27 / 04 / 2024

enerji verimli buzdolabı

enerji verimli buzdolabı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, enerji tüketimini tasarruf yoluyla azaltma projesi kapsamında enerji verimliliği yüksek olan beyaz eşyalara Özel Tüketim Vergisi ( ÖTV ) avantajı sağlanacağı yönündeki açıklamasına sektörden destek geldi...

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Konutta yeşil binalar bütçe dostu olacak: Yakın gelecekte yeşil bina olmayan projelerin değeri azalacak! 

Enerji verimli binaların sayısının artmasıyla, yaklaşık 10 sene içinde yeşil bina olmayan projelerin değerinin düşeceği belirtildi. Peki yeşil binaların avantajları neler?

Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modelinin yeni fiyatlarını sonunda açıkladı. Peki, Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Suzuki Vitara Hibrit' devasa zam geldi! İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modeline zam yapma kararı aldı. Yeni fiyatlar bugün açıklandı ve araçların fiyatlarına 207 bin TL'ye varan zam yapıldı. Suzuki Vitara Hybrid'in fiyatı ne kadar? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hibrit modeline 135 bin TL'lik zam! İşte 12 Haziran 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modeline zam yapma kararı aldı. Yeni fiyatlar bugün açıklandı ve araçların fiyatlarına 135 bin TL'ye varan zam yapıldı. Ayrıca, 2023 model yılı için düşük faizli kredi fırsatı da sunuluyor.

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı 'nda Oliz'e özel net 2 bin TL indirim fırsatı!

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı, geniş iç hacminin yanında sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. 

Beko 674581 EI 532 Litre Alttan Donduruculu Buzdolabı en ucuza nereden alınır? 22 Mart 2023 fiyat listesi 

Leke tutmaz şekilde tasarlanan Beko 674581 EI E Enerji Sınıfı 532 Litre Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı daha uzun süreli tazelik için geliştirilen teknolojilere sahiptir.

Vestel buzdolaplarında Mart indirimi! Buzdolabı Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel buzdolapları enerji tasarrufu ve motor kuvveti bakımından en önde gelen cihazlar arasında. Çeşitli alternatiflere sahip fonksiyonları ile göz dolduran Vestel buzdolabı ile de ön plana çıkıyor. Peki Vestel buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Regal No-Frost Buzdolabı besinleri muhafaza etmenin en fiyat performans ismi Regal, verimli çalışmasıyla kullanıcının takdirini alıyor.  Peki Regal No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 270531 EI 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı'nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 270531 EI F Enerji Sınıfı 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı 427 litre net hacim ile gelişmiş teknolojisi sayesinde hızlı soğutma ve dondurma fonksiyonlarına yer veriyor.

Beko 970505 EB No Frost Buzdolabı kaç TL, en ucuz nereden alınır? 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Prosmart inverter kompresörlü Beko 970505 EB No Frost Buzdolabı, 455 litre hacme ve günlük 6 kilogram dondurma kapasitesine sahip. Peki, mavi ışık teknolojisi ile dikkat çeken Beko 970505 EB buzdolabının fiyatı kaç lira, enerji enerji sınıfı ne? 

Enerji tasarruflu çift kapılı buzdolabı Beko'da! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenler geniş aileler için Beko, gıdaları dondurmak için soğutma gücü yüksek teknolojiye sahiptir. Soğutma gücünün her mevsim devam etmesini sağlayan tasarıma sahip buzdolabı çift kapılıdır. 

enerji verimli buzdolabı Haberi

enerji verimli buzdolabı

Beyaz eşya üreticileri enerji verimli ürünlerde ÖTV’nin düşürülmesi yönündeki kararı olumlu karşıladı. 24 milyon buzdolabının 15 milyonunun verimsiz olduğunu ve yenilenmesini istediler.



Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, enerji tüketimini tasarruf yoluyla azaltma projesi kapsamında enerji verimliliği yüksek olan beyaz eşyalara Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) avantajı sağlanacağı yönündeki açıklamasına sektörden destek geldi.


Bakan Şimşek, sürekli elektrik fişine takılı tek beyaz eşya olan buzdolaplarının sarfiyatının Türkiye’deki toplam elektrik tüketiminin yaklaşık yüzde 7’sine denk geldiğini belirterek, “Bunun için enerji verimliliği yüksek olan beyaz eşyalara ÖTV avantajı sağlayacağız” demişti.


‘Yüzde 25 düşüş sağlar’

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Hasan Özcan Aydilek, beyaz eşyanın lüks olmadığının altını çizerek, sadece enerji verimliliği olan cihazlar harici bütün ürünlerde ÖTV’nin kaldırılması gerektiğini vurguladı.

Aydilek, “Yine de kararı olumlu buluyoruz. Bütün beyaz...