uygun fiyatlarla bu adreslerde! 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

Son teknoloji ürünü sessiz ve enerji tasarruflu Samsung çamaşır makineleri, kalite ve fonksiyonelliği ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturuyor. Peki en çok tercih edilen Samsung çamaşır makinesi modeli hangisi? İşte detaylar...

Airfel klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfel, split,duvar ve portatif klimalar dahil olmak üzere çeşitli klima sistemleri üreten bir Türk şirketidir. Airfel klimaları enerji tasarruflu, güvenilir ve dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Peki Airfel klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch WGA252X0TR Serie 4 Çamaşır Makinesi kaç TL? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bosch WGA252X0TR Serie 4 çamaşır makinesi, 10 kilogram kapasitesi ve özel fonksiyonları ile dağ gibi biriken çamaşırları kusursuz yıkar. Enerji tasarruflu motoru, sessiz çalışır ve uzun ömürlüdür. Peki, Bosch motor garantisi kaç yıl? İşte detaylar...

Enerji tasarruflu çift kapılı buzdolabı Beko'da! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenler geniş aileler için Beko, gıdaları dondurmak için soğutma gücü yüksek teknolojiye sahiptir. Soğutma gücünün her mevsim devam etmesini sağlayan tasarıma sahip buzdolabı çift kapılıdır. 

Samsung no frost buzdolabına 1.800 TL indirim! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

A++ enerji sınıfıyla yüksek seviyede enerji tasarruflu Samsung No Frost buzdolabı, geniş iç hacmi ve 435 litre kapasitesiyle tüm yiyecekleri rahatça depoluyor. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Bosch buzdolabı fiyatlarında son dakika! Sakın kaçırmayın! İşte Mart 2022 fiyat listesi...  

Bosch, enerji tasarruflu XL ve XXL buzdolabı alanlara özel yeni bir fırsat başlattı. Bu kapsamda, enerji tasarruflu XL ve XXL buzdolabı alanlara Serie 4 toz torbasız süpürge hediye ediliyor. Peki Bosch buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Kentsel dönüşüm enerji verimli binalar hayata geçirmek için büyük fırsat!

Enerji tüketiminin her geçen gün arttığı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, enerjide  dışa bağımlılığı azaltmak için kalıcı çözümlere odaklanılması ve  yalıtım seferberliği başlatılması gerektiğini söyledi.

enerji tasarruflu kentsel dönüşüm evi Haberi

enerji tasarruflu kentsel dönüşüm evi

Türkiye'de afetlere karşı kentleri yenilemek adına bir firsat olarak nitelendirilen kentsel dönüşüm, ekonomi açısından bir başka fırsatı daha bünyesinde barındırıyor. Altensis Yönetim Kurulu Üyesi Emre Ilıcalı, dönüşümde binaların belli oranda enerji verimli olması halinde enerjide elde edilecek tasarrufun 30 milyar doları bulabileceğini söyledi.


Türkiye'ye kentsel dönüşüm konusunda yıllar bazında artan bir ivme olduğunu ifade eden Ilıcalı, 2013 yılında 200 bin konutun dönüşümü hedeflenirken, 2014 yılında bu rakamın 400 bin konuta ulaştığını söyledi. 


Resmi hedefin toplamda 6 milyon 500 bin konutun dönüşümü olduğunu aktaran Ilıcalı, ortalama binalara göre performansı yüzde 50 daha yüksek olan yeşil ve enerji etkin binaların kentsel dönüşüme hakim olması halinde, elde edilecek katma değerin 30 milyar dolardan daha fazla olacağının hesaplandığını kaydetti.


Yeni...